Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
Megnéztem Banggood most $63-ért adja, mivel ott tudtommal nincs olyan szállítás ami garantáltan ÁFA mentes, így ~22 ezer. Árukereső 30k, ami már tényleg túlzás érte..
Ezzel szemben szállítással 27k a Redmi 5A itthonról.Értem én hogy 5k százalékosan nagy különbség, de nem kéthetente vesz telefont az ember és azért nem is feleannyi.
Ettől függetlenül akinek ez kell, vagy tényleg nincs meg rá az a kis plusz, az vigye és használja egészséggel, de ha valaki tőlem kérne tippet én a Xiaomit ajánlanám. Saját bőrömön is tapasztaltam már sajnos, hogy néha az olcsó a drága.
-
Titmouse09
aktív tag
Szerintem azért nem érdemes belepő xiaomi alá adni, mert az viszonylag olcsón élhető hardvert ad jól optimalizált szoftverrel. Szerintem itt bukik meg a legtöbb olcsó telefon, ami a specifikáció alapján még használhatónak is néz ki.
Én Samsung (60k) telóról váltottam Xiaomira (50k) és bizony jó döntés volt, mert olcsóbb ár ellenére sokkal jobban optimalizált szoftvert kaptam. Samun fél év után már kernel csere és társai, mert pl egy 720p felvételtől szétfagyott. (A teló azóta is használatban van kb 5 evésen AOSP rommal) Ezzel szemben a Redmim márciusban volt 2 éves és még mindíg gyári rendszerrel használom. Újratelepítve egyszer volt, mikor az eustock romot lecseréltem a frissíthetőre. -
Titmouse09
aktív tag
Függetlenül ettől a telefontól, sosem értem amikor gyereknek ajánlják a legalsó kategóriás motyókat
Első héten meg fog jelenni vele, hogy nem megy a májnkraft, lassú a fészbúk, meg nem tud rá több játékot telepíteni, meg nem az igazai az X, ahol X eleme a Gameloft játékok halmazának..És akkor te vagy a xar, meg a hozzá nem értő, mert nem tudod megcsinálni.
Megtörtént eset, hogy ajánlottam egy tabletet gyereknek a vállalható kategóriából, aztán jöttek panaszkodni hogy nem játszik le semmi videót ez a vacak. Hát annyira kellett a játéknak a hely, hogy megszabadult a srác a videolejátszó apptól is.
Egyébként ezen az eszközön egyszer a 16GB tárhelyből 5GB játék maradvány volt, köszi SD Maid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsóbb, mint bármi más, mégis működik. Rengeteg kompromisszumot rejt magában, de az alapfeladatokat ellátja. Érdemes?
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest