- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Azok a CKD-s ramok
Kár hogy ~1,5 éven belül itt a DDR6 ... Vagy nem kár ...
Ez Gear Mode 4? Vagy még G2 ben sikerült ? Arról nem ír a cikk...
Az IMC órajel 6333 mhz az amúgy G1 lenne elvileg nem ? --> Nem teljesen értem mi van most...
Mert G2 ben 4 el osztjuk mág a DRAM órajelet ... G4 ben meg 8 al akkor ...Azt hiszem megvan a megfejtés... Mivel 6333 mhz az valós freki, viszont a dram órajele 12666 mt/s ... Az imc órajelről meg nem volt szó. De still még megvagyok keveredve... túl nagyok a számok nem bírom reálisan látni... hihetetlennek tartom !
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Synthwave #22 üzenetére
Ja mintha csak 286-os létezne.
A többség még DDR4-el tolja de nekünk már csillió Ghz-es RAM kell.
Főleg itt MO-n biztos lesz keletje olyanok körében akik még mindig 9900k-val tolják meg 2060-as VGA-val.Nem vagyok fejlődés ellenes még mielőtt ez jutna az eszetekbe, de ez már röhej.
Az egész szamtech ipar csak péniszméregetesből áll, a gazdagok játszótere lett ez is mint az autóipar.Majd szólj ha valami kihasználja azt a sebességű RAM-ot, addig várok a sok optimalizálatlan f.oskotróc játék között amik csak csak szénné butított CGA felbontáson képesek értelmes FPS-t kitojni magukból egy félmilliós VGA-val.
Bódog karácsonyt.
-
NvidiaRTX
őstag
Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal.
Minek?
-
podtibi
senior tag
válasz
Roland861010 #4 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a gamer már csak egy marketing kifejezés? Kellett valami kifejezés amit átveszünk külföldről, mert a gaming nem elég üzleti szempontból és a kocka már nem volt elég a magyar emberekre. Nem bírjuk ki hogy ne tűnjünk populárisnak.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Ő nem egy szimpla gamer, hosszú ideje az egyik legjobb overclocker.
-
wolfman
veterán
A bajuszt és a garbót kivéve a hacker ma is ilyen ember, csak a stockfotókon ülnek arcsötétítős kapucnis pólóban szigorúan laptop előtt.
De az se kizárt, hogy a hackerek manapság a multiknál és kormányközeli irodákban ülnek igen kiemelt pozíciókban.
#11 Roland861010: Ezeknek a csöcskirakós, videós csajoknak a nyakamat merem tenni, hogy 100-ból 95-nek fogalma nincs a hardver, de a szoftveres működésről sem mélységében, hanem van neki egy stábja, akik annyira okosítják fel, hogy éppen nem tök hülyék hozzá. A maradék, akik meg akár informatikából többet nyújtanak mint kettes, azok nem teszik ki a melleket, mert anélkül is tudnak figyelmet generálni.
-
Cadal
őstag
válasz
Roland861010 #11 üzenetére
Ugyan ez hacker témában:
Hacker régen:
Hacker most:
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Köszi, így már értem! És szerintem is tök király, hogy már egy gamer nézhet ki bárhogy, és nem gondolják automatikusan, hogy úgy néz ki, mint az első képen.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Szerintem az egész arról szól, hogy senki ne merje elvenni a rekordot
-
Roland861010
veterán
Nagyon régen ez volt az elképzelés:
Majd kb ez:
Majd utánna jöttek a csajok
Aztán pedig vannak mostmár a gyuros gamerek
Igaz már a Bajheera régebben is edzett de mostmár profi sportolók is megjelentek mint streamerek.
Igy nekem fel sem tűnik hogy egy tuning "mester" már nem egy olyan kaliber mint az első képen. -
válasz
elfelejtette #5 üzenetére
-
válasz
Nem feltétlen igaz ez, nézd meg pl. Ninja-t. Ő nincs kigyúrva
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Nem teljesen értem, hogy mire gondolsz. Kifejted jobban?
-
elfelejtette
veterán
Azért nem semmi, ahogy a gép építés közben elfogyott a pénze, mire a videókártyához ért, ezért már csak egy vacak GT1030-ra futotta...
-
Roland861010
veterán
Egyre jobban kezd át alaulni ez a világ is.
Egyre több testépitő és "normál" ember lesz gamer.
Régen a gamerek igazi kockák voltak. Aztán minden gamer (ku.va) lett majd most minden gamer egészséges ember. Akik munka és család mellett még edzenek és napi 20 órát tudnak játszani is hogy a Social mediában is ott legyenek. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Depression #2 üzenetére
Nem épp pipaszár az emberünk.
-
Depression
veterán
Egyértelmű, hogy az ilyen kisérletet szigorúan csak tuningosan kigyúrt emberek csinálhatják.
-
gg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Autóhifi
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest