- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
De nálad is amerikai területi beállítások és angol nyelvű Windows van, nem ? Akkor meg alapból az en-us felület az angol/amerikai változatot dobja be, az angol találatokkal. A másik csak azért kell, hogy ha ritkán a magyar találatok kellenek, akkor azokat adja be, szintén az angol, full feature felületen.
amúgy Bing akkor lesz majd teljes értékű, ha magyar felületen is elérhető lesz minden feature
Ha elérhető lesz, akkor lesznek új fícsörök angol felületen.
Egyébként nekem is tetszik, most jelenleg javító userjs-eket vadászok, hogy Operával is használható legyen. A kereső része jó, még a video preview is működik, de például a képkereső nagyon bugos, a Maps-nál meg egyszerűen ezt dobja be. Ettől függetlenül működik, térképnek jó, gyorsabb is, mint mostanság a Maps. Csak az Operás bugokat javítanák, át is raknám default keresőnek.
-
moonman
titán
naja, de épp ezaz, hogy nem akarom, hogy a magyar találatok preferáltak legyenek. legalábbis nem mindig. na mindegy, a legjobb eddig a Bing/Bing.hu-s megoldásom, így attól függően kattintok, hogy magyar vagy külföldi témában keresek. megcsinálhatnám Google-re is de már minek.
amúgy Bing akkor lesz majd teljes értékű, ha magyar felületen is elérhető lesz minden feature, addig szerintem kár is volt itthon reklámozni, az emberek csak azt látják, hogy béta és alig tud valamit, pedig dehogy.
-
Penge_4
veterán
bár az idegesítő, hogy ha kifejezetten nem magyar dolgot keresek, akkor is magyar találatokat szór, és ilyenkor még az is mindegy, hogy milyen nyelvűre van állítva.
Amúgy már én is kezdek átszokni, jelenleg a keresett kifejezéseimre az Opera egyszerre nyit egy Bing-es és egy guglis tabot, rajta a keresési eredményekkel. Tényleg elég meggyőző a Bing.
-
moonman
titán
nem rossz az, nekem eddig így működött a legjobban. bár az idegesítő, hogy ha kifejezetten nem magyar dolgot keresek, akkor is magyar találatokat szór, és ilyenkor még az is mindegy, hogy milyen nyelvűre van állítva.
szerencsére ez - most hogy átszoktam Bing-re - egyre kisebb probléma.
-
FTeR
addikt
rossz a kubli beállításod. erre a linkre nekem sem nyomott semmi értelmeset.
hmm, úgynézki ha a kezelőfelület nyelve (interface language) magyar, akkor nem dobja a wiki találatot, de ha angol, akkor igen...szerk: a csalást úgy értettem, h beszóltál ms-nek, h gyorsan tegyék az elejére, h igazad legyen.
-
FTeR
addikt
hmm, nálam kugli van teljesen angolra állítva és a bing van United State (Magyar)-on. úgylátszik a területi beállítások sokat bekavarnak.
(btw, nekem a bing 2. találata jött kublinak elsőre, a töbit nem is néztem)
biztos csalsz, most nekem is pont azok a találatok vannak bing-ben, mint neked.
-
FTeR
addikt
kb fél órája meg akartam találni egy konkrét wikipedia cikket, ami a magyar dupla hósszú ékezetekről elmélkedik, mert szükségem volt a hullámos õ betűre és emlékeztem, h a cikkben még a kódtábla szerepel.
beírtam kugliba, h "ő" (ékezetek nélkül csak 1 karakter) és első találat volt a wiki cikk, bing semmi értelmeset nem dobott... -
dark100
aktív tag
http://www.theregister.co.uk/2009/06/03/bing_and_wikipedia/
Ujabb Bing-es dolog.
-
moonman
titán
-
tigipuf
senior tag
Miért nem tudom a firefoxban a keresőszolgáltatásokhoz telepíteni a bing-et?
-
bobsys
veterán
csakneked csakmost
Bing Image Archive -
bobsys
veterán
egy kis erdekesseg, a jelenlegi allas:
Tervezi, hogy lecseréli a Google-t a Bingre?
[18.4%] Igen, a Bing nagyon megtetszett
[58.0%] Nem, a Bing nem ad többet
[23.0%] Nem ismerem a Binget
[0.7%] Eddig sem használtam Google-tviszont ha megnezzuk ezt a siteot [link] ahol lehet keresni de a 3 kereso eredmenyebol nemtudni, hogy melyik kereso adja az adott oszlopot majd ezutan ertekelik az emberek a talalatokat maris szorosabb eredmeny jon ki
Google: 43%
Bing: 32%
Yahoo: 25%
3520 votes -
VladimirR
nagyúr
nem szemelyeskedes az, ha megkerlek, mashol/massal jatssz, ha unatkozol, ne itt trollkodj
a korodnak meg fokepp semmi koze hozzaa hibarol egyebkent annyit, hogy az addons listaban felajanlotta az adblock plus telepiteset, s miutan vegzett, felajanl par lehetoseget, honnan szeretnem, ha szuroket szedne le
itt barmelyik lehetoseg valasztasakor eldobja magat, szoval a hiba kellokeppen reprodukalhato ahhoz, hogy ne egyszeri veletlen bibi legyenszemelyeskedes az lenne, ha azt irnam, hogy te tenyleg hulye vagy, mert meg mindig nem voltal kepes felfogni, amit az elejetol kifogasolok
vagy korlataid miatt, vagy pedig mert meg sem probalod, csak beszologatni akarsz (de targyi tudas hijan nem ugy sikerul, ahogy kellene)tudom, hogy a sherlock engine-t tamogatja a seamonkey, epp az a gondom, hogy:
- mast nem (azt az opensearch-ot sem, amit mozillaek eroltettek anno, s azota mar minden mas tamogatja, s amihez mindenre kiterjedo dokumentacio talalhato)
- sherlock-rol nem talalni normalis dokumentaciot -
dark100
aktív tag
Ha telleg olyan idos vagy ne kinlodj Vladimirral. Legyen neked tobb eszed...
Nektek amugy miket dobal ki a bing? Beirtam hogy "bela" es azt dobta ra ki hogy belarc. A "tutyi"-ra nem is volt otlete hogy az mi lehet. A "kaposzta"-ra is kiakadt, szerinte ilyen nincs.
A tuti most kovetkezik: "bing"
BING represents the rigid polyurethane insulation industry in Europe. Az mi a halal?Hat van meg mit fejlodnie, de legalabb vicces
-
Polesz
addikt
Egyébként annyira nem támogatja a Sherlockot hogy csak na:
-
-
attila9988
őstag
Ez a szavazás értelmetlen.
Én nem "cserélném le" a google -t, mivel eddig sem volt kizárólagos. Ha használok egy keresőt akkor mást már nem is próbálhatok ki? Vagy ez ilyen hit kérdés?Ha meg akarok találni valamit, akkor az összes elérhető keresővel próbálkozom, mert nem tudhatom melyik fogja kidobni a nekem megfelelő eredményt.....
Méghogy lecserélném -e..
Hát nem. De használni fogom ezentúl ezt is....
-
VladimirR
nagyúr
sherlock search engine-nek (remeltem, legalabb azzal tisztaban vagy, amivel elkezdtel trollkodni)
pontosan tudom (az rss feed specifikaciojat is beleertve), hogyan lehet reklamszuresre hasznalni
te meg ha unatkozol, jatsz azzal, amivel egyidos vagy, ne egy forumra irkalj faszsagokat
koszonomamugy ha mar reklamszures, ie8 alatt akkor is konnyebb lenne, ha kezzel kellene megirnom nulalrol az egeszet, ugyanis a seamonkey osszeszarja magat adblock+ tepelites kozben
-
VladimirR
nagyúr
0: ez miben valasz arra, hogy sehol nincs normalis dokumentacioja a sherlock plugin-nek (jo, tudom, be kellett szolni valamit, megha hulyeseg is - felfogtad egyaltalan, hogy nem kezzel beirni akartam?)
1: ie8 alatt nincs reklamszures
2: ha az inprivate filtering-re gondolsz (ami ugyan nem reklamszuro, de hasznalhato arra is), azt ket kattintas bekapcsolnip.s.: amugy lehetne szo arrol, hogy mashol trollkodsz, ha mar nem tudod, mirol beszelsz? koszonom
-
Polesz
addikt
válasz
VladimirR #77 üzenetére
Támogatja és rendesen dokumentált:
Mentsd el bing.src néven és tedd be a searchplugin könyvtárba.
# Mozilla/Bing plug-in by Peter Polonkai
<search
name="Bing"
description="Bing Search"
method="GET"
action="http://www.bing.com/search"
queryEncoding="utf-8"
queryCharset="utf-8"
>
<input name="q" user>
</search> -
Polesz
addikt
Sírok a bing háttérképeitől, nem lehet kikapcsolni a francba?
-
Penge_4
veterán
A bing masodik talalata az erdekes, na vajon azt hanyadiknak talalja meg a google?
A bombagyárnak mi köze a kalózkodáshoz? Attól, hogy Tomcat blogja, ő pedig nem ítéli el a kalózkodást, még nem warezoldal, csak egy blog.
Amúgy a Google a 7. találatnak dobja ki az alexa.com-os statisztikát.
-
_ak_
addikt
Pontosan mit és hol állítottál? Csak mert nálam mindegy, h milyen nyelvű binggel milyen nyelvű találatokat keresek, szigorúan tartja magát a beeping-hez és csak olyan találatokad ad, amibe ez így szerepel.szerk.: megtaláltam. úgy tűnik ez az amit kerestem, thx!
kezdőlap hun google, ff gugli keresője viszont default US, azért működött azzal. legalábbis gondolom, h így lehetett -
-
bambano
titán
Nem, teljesen komolyan gondolom, hogy ideje lenne elgondolkodni azon, amit mostanában csináltok páran, mert nem fér bele a normális vitastílusba, hogy mindig kibukik a provokáció.
Jó lenne már azon is túllépni, hogyha valakinek más a véleménye, mint neked, akkor az csak provokáció lehet.
És addig örülj, amíg úgy gondolom, hogy van értelme ezt a témát feszegetni.
-
Morden24
nagyúr
Linux Vista beírásra első találat:
Linux Microsoft beírásra elősre egy MS Connect-es linket dob, másodjára meg egy Win Server-es összehasonlítást.
Lássuk a youtube-ot.
Az első sor ajánlott videókat tartalmaz.
A második sor a Youtube main site, a Boadcast yourself mottó is figyel a link mellett.Na, még valami?
-
dark100
aktív tag
Amugy "linux microsoft" es "linux vista" mifele logikabol jon az ajanlatok kozott?
Csak kivancsisagbol ranyomtam az elsore:
How to Remove Linux and Install Windows on Your Computer
Szal vilagos mire megy ki ez a jatekHulyenek nem koll nezni az embert. Lassuk a "youtube"-ot. Erre kidobta a: YouTube - Jeff Dunham - Achmed the Dead Terrorist -ami veletlenul tenyleg az egyik legjobb alkotas, latom ok is azt nezik unalmukba.
-
Penge_4
veterán
Szerintem az autofill-re gondolt, ami logikus is (Google-nál is hasonlóan van), ugyanis ésszerű, hogy Linuxra többen keresnek Windows-os szoftvert kiváltó szoftvereket, illetve Windows only szoftverek futtatására alkalmas megoldásokat, mialatt Windows esetében egyes Windows verziók, MSN és Windows Live és ilyesmik a relevánsabbak.
De mivel a Google átment szemétládába, azóta ezt tesztelem.
-
Morden24
nagyúr
Ha meg a suggestion-ökre gondolsz, akkor nálam az első "linux", a második "linux windows".
Megjegyzem, arra meg összehasonlító lapokat dob ki, amivel nem értem, mi a gond.pl.: Play Windows games on Linux. K_rvaédesannyát a szemét kirakatos multinak
Penge_4: Közben nekem is leesett, hogy nyilván a suggestion-ökkel volt baja, de egyrészt nekem az első ott is linux, nem linux windows, másrészt meg rákattintva nem egy linux alakú windows-t dob ki, szóval nem értem a problémát, de nyilván megint korlátolt vagyok.
-
Csakénvagyok
őstag
Azért legyünk igazságosak Bing-Linux. A guglit nem veri, de azért még fel kell neki nőjön. A verseny sosem árt.
-
dark100
aktív tag
A nagy hype-ra valo tekintettel en is megneztem a bing-et. A helyzet az, hogy tipikus ms programrol van szo: az egesz egy bolt kirakata, ahol a kedves elado mindent rad probal tukmalni. Amugy hogy van az, hogy ha beirom hogy linux, akkor elsonek kiirja hogy "linux windows" de ha azt irom hogy windows akkor meg nincs egyaltalan "windows linux". Ez egy ujabb lufi amire nehany het mulva mar csak Moon fog emlekezni.
-
kymco
veterán
google +
-
_ak_
addikt
Marad a google, legalábbis egyenlőre.
Illetve nem tudom, tud a bing is úgy keresni, h nem a konkrét kifejezés keres rá, hanem esetleg annak több variációjára? Talán érthetőbb, ha megmutatom.
tehát a bing konkrétan azt keresi amit beírtam neki, míg a gugli "kiterjesztette" a keresést és így az 5ik talált pont az amit kerestem, holott egybe nem szerepel ott sehol, h t500 beeping. Ilyesmi related search (?) van a bingbe is?
-
Penge_4
veterán
lol, mekkora gyökér.
Most próbáltam csak a képkeresőjét, Operával tényleg elég gáz. Bár a képekre lehet kattintani, de néhány thumbnail-t csak tölt és tölt a végtelenségig, meg eltűnik 1-2 másodpercre, aztán ha ráviszem az egeret kiugrik a képből. A kattintás megy, de a "back to results"-nál a kép tetejéből lenyes vagy 150 pixelt és fehérség lesz helyette. Ja, és zabálja a procit ezerrel, nem tudom mi értelme van ennek az autopager hülyeségnek. IE8 alatt normálisan működik, de a procit ott is zabálja.
-
bambano
titán
Ne mondd már, hogy aki nem a te általad preferált szoftvereket használja, az elkanászodott! Ne gondold már, hogy ezt "offense" nélkül ki lehet jelenteni egy fórumon...
Ne monddjátok már, hogy publikusan le lehet ostobázni azt, aki firefoxot használ (nem te voltál)!
Ne mondd már, hogy jó az, ha azt az egy fontos területet is a microsoft gyűri magába, ahol eddig nem volt monopol helyzetben és ne mondd már, hogy jó az, ha egy szoftvercég marad.Olyan provokatív megjegyezéseket teszel mostanában sorozatban, hogy tényleg ideje lenne kicsit átgondolni a dolgokat, különben számíthatsz rá, hogy hasonló válaszok fognak érkezni...
-
"[60.7%] Nem, a Bing nem ad többet" Akkor meg miért nem a binget használja az ember,hogy függetlenítse magát a google-től?A google már túlságosan naggyá nőt,amit meg kéne lassan akadályozni,hogy tovább nőjön.Ráadásul rengeteg adatot gyűjt a felhasználóról,de szerintem ez a Bing-re is érvényes marad
-
ZCoyote
őstag
Lesz@rom a Bing-et is meg a Google-t is, nincs nagyobb kép a csajról?
-
=Mentor=
őstag
Nos én kipróbáltam a keresőt jónak ígérkezik, az első benyomásom pozitív, de van még mit munkálkodni rajta, mindenesetre most pár hétig ezzel fogok keresni, aztán meglátjuk
Egyébként a szavazás nem lep meg, tipikus magyar mentalitást tükröz, előítéletek, az újdonságok elutasítása, érzelmi alapú, mérlegelés nélküli döntés...
-
sztikac
őstag
Lecserélném? Már le is cseréltem
-
moonman
titán
válasz
#41133696 #29 üzenetére
"Ameddig a képkeresője nem működik normálisan, biztos nem fogom használni. Hiába kattintok a thumbnailekre, nem történik semmi (a hivatkozást elkezdi tölteni, majd visszakerülök a thumbnailok közé)."
lol, mekkora gyökér."A Java-ra is mondták, hogy miatta eltűnik majd a C++ "
(ja tényleg, mondtad is, hogy nem IT fórum)
komoly a részvétel is, eddig 22 szavazat.
-
törölt tag
Egy nem IT fórumon is érdekesen alakul a szavazás ...
-
fordfairlane
veterán
válasz
Csakénvagyok #22 üzenetére
Magáért beszél.
Ellenkezőleg, semmit nem jelent. Ahogy azt írták, még csak az usa verzió a teljes, a többiből több kevesebb dolog hiányzik, maga a név túl friss ahhoz, hogy széles körben ismert legyen. Ez a statisztika így ebben a formában semmit nem mond a jövőről. Egyébként mint ahogy a böngészőknél, a keresőpiacon sem árt az erős konkurencia, inspirálóan hat minden versenyzőre.
-
moonman
titán
válasz
Csakénvagyok #22 üzenetére
ehhez képest az usában megkérdezettek 55%-a lecserélné. az ilyen felmérések nem túl reprezentatívak, főleg nem egy "frefoxazisten" meg "googleajóságosszentangyal" közfelfogású kétes színvonalú* fórumon.
no offense, de az utóbbi időben nem lehet nem észrevenni, hogy elkanászodott a társaság.
-
Csakénvagyok
őstag
Tervezi, hogy lecseréli a Google-t a Bingre?
[14.8%] Igen, a Bing nagyon megtetszett
[65.3%] Nem, a Bing nem ad többet
[19.5%] Nem ismerem a Binget
[0.4%] Eddig sem használtam Google-tMagáért beszél. A google egyeduralkodó még a tervekben is.
-
moonman
titán
-
anulu
félisten
elore latom, h ha ez lesz a default search MS-nel, akkor majd jonnek a monopolium ellenes vizsgalatok, hogy "de hat miert akarja a keresojet is "raeroltetni" a jonepre".
amugy reszemrol maradok a guglinal. Google a baratod, Wiki a baratnod. ennyi.
-
Morden24
nagyúr
Ha fx-et használsz gugli search engine-el, akkor ezzel a kannácskával fog az ágyadban nyalakodni, mikor hazaérsz:
Ellenben ha IE-s vagy Bing!-el, akkor csak Ballmer jut neked.
Amúgy nem is használtam túl sok google-t eddig, mostantól meg Bing!, csak hogy valami témával kapcsolatosat is írjak
-
Rickazoid
addikt
Nekem a Firefox-aimban a Googlubuntu van beállítva (IE-ben csak Google)
Ha ezt űbereli a Bing, akkor lehet teszek egy próbát, addig marad a Google.
-
moonman
titán
ha a Google-re szavazok, megkapom a csajt? vagy akkor mit keres ott?
-
törölt tag
Én az Igenre szavaztam. IE8 alatt és főként ezt használom, alapnak be is állítottam a Binget
-
cizoe
őstag
Tudod, hogy egy IT-cafés cikket linkeltél?
Sajtóközleményből van írva, usa only amit olvasol. Még az UK is kb felét tudja mint az US, nem még a magyar. Nálunk csak a web, a képkereső (az is érdekesen) meg az xrank megy.Angliában legalább az Explore funkción (ami amúgy a lelke) legalább megy a videókereső meg a maps, news, stb. Sajnos viszont ajánlatokat csak az usa dob.
Gondolok itt arra, hogy ha beírod Hungary, kidob minden hasznos kapcsolódó topikot (keresést).
KÉPRáadásul most nézem, hogy a magyar verzió még a keresési előzményeket (Search History) sem listázza még..
-
dark100
aktív tag
Latom az eredmenyek alapjan itt mindenki imadja az mst
-
cizoe
őstag
"Egy külföldi hírportál "
Ba***ameg legalább addig várhattatok volna a szavazással míg elindul magyarul is normálisan, nem csak nullafunkcióval... (a'la live search) Nincs miről cikkezni amiből esetleg értelmes is kisülne?
Tisztázva a dolgokat 100% osan csak az USAban indul útjára a Bing, amit külön beállítás nélkül, magyar lokalizációval (jobbfelsősarok) lát az ember az kb 30%-a a teljesnek.
"Önök hogyan vélekednek?" - Ha már bulvár akkor tegezzetek legalább...
-
Killing
addikt
Már párszor kitárgyaltuk hogy a Wolframnak semmi köze a Google-höz.
A Wolfram amolyan tudományos számológép és adat közlőnek számít,de mondok eg ypéldát hogy miért nem vethető össze:
Ha a Wolframban beütöd azt hogy 'Szeged' akkor kidobja a lakosságát,adatait stb...[link]
Ha viszont a Google-be ütöd be azt a szót hogy 'Szeged' [link] akkor kidobja találatként a szállodákat,éttermeket,programokat stb...
Persze az is különbség hogy a Google nem birkózik meg az egyenletekkel. -
jety91
őstag
És a PH szavazáson is meglátszik ugyan ez az eredmény.
Én is ezen a véleményen vagyok, nincs akkora különbség a "guglihoz" képest.Talán a Wolfram lesz az átütő jelenség....
-
Killing
addikt
Hát ha most kezdenék el internetezni akkor lecserélném,de már annyira hozzászoktam a guglihoz hogy inkább az marad nálam a "default search".
A Bingnek csak a skinnelése jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest