- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
m@xsys
senior tag
Szerintem is rossz irányba megy a SE, le nem huzzák a rolót, de kissebb eladást fognak realizálni.
Akikkel én beszélgetek és hallgattak eddig is a véleményemre, egyre kevésbé akarják lecserélni a jelenlegi készülékeiket, a tapicskolos mobilok még felizgatják a népet, de van aki meg irtozik tőlle.Ha már SE, akkor engem a W980i izgatna kicsit fel, várom!!!
-
Atlantis
veterán
Mindig szerencsétlen alkalmazottak szívják meg a fejesek hülyeségét.
Gondolom a saját juttatásaikat nem csökkentik.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Stanley-B.
őstag
Sejtettem, hogy ez lesz, amennyi hülyeséget elkövettek mostanság.
-
joey04
titán
Jó nagy pofont kapott szerencsére a SE és valóban a Motorola útjára lépett, de az utolsó pillanatban úgy néz ki visszafordul.Kínkeserves meló lesz visszahozni a régi hírnevet de az új készülékek közül 1-2 már jó irányba indult el.
-
b_master
tag
Hát igen, így jár az a cég, aki felveszi a Motorola "stratégiáját". Ehhez sajna nem lehet mit hozzá fűzni. Elkényelmeskedték és kész.
-
czipaocsi
aktív tag
én bevallottan SE párti vagyok, de az utóbbi időszak eseményei engem is picit kezdenek a "sötét oldal" felé taszítani, már ami a cég jövőjét/pozícióját/presztízsét/piacrészét illeti. mindig halljuk h majd most ez meg ez a modell beváltja végre a hozzáfűzött reményeket...aztán mindig vmi rosszul sül el. Ez látszik az eredményeken, eladásokon is most már. Remélem rápörögnek a srácok egy pöppet a témára, mert Samsung/Nokia nyírja a CyberShotot (meg amúgyis...), iPhone elkezdi ölni a Walkmant és akkor nem marad sok lehetőség a kilábalásra...
Hajrá SE!Róma... Gondolák...
-
copin
őstag
Ez már ki lett dumálva a megfelelő topikban.
-
veterán
Ide várjuk a SonyEricsson gyászos végének közeledtéről szóló hozzászólásokat
Mert gondolom azok következnek a "tradícióknak" megfelelően
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest