- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
-
m@xsys
senior tag
Szerintem is rossz irányba megy a SE, le nem huzzák a rolót, de kissebb eladást fognak realizálni.
Akikkel én beszélgetek és hallgattak eddig is a véleményemre, egyre kevésbé akarják lecserélni a jelenlegi készülékeiket, a tapicskolos mobilok még felizgatják a népet, de van aki meg irtozik tőlle.Ha már SE, akkor engem a W980i izgatna kicsit fel, várom!!!
-
Atlantis
veterán
Mindig szerencsétlen alkalmazottak szívják meg a fejesek hülyeségét.
Gondolom a saját juttatásaikat nem csökkentik.
-
Stanley-B.
őstag
Sejtettem, hogy ez lesz, amennyi hülyeséget elkövettek mostanság.
-
joey04
titán
Jó nagy pofont kapott szerencsére a SE és valóban a Motorola útjára lépett, de az utolsó pillanatban úgy néz ki visszafordul.Kínkeserves meló lesz visszahozni a régi hírnevet de az új készülékek közül 1-2 már jó irányba indult el.
-
b_master
tag
Hát igen, így jár az a cég, aki felveszi a Motorola "stratégiáját". Ehhez sajna nem lehet mit hozzá fűzni. Elkényelmeskedték és kész.
-
czipaocsi
aktív tag
én bevallottan SE párti vagyok, de az utóbbi időszak eseményei engem is picit kezdenek a "sötét oldal" felé taszítani, már ami a cég jövőjét/pozícióját/presztízsét/piacrészét illeti. mindig halljuk h majd most ez meg ez a modell beváltja végre a hozzáfűzött reményeket...aztán mindig vmi rosszul sül el. Ez látszik az eredményeken, eladásokon is most már. Remélem rápörögnek a srácok egy pöppet a témára, mert Samsung/Nokia nyírja a CyberShotot (meg amúgyis...), iPhone elkezdi ölni a Walkmant és akkor nem marad sok lehetőség a kilábalásra...
Hajrá SE! -
copin
őstag
Ez már ki lett dumálva a megfelelő topikban.
-
Ide várjuk a SonyEricsson gyászos végének közeledtéről szóló hozzászólásokat
Mert gondolom azok következnek a "tradícióknak" megfelelően
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson gyengélkedése kétezer alkalmazott állásába kerül.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- SzoftverPremium.hu
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest