- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem szemelyeskedes az, ha megkerlek, mashol/massal jatssz, ha unatkozol, ne itt trollkodj
a korodnak meg fokepp semmi koze hozzaa hibarol egyebkent annyit, hogy az addons listaban felajanlotta az adblock plus telepiteset, s miutan vegzett, felajanl par lehetoseget, honnan szeretnem, ha szuroket szedne le
itt barmelyik lehetoseg valasztasakor eldobja magat, szoval a hiba kellokeppen reprodukalhato ahhoz, hogy ne egyszeri veletlen bibi legyenszemelyeskedes az lenne, ha azt irnam, hogy te tenyleg hulye vagy, mert meg mindig nem voltal kepes felfogni, amit az elejetol kifogasolok
vagy korlataid miatt, vagy pedig mert meg sem probalod, csak beszologatni akarsz (de targyi tudas hijan nem ugy sikerul, ahogy kellene)tudom, hogy a sherlock engine-t tamogatja a seamonkey, epp az a gondom, hogy:
- mast nem (azt az opensearch-ot sem, amit mozillaek eroltettek anno, s azota mar minden mas tamogatja, s amihez mindenre kiterjedo dokumentacio talalhato)
- sherlock-rol nem talalni normalis dokumentaciot -
VladimirR
nagyúr
sherlock search engine-nek (remeltem, legalabb azzal tisztaban vagy, amivel elkezdtel trollkodni)
pontosan tudom (az rss feed specifikaciojat is beleertve), hogyan lehet reklamszuresre hasznalni
te meg ha unatkozol, jatsz azzal, amivel egyidos vagy, ne egy forumra irkalj faszsagokat
koszonomamugy ha mar reklamszures, ie8 alatt akkor is konnyebb lenne, ha kezzel kellene megirnom nulalrol az egeszet, ugyanis a seamonkey osszeszarja magat adblock+ tepelites kozben
-
VladimirR
nagyúr
0: ez miben valasz arra, hogy sehol nincs normalis dokumentacioja a sherlock plugin-nek (jo, tudom, be kellett szolni valamit, megha hulyeseg is - felfogtad egyaltalan, hogy nem kezzel beirni akartam?)
1: ie8 alatt nincs reklamszures
2: ha az inprivate filtering-re gondolsz (ami ugyan nem reklamszuro, de hasznalhato arra is), azt ket kattintas bekapcsolnip.s.: amugy lehetne szo arrol, hogy mashol trollkodsz, ha mar nem tudod, mirol beszelsz? koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videós, mozgóképes topik
- Windows 11
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged