- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem ez ilyen beetető teszt, hogy elmenjenek a népek megírni a kibővítettet.
Gimiben kivettem könyvtárból a mensa felkészítő könyvét, és közel sem ilyen egyszerű feladatok voltak benne(szerk : különben sem írtam alulról, vagy felülről lógtam ki a mérési tartományból
)
-
proci985
MODERÁTOR
human es real szerintem nem feltetlenul van meg.
pl a kutatasi metodusoknal vissza szokas jutni filozofiaig (IT/mernok teruleten meno kurzusoknal is). platon szepsegideajat lattam mar programozas kapcsan is felemlegetve mint applikalhato modellt impaktos folyoiratban (bar megjegyezte a publikalo, hogy tul altalanos).
plusz szvsz a nyelv matematika
, szoval mai napig nem ertem hogy lehet valaki jo nyelvbol es gyenge matekbol, vagy vica versa.
-
DonElvis
aktív tag
Jólvan, örülök, hogy nem mész a Dunának, reménykedtem benne, hogy ilyen könnyedén veszed. Vannak akik belelilulnak a negatív kritikába.
Régebben töltöttem ki próbatesztet, nem emlékszem mennyi lett az eredmény, tehát biztos rossz lett ;D
2000 Ft szerintem is elfogadható, minden pénzbe kerűl manapság.
-
trafoka
tag
a 2000Ft simán vállalható, elvégre nekik is vannak fenntartási költségeik. Ha lehúzni akarnák az embereket, akkor bedobnának mondjuk egy 30e körüli összeget, és jó sog maszlaggal megkennék. Kíváncsi is lennék rá ki is tölteném, de tutibiztosziher hogy nem megek ezért föl pestre, ezért lenne jó ha lenn online is.
Viszont összehasonlításként, ami hivatalos tesztet kitöltöttem eddig: 1. Katonaság, sorozás (húúú de rég volt...): 131 pont. Valamilyen hivatalos egyetemek által használt cucc (pontosan nem tudom, nagynéném gyógpedagógus, ő szerezte valahonnan): 128. Vmi internetes, ami elég meggyőzőnek tűnt (full angol, de csak kép feladatok): 123. Havereom melóhelyi tesztje (lenyúlta, japán multi, ez volt a legkirályabb): 128. Szóval biztos hogy van ráció egy-egy ilyen teszt eredményében, ennyire hasonló eredmények nem jönnek ki véletlenül. Pont ezért lennék kíváncsi az itteni eredményre is, reprezentatív eredményt akarok arról hogy milyen geci okos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest