- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
vajon Magyarország északi részén mi lesz a helyzet a sok hegyes dombos résszel?
Eger és Ózd között a völgyekben mai napig sok helyen nincs sima GSM térerő sem nem hogy mobilnet.
gondolom oda a 800MHz hasztalan lesz hiszen a hegyek völgyek leárnyékolják.
mondjuk legalább ha az összes autópályát meg főútvonalat illetve fontosabb helyeket 4G-vel lefedik már elég jó a helyzet, illetve a vasutat hagytam még ki, meg a volán busz részeket mert míg BP. - Eger távon a vonaton használható a wifi a buszon elég trágya a sok domb miatt (a vasút mindig laposabb részeken halad a busz meg mindenfelé)remélem ez is változik a jövőben
-
Soma01
veterán
Akkor valószínűleg rosszul fogalmazhattam, vagy nagyon rosszul tudok valamit.
Én így értem (és úgy látom TeeJay kihámozta belőle):
Állítás: "oda a 800MHz nem való"
Ok (ezt neveztem én következtetésnek, vagy indoknak kellett volna hívni): "a 800-as tartomány nagy egybefüggő területekhez van kitalálva ahol a tereptárgyak nem akadályozó tényezők"
Ez viszont nem teljesen igaz, csak félig. Ezért kezdtem bele megírni a hozzászólásomat.Akkor a telefonálás részt helyettesítsük adatforgalmazással. A lényeg, hogy sokan vannak adott helyen, nem lesz szolgáltatás, vagy nagyon leromlik a minősége.
Tudom, egyet értünk.
("Világosan leírták..." Hol? Itt?)
-
ez a lépés hozza el csak igazán a szabad versenyt, hiszen nem arról kell már beszélni, hogy kinek jobb a hálózata, hanem arról, hogy ki tud több hozzáadott értéket, alacsonyabb árakat, stb. nyújtani,
Erre gondoltam,de ha nem a perc díj,hanem a havi díj lesz olcsóbb,az se rossz
(#11) adamssss
Az előző biztos Neelie Kroes kezdeményezte,de mivel új lett az európai parlament és őt nem választották újra így aztán már nem annyira fontos
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NMHH jóváhagyta, a GVH azonnal versenyfelügyeleti eljárást indított. A két szolgáltató ügyfeleinek jó lesz, vidékre hamarabb érkezik a 4G.
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest