Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Félreértettél, én nem a közutakról beszéltem, hanem a kerékpárútról és a járdákról. Bocs, ha nem jött le!
Egyébként a kerékpárosnak jelenleg milyen jogosítvánnyal, vizsgával kell rendelkeznie? Szerintem nincs vizsgához kötve a használata.
De megkockáztatom, akik manapság elektromos rollert használnak, azok többségének - eltekintve a 17 év alattiaktól - van B-s jogsija, de segédmotoros kerékpárból biztos.
Ha ma egy kerékpárosnak azt mondanád, hogy egy hónapon belül vizsgáznod kell, papír nélkül nem használhatod, lenne felháborodás, főleg ott, ahol a Mari néni is azzal megy reggel a boltba kenyérért és tejért. Ja, azokon a kerékpárokon megnézném, hogy a KRESZ szerinti csengő, lámpa fényvisszaverő ott van-e.Az elektromos kerékpáros versenyre reagálva: Annak idején a gladiátor harcnak mi értelme volt? A szórakoztatás.
Pedig ott még nem volt akkus kard, vagy buzogány. Bár lehet, hogy akkoriban is háborgott mindenki, hogy miért nem puszta kézzel ölik egymást a rabszolgák, és miért találták fel a fegyvereket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a sokak által magasztalt, a Xiaomi megoldásánál kicsit olcsóbb elektromos rollert. A teszt nagy kérdése, hogy a kettő közül melyiket érdemes választani.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest