Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Döglött Róka #40 üzenetére
Azt is megtehetnénk. Én pár tucatot javasolnék inkább. Főleg mikor így hazatérek a szülői házba, jól tud jönni pár ilyen sommás megállapítás, ha úgy adja az élet
-
Tikakukac
titán
válasz
Döglött Róka #37 üzenetére
Egy időben én is azt hittem ezt ki lehet nőni, aztán felnőttem és huh. Akkor ilyenkor mi van?
-
Tikakukac
titán
válasz
Döglött Róka #34 üzenetére
Mindenkinek jogában áll személyeskedni. Nem egyszer menti ki a seggedet, ha tudod mire készülj fel egy bizonyos class tagjával szemben.
Ez olykor tud életet menteni. És ez nem poén volt, tényleg így van -
Tikakukac
titán
Én sem akarok megbántani senkit, mert csináltam/tom mindkettőt: programozók nagyon nagy többségének a kezében bármilyen szerszám, akár egy sima csavarhúzó is úgy áll, hogy a hátamat veri a víz. Kivételnek tisztelet. Ez ilyen irodista vs. kőműves ellentét lesz. A vitának zéró értelme van.
Azért sincs sok programozó amúgy, mert szépen lenevelik róla az embereket középsuliban, aztán egyetemen. Jelentkezem, én is így jártam. Nem bánom, hogy nem erőltettem ki magamból, sokkal boldogabban forgatom a csavarhúzókat, bűvölöm a pákát és fetrengek vezetékekbenValamennyit meg programozni mindenképp kell, így vagy úgy. De az járulékos veszteség.
Tigerclaw: Arányokat sajnos nem tudok, nem vagyok munkaközvetítő. Piaci igény mindegyikre van. Programozó is kéne, de olyan, aki a programozó cuccait rendben is tartja legalább annyi. Konkrétan már a régi viccet éljük meg, hogy az MM mosógép eladóit próbálják tanítgatni a szakmára, mert ők legalább láttak már fémet, műanyagot és villanyt viszonylag sokat, relatíve közel. Egyben.
-
Tikakukac
titán
Aha, jah, VIK-en is ment ez a duma 10 éve is, szerintem ment ez 20-al ezelőtt is.
Nem ezektől lesz több csaj ezen a területem (sem). Meg úgy általában sem. Úgy meg aztán végképp nem, hogy informatika=programozás. Minden ezen kívül sötétség és homály. Most, hogy lassan tényleg totális proginf lett a BME-n is aki nem programozni akar, mehet villamosmérnöknek vagy aminek akar. Vagy napi 10 óra és felszívja magába a tudást félállásban meg a netről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest