- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Tigerclaw #62 üzenetére
Valóban így van, csak épp a kolléga nem Németországról beszélt, hanem Magyarországról. Ahol viszont sajnos még mindig a nagyobb multik akik rendszert tartanak.
Persze nem véletlenül van az, hogy a vendégmunkás jobban teljesít csak azért ne hasonlítsd össze a Német életszínvonalat a magyarral, románnal. Igen lehet, hogy ott vendégmunkás vagy sőt még az is lehet, hogy igen neked jobban kell hajtani, csak éppen ezért valamit kapsz is. Nem omladozó kórházakat, meg 6 - 8 hónapos orvosi várólistákat.Éppen ők azok akik nem tanulnak századik alkalommal sem ugyanabból a hibából.
De ha előírod neki, hogy márpedig ezt így kell csinálni, akkor úgy fogja csinálni nem pedig a "híres Kelet európai" "találékonysággal" megoldani...
Csak azt ne fejetsd el, hogy amit ott tanulhattál azt a rendszert, azt Otthon csak úgy tudod alkalmazni, hogy vagy egy multihoz mész vagy úgy mint én, hogy vissza mentem fél éve Magyarországra 3 év GB, Fr, Au, G után és sikerült kikergetni, mert ezekhez képest a minden kb a béka segge alatt volt.
Ne keverd össze, hogy kinn dolgozol, és azt, hogy Magyarországon gyártat a Multi...
Gondolom azért visszasírod Magyarországod, hiszen azért vagy kinn... Na én sem.
-
bambano
titán
ez az üvegplafon a feminácik sületlensége. például megy a hiszti, hogy a lányok kapjanak ugyanannyi fizetést, mint a férfiak. ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy konkrétan melyik férfi? mert ugyanazért a munkáért a férfiak sem egyenlő fizetést kapnak, következésképpen értelmezhetetlen elvárás, hogy a nők ugyanannyit kapjanak, mint egy nem egyelemű halmaz.
a valóság az, hogy a feminácik olyan jogokért tüntetnek a nők számára, ami a férfiaknak sincs meg.
a másik vicces történet, hogy évtizedekig hitegették a nőlapok a lányokat az önmegvalósító dumákkal. most meg csodálkozik mindenki, hogy a lányok ezt elhitték, és magasról tojnak a stemre meg a többi, számukra értelmezhetetlen dologra. legyél cosmo lány, valósítsd meg magad! hogy egy cosmo lány kurvára nem egy z/system operátori konzolja előtt tervezi megvalósítani magát, az olyan biztos, minthogy ha mozog a politikus szája, akkor hazudik.
szerintem hagyni kellene békén a lányokat, amelyik programozni akar, az programozzon, amelyiknek más vágya van, az meg menjen más irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest