- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Láttam, nem lomboztál le, csak én már töltöttem ki rendes IQ tesztet, ahol minden feltételhez volt kötve, csak az már régen volt (bár az intelligencia elvileg állandó) az is 125+ felett volt (ennek a tesztnek ennyi a maximuma) konkrétan 128 és sokkal összetettebb sokoldalúbb teszt volt (akkor éppen fáradt voltam és abban a tesztben le volt írva, hogy az befolyásolja az eredményt). Részben pont azért indítottam el itt ezt a blogot, hogy megtudjam, mennyire megy ez a dolog arra, hogy magas eredmények jönnek ki. Persze, ha ezt így beleírom már a hozzászólások is az szerint alakulnak és nem akartam befolyásolni az eredményt.
Már vártam egy ilyen hozzászólást, én úgy számoltam előbb lesz ilyen, te is kellesz a statisztikámba, neked mennyit dobott amúgy a teszt
ja hogy ki sem próbáltad és úgy alkotsz itt véleményt, értem (vagy túl keveset dobott)
Polllen: ne fáradozz, idáig biztos nem olvasta el, szerintem a 2000Ft elég jelképes összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- Utolsó 2 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest