- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
pedig én matek/fizikából jó vagyok, nyelvből, meg....hogy is mondjam, kint dolgoztam 10 évet Ausztriában, de még mindig nem értek meg mindent, mondjuk a főnök azt mondja én jól beszélek, szerintem meg nem, igaz autodidakta módon tanultam meg (nem könyvekből, ahhoz egy helyben kell ülni)
-
kisza25
félisten
nem kérdőjelezem meg a szükségességét, csak az IQ teszt intelligenciát mér, nem tudást
Attól, hogy valakinek magas az IQ-ja még nem jelenti azt, hogy pl. sikeres lesz az életben, vagy nagyobb tudásra tesz szert, vagy hasonló, csak annyit jelent, hogy ennyi az intelligencia hányadosa
A tudást maximum könnyeben szerzi meg, de ez sem igaz, mert én reál tantárgyakban jó vagyok humánban meg csapnivaló -
kisza25
félisten
Láttam, nem lomboztál le, csak én már töltöttem ki rendes IQ tesztet, ahol minden feltételhez volt kötve, csak az már régen volt (bár az intelligencia elvileg állandó) az is 125+ felett volt (ennek a tesztnek ennyi a maximuma) konkrétan 128 és sokkal összetettebb sokoldalúbb teszt volt (akkor éppen fáradt voltam és abban a tesztben le volt írva, hogy az befolyásolja az eredményt). Részben pont azért indítottam el itt ezt a blogot, hogy megtudjam, mennyire megy ez a dolog arra, hogy magas eredmények jönnek ki. Persze, ha ezt így beleírom már a hozzászólások is az szerint alakulnak és nem akartam befolyásolni az eredményt.
Már vártam egy ilyen hozzászólást, én úgy számoltam előbb lesz ilyen, te is kellesz a statisztikámba, neked mennyit dobott amúgy a teszt
ja hogy ki sem próbáltad és úgy alkotsz itt véleményt, értem (vagy túl keveset dobott)
Polllen: ne fáradozz, idáig biztos nem olvasta el, szerintem a 2000Ft elég jelképes összeg. -
kisza25
félisten
pedig az intelligencia az csak így mérhető, az amiről te beszélsz az már tanult tudás, tehát lehet, hogy nekem magasabb az intelligenciám, de te neked nagyobb a lexikális tudásod. Az olvasottság meg embertípustól is függ, valószínűleg te melankolikus vagy, én meg tudom, hogy szangvinikus-kolerikus, kb 50-50%-ban, szóval nem mondom, hogy nem olvastam még semmit, de engem hosszú időre nem tudsz egy helyhez kötni, az biztos
-
kisza25
félisten
én az egyikben nem voltam biztos ott csak bejelöltem ami a leglogikusabbnak tűnt, a többit 30 másodpercen belül tudtam, nem tudom, hogy az időt is figyelembe veszi a teszt, vagy nem, mondjuk az biztos, hogy ez csak egy próba, még középiskolában csináltam egyet arra 50perc volt és sokkal sokrétűbb volt a dolog.
A 121 is kimagasló, mondjuk az várható, hogy ide csak az fogja beírni az eredményét akinek magas pontszámot adott a teszt
A tesztre van írva, hogy random, szóval mindenki más feladatokat kap, gondolom ezért is nem mutatják meg mi lett volna a jó, mert minden tanulható és akkor már a tudásodat mérné, nem az intelligenciádat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged