- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Láttam, nem lomboztál le, csak én már töltöttem ki rendes IQ tesztet, ahol minden feltételhez volt kötve, csak az már régen volt (bár az intelligencia elvileg állandó) az is 125+ felett volt (ennek a tesztnek ennyi a maximuma) konkrétan 128 és sokkal összetettebb sokoldalúbb teszt volt (akkor éppen fáradt voltam és abban a tesztben le volt írva, hogy az befolyásolja az eredményt). Részben pont azért indítottam el itt ezt a blogot, hogy megtudjam, mennyire megy ez a dolog arra, hogy magas eredmények jönnek ki. Persze, ha ezt így beleírom már a hozzászólások is az szerint alakulnak és nem akartam befolyásolni az eredményt.
Már vártam egy ilyen hozzászólást, én úgy számoltam előbb lesz ilyen, te is kellesz a statisztikámba, neked mennyit dobott amúgy a teszt
ja hogy ki sem próbáltad és úgy alkotsz itt véleményt, értem (vagy túl keveset dobott)
Polllen: ne fáradozz, idáig biztos nem olvasta el, szerintem a 2000Ft elég jelképes összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest