Hirdetés
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Félreértettél, én nem a közutakról beszéltem, hanem a kerékpárútról és a járdákról. Bocs, ha nem jött le!
Egyébként a kerékpárosnak jelenleg milyen jogosítvánnyal, vizsgával kell rendelkeznie? Szerintem nincs vizsgához kötve a használata.
De megkockáztatom, akik manapság elektromos rollert használnak, azok többségének - eltekintve a 17 év alattiaktól - van B-s jogsija, de segédmotoros kerékpárból biztos.
Ha ma egy kerékpárosnak azt mondanád, hogy egy hónapon belül vizsgáznod kell, papír nélkül nem használhatod, lenne felháborodás, főleg ott, ahol a Mari néni is azzal megy reggel a boltba kenyérért és tejért. Ja, azokon a kerékpárokon megnézném, hogy a KRESZ szerinti csengő, lámpa fényvisszaverő ott van-e.Az elektromos kerékpáros versenyre reagálva: Annak idején a gladiátor harcnak mi értelme volt? A szórakoztatás.
Pedig ott még nem volt akkus kard, vagy buzogány. Bár lehet, hogy akkoriban is háborgott mindenki, hogy miért nem puszta kézzel ölik egymást a rabszolgák, és miért találták fel a fegyvereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest