- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Láttam, nem lomboztál le, csak én már töltöttem ki rendes IQ tesztet, ahol minden feltételhez volt kötve, csak az már régen volt (bár az intelligencia elvileg állandó) az is 125+ felett volt (ennek a tesztnek ennyi a maximuma) konkrétan 128 és sokkal összetettebb sokoldalúbb teszt volt (akkor éppen fáradt voltam és abban a tesztben le volt írva, hogy az befolyásolja az eredményt). Részben pont azért indítottam el itt ezt a blogot, hogy megtudjam, mennyire megy ez a dolog arra, hogy magas eredmények jönnek ki. Persze, ha ezt így beleírom már a hozzászólások is az szerint alakulnak és nem akartam befolyásolni az eredményt.
Már vártam egy ilyen hozzászólást, én úgy számoltam előbb lesz ilyen, te is kellesz a statisztikámba, neked mennyit dobott amúgy a teszt
ja hogy ki sem próbáltad és úgy alkotsz itt véleményt, értem (vagy túl keveset dobott)
Polllen: ne fáradozz, idáig biztos nem olvasta el, szerintem a 2000Ft elég jelképes összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest