- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse19
senior tag
Ezt a kockázatot, hogy legyen érdemi választási lehetőség a lapos és az edge kijelző között, már az S7 esetén sem merte vállalni a Samsung.
Akinek nagy kijelző kellett meg nagy akku az kénytelen volt Edge-et venni, ha érdekelte/szerette/tetszett neki a hajlított kijelző, ha nem.
Akkor lehetett volna a pénztárcával szavazni, ha lett volna azonos méretben, máskülönben azonos paraméterekkel két S7, némi edge felárral a hajlított kijelző esetén.
Így viszont, mint az itt is olvasható korábbi hozzászólásokban, nem opcionális volt az edge kijelző, hanem kapcsolt áruként megkapta mindenki, aki nagy kijelzőre vágyott, "Eszi, nem eszi nincs más" alapon.Az a baj, hogy kitalálták a hajlított kijelzőt, elköltöttek egy csomó pénzt a fejlesztésre, de értelmes felhasználási területet még nem tudtak kitalálni hozzá. Muszáj tehát így eladni.
-
joey04
titán
Nem kell hőbörögni, szavazzatok a pénztárcátokkal. Ha többségben vagytok, akkor az S9 lapos lesz.
-
Jelenleg teljesen jol szuperal az S7em meg sose volt ennyire jo samu telefonom es terveznem az S8az is HA lenne laposba. En annyira az ivelt kijelzot nem favorizalom de biztos megtudnam szokni HA nagyon muszaly lenne. Remelem azert a samu ezt nem lepi meg.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #42 üzenetére
Irónia akart lenni. A gyártók már nem tudják, hogy mivel rukkoljanak elő, azért is írtam. Nekem pl. nagyon nem jön be az ívelt kijelző, akárhogy is nézem. De ez szubjektív, másoknak tetszik. Az viszont nem volna jó ötlet, ha csak ívelt kijelzős változatban jönne ki az S8, sok vásárlót fognak ez miatt veszteni.
-
Petyyyyy
addikt
Pedig vártam az új verziót, de tényleg. Most kezdem érezni, hogy néha kevés az S4, de a fűzfánfütyülőnek sem kell Edge.
-
nalaca000
tag
Nekem egyszerűen kényelmetlen fogni az edge telefont.
További bizonyításra már nem kapott lehetőséget. -
eclipse19
senior tag
"ennek némileg ellentmondanak azok a hírek, miszerint az S7 edge eleve jobban fogy az S7-nél"
Miért mondana ellent?
Nagyban csak edge verzió van, így soha nem fog kiderülni, hogy az edge kijelző miatt vették-e meg, vagy csak ezért mert ha 5.7"-t akartak akkor nem volt más választásuk (mármint Galaxy S vonalon).
Szerintem sokan megvették volna sík kijelzővel is az 5.7-ös méretet.Gyakorlati értelme, előnye szerintem biztos nincs az edge-nek, hátránya viszont több is (torzítás tükröződés).
Érdekes mikor egyesek arra hivatkoznak, hogy nem annyira zavaró a lehajló kijelző.
Szóval akkor valamennyire mégis zavaró. Akkor minek?Egyetlen olyan funkciójáról nem hallottam még, ami értelmet adna a hátrányok elviselésének.
-
Teszla_
senior tag
Úgy látszik 200k körül már nem akarnak telefont eladni a csúcskategóriában, így meg, hogy csak edge lesz, feltornázhatják az árat akár 300k környékére is (itthon).
Én sima S7-et választottam, mert szerintem a hajlított kijelző parasztvakítás, nemhogy még 30-at fizessek érte. A 2,5D is egy baromság, normális fólia/üveg nincs az ilyen telefonok többségére. -
Dr.FantastiK
őstag
pedig jobb lett volna ha Lapos !
-
enginev3.0
félisten
Gondolom nem kevés statisztikát néztek át, mire ezt a döntést meghozták szóval, biztos nem fognak éhenhalni ha itt a pár ember nem veszi meg mert nekik nem tetszik
Biztos lesz kisebb és nagyobb verzió, hogy legalább ezzel kecsegtessenek
-
<Lacy85>
addikt
Sokan azért vették a sima variánst, mert az az olcsóbb... sokkal.
Hmmm? Itthon is kemény 30 ezer volt a különbség köztük megjelenéskor. Függetlenül.
Akinek volt 240 ezre telefonra, annak 270 is.
Most jelenleg itthon 10 ezer a különbség köztük pl. telenornál M csomagban, de még a német vodánál is csak valami 100 euró.
Elhiheted, hogy nem az ár volt az elsődleges.Valahogy nekem sem akar kézre állni. Állítva még oké, mert max. nem cseszegetem a szélét, de pl. ha fektetve van, és úgy akarom lehúzni az állapot sávot, hát köszi.
Olyan kényelmetlen az a domború bizbasz, hogy hihetetlen. -
törölt tag
Ez hülyeség, nem azért vették mert olcsóbb. Egy szolgáltatónál két évre majdnem mindegy.
Valamennyire több edge fogyott az s7 párisból de nem olyan nagy a különbség, szerintem az a 40-60 kb reális lehet. Nekem van mindkettőből, mindkettőnek van előnye és hátránya is a másikkal szemben. -
törölt tag
Éljen. Feltalálják újra a görbe CRT monitort csak zsebméretben.
-
törölt tag
Úgybizony. Ezzel a lépéssel rúgnak egy nagyot magukon. /meg rajtam/
Tokban el tudom egyelőre viselni az edge-t de még mindig nem vagyok kibékülve vele. Tok nélkül esélytelen használni.
Nem szednek rá mégegyszer, hogy egy gumil*f*szban hordjak egy telefont. Ebből a szempontból a sima s7 jobb. -
no more
veterán
Azért az a 40% szerintem nagyon erős. Jó az maximum 2-3%-nak is.
(#26) EclipseGT: A Samsung nem Apple, akik bármit lenyomnak az emberek torkán (lásd pl S6 bővíthetőség bukta), szóval nem hinném, hogy ennyire hülyék lesznek. - Sonyt is vesznek az emberek...
Sokan azért vették a sima variánst, mert az az olcsóbb... sokkal.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
slimshady #25 üzenetére
De miért kéne megszokni annak, akinek nem jön be? Az inkább vesz mást.
Valószínűleg nem fog kevésbé jól fogyni az S8 edge változata sem, mint az S7-es,
csak ugye ott van a vásárlók azon 10-20-30-40%-a, akik valószínűleg nem véletlenül vették a simát.A Samsung nem Apple, akik bármit lenyomnak az emberek torkán (lásd pl S6 bővíthetőség bukta), szóval nem hinném, hogy ennyire hülyék lesznek. A sima S tulajok nem megszokni fognak, hanem megszökni.
-
Cyberpunk
félisten
Ez egy értékelhető húzás.
-
Szerintem, ez csak egy nagy blöff . Ugyan úgy meg lesz mint az Edge és a sima variáns is.
-
törölt tag
Én a 2.5D-s kijelzőket sem szeretem annyira, ez a fullos hajlítás meg egyenesen borzalmas. Remélem nem igazak a pletykák. Bár nekem mindegy is, úgysem adok annyit egy telefonért, amennyibe kerülni fog az S8 széria
-
mizoli
addikt
Akár hasznos, akár nem, nekem tetszik az edge kijelző
Aztán, hogy mégis gyártják-e egyenes kijelzővel, majd eldől. -
KYZRR
őstag
Eddigi tapasztalataim alapján nem feltétlen jó ötlet elhagyni a nem hajlított kijelzővel szerelt telefont.. akiknek mutogattam az S6e, meg S7e telefonokat, első dolog volt az, tetszik tetszik, de nincs ebből egyenes?
-
600700
senior tag
Ha igy lesz elvalnak utjaink az S szeriaval
-
Jack Oneill
veterán
En iszonyuan elleneztem a hajlitott kijelzot. Es lass csodat, s7 edge a valasztottam
Ennyi! Nem bantam meg,van benne kulonlegesseg,nem zavaro,bar en spigen rugged armor tokban tartom. Az edge panelek kozul a nyomogombok(home,kijelzo lezar,kepernyokep) panelt hasznalom,mert nagyon hasznos.
-
atike
nagyúr
Balf*szok. A robbanó akksis blama után egy ilyet lépni... Ettől még az is életképesebb volt, hogy a vevő választhatott, hogy édzs legyen vagy sima. Na itt ez kilőve. Ergo egy jó csomó vásárlójelölt kilőve. Gratula.
-
ALBY
senior tag
Szerintem az utóbbi évek egyik legostobább fícsöre ez az ilyen jellegű hajlítás.
Semmi nem számít, csak a parasztvakítás és a profit kergetés... -
slimshady
senior tag
válasz
Juhaszatti #13 üzenetére
En mindig tokban tartom, folia elol es hatul... a tempred glass nem igazan maradt meg rajta. Az edge funkciokat pedig mar az elejen kilottem akar csak a aways on display-t.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
slimshady #11 üzenetére
Én is tokban használom a kezdetektől.
Az edge funkciók, pl az Edge panel ugyanúgy használhatók, szépen látszik is az ív, csak épp a zavaró tényezők szűnnek meg teljesen. Otthon az ágyban pl tok nélkül nyomkodom mert ott kevésbé kell rá vigyázni, de ott sem túl zavaró a lekerekítés. -
-Skylake-
addikt
szaracsempe,windowshetetmindenkinek!!4!4negy
-
Fejvadi
nagyúr
Készítettek valami felmérést, hogy nincs rá igény? Nem hinném, jó nagy baklövés lesz.
-
slimshady
senior tag
válasz
Mr President #2 üzenetére
A kavamentes orulet elott eleg sokat javitott a kijelzoaranyon. Ennek eredmenyekeppen elegge kellemes hasznalni az SGS7e-et az 5.5 inches kijelzo ellenere.
-
1shot1kill
csendes tag
Eléggé öngól ráfeküdni csak a hajlításra. De majd meglátjuk. Nekem speciel nem jön be.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
Ezt a képet egyszer már ellőtték a jack kapcsán is. Egy sima koncepciókép.
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
Biztosan nem lesz köze a valósághoz, mert a kedves PS kolléga még a navigációs gombokat is fordított sorrendben tette rá (mármint Samsunghoz képest)
Gyanítom, hogy ez csak egy újabb munkája annak, akitől a tegnapi Sony vázlat jött.
-
Juhaszatti
addikt
Semmi baj nincs az ívelt kijelzővel, az S7 Edge is szuperül használható. Ettől függetlenül sokan nem szeretik, hiba lenne kihagyni a lapos variánst.
De ez a kép a cikkben valami ótvarronda... Szerencse hogy valószínűleg köze sem lesz majd ehhez a valóságban. -
Mr President
senior tag
Még mindig nem tartom értelmét ennek a félcentis ívnek a kijelző szélén, taperoltam sokat s6 és s7 edge-et de nem látom értelmét még mindig ennek a pici ívnek. Azon kívül hogy különleges, használhatóságban számomra értelmetlen, azt pedig hogy csak ilyen lesz sajnálattal hallom.
Nagyon tetszene ha elterjednének a minimális vagy kávamentes kijelzők de legyen hajlítás nélküli is. A mi mix ilyen szempontból sztem etalon jelenleg -
Eclips21
őstag
de jó hogy nem vártam rá, csak a lapos !
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre biztosabb, hogy csak ívelt megjelenítővel lesz a Samsung Galaxy S8 elérhető, a kérdés csak az, hogy hány oldalán kanyarodik majd le.
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest