- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Az igazi "ész" nem az hogy kirakom a falra a szaros oklevelet. Tisztelet a kivételnek. Ha valakinek tényleg kimagasló a logikája: legyen, örülök neki. Viszont ettől nem lesz jó matekos, nem lesz jó mérnök/orvos/fizikus.
A legjobb az mikor megvan a kvalitás hozzá, tehát van iq, de ehhez egy vastag szorgalom/munkamorál társul, akkor kimagasló eredményt lehet elérni. De csak az iq megléte nem jelent semmi, viszont a szorgalom már igen. Mert egy hülyébb, de céltudatos ember simán leköröz akármilyen menzást. Lehet lassabban, lehet vérhugyozik, lehet 5x annyit küzd, de végeredmény jobb lesz.
Viszont a fenti párosítás finoman fogalmazva is k*rva ritka. Mert ha így lenne, minimum 10 Einstein, 30 Newton, 50 Tesla lenne a menzások közt, csak ez-az hogy nincs
, mert szarnak ők bele, inkább kirakják a falra az oklevelet én önelégülten nézegetik a falon, ezzel pedig kifújt. (arról nem is beszélve ha megtudnánk íratni visszamenőleg az összes nagyobb tudóssal/koponyával a tesztet, gyanítom, több lenne az átlagos IQ-val rendelkező)
-
kisza25
félisten
Láttam, nem lomboztál le, csak én már töltöttem ki rendes IQ tesztet, ahol minden feltételhez volt kötve, csak az már régen volt (bár az intelligencia elvileg állandó) az is 125+ felett volt (ennek a tesztnek ennyi a maximuma) konkrétan 128 és sokkal összetettebb sokoldalúbb teszt volt (akkor éppen fáradt voltam és abban a tesztben le volt írva, hogy az befolyásolja az eredményt). Részben pont azért indítottam el itt ezt a blogot, hogy megtudjam, mennyire megy ez a dolog arra, hogy magas eredmények jönnek ki. Persze, ha ezt így beleírom már a hozzászólások is az szerint alakulnak és nem akartam befolyásolni az eredményt.
Már vártam egy ilyen hozzászólást, én úgy számoltam előbb lesz ilyen, te is kellesz a statisztikámba, neked mennyit dobott amúgy a teszt
ja hogy ki sem próbáltad és úgy alkotsz itt véleményt, értem (vagy túl keveset dobott)
Polllen: ne fáradozz, idáig biztos nem olvasta el, szerintem a 2000Ft elég jelképes összeg. -
Polllen
nagyúr
Borzasztó, hogy van beugró a tesztre...
A tesztírás részeként a Mensa HungarIQa erre feljogosított tagja, az úgynevezett proktor "bemelegítésképpen" körülbelül egyórás előadást tart a Mensáról, az intelligenciáról és magáról a tesztről. A tesztírás (az előadással együtt) körülbelül 2-2,5 órát vesz igénybe.
A tesztírás díja 2000 Ft.
A díjat a tesztírás előtt, a helyszínen kell befizetni.
A rendszeres, minden hónap első szombatján tartott budapesti tesztírások előtt, 15 és 16 óra között agyműves foglalkozást tartunk: szórakoztató és fejtörő játékokat lehet kipróbálni ingyen, mindenféle kötelezettség nélkül.Ennyi előszűrés simán belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest