Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Visszaveheti a Huawei-től a második helyet az Apple [link]
És ha ez megvan mehet is a google a Mate 30-ra?
Mert egy kicsit így tűnik, persze nyilván csak véletlen műve.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Már úgy tűnt, hogy globálisan is elindult az Android 10 a Huawei Mate 20 Pro csúcskészülékére, teljes Google-támogatással, de gyorsan kiderült, hogy azért nem ennyire rózsás a helyzet. [link]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz nyisziati #172 üzenetére
És akkor megint vissza kanyarodtunk az Usa-hoz, aztán jön Trump, meg az elnyomott kínaiak. Ha téged zavar ne vegyél Huaweit... nem érdekel. Ez itt a Mate 30 topikja nem Kínáé, meg Trumpé stb. Ha érdekel hogy mi van Kínában téged foglak megkérdezni elsőnek. Jó lenne leszakadni a nem témába vágó hsz-ekről. Köszi
-
-
7Heads Drago
veterán
Ez esetben még lehet hogy tiltani se kellene, mert már a userek belátnák hogy nem szabad megvenni.
enginev3.0 #95: Milyent? Hogy az állam beleszól egy cégbe?
Szerinted akkor most milyen vita van az Eu meg az Usa között? [link]
Beleszól itt mindenki mindenbe, ha megteheti.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Hieronymus #91 üzenetére
++++1
Így igaz. Jól körülírtad a helyzetet.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz #20749568 #78 üzenetére
Az általad linkelt cikkben semmi sincs a támogatásról. Sőt a jogviszonyokról is csak találgatni tud. És ugyanezt rengeteg más cégről is elmondhatjuk aminek semmi köze sincs Kínához.
Szóval ugyanott vagyunk ahol voltunk: Senki semmit nem tud, de azt 100%-ra tudja.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Hieronymus #34 üzenetére
A facera teszek rá. Nekem bőven elég ha otthon pc-n rá tudok nézni. Navigációként én sygic-et használok és az meg bent van a Huawei boltban is. Emailra is rengeteg lehetőség van. Én egyedül egy játékkal lennék bajban, meg a banki app-al jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest