Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• whatwhatwhat

aktív tag

válasz LurkerSheik #23 üzenetére

Bár a teszteknek és összehasonlításoknak nem a szelfi részét szoktam legnagyobb figyelemmel követni, de általában a csúcskategóriás telefonok nagyon hasonló szelfiket szoktak csinálni. Persze szoktak lenni különbségek, leginkább a színekben, de még soha nem láttam olyat, hogy az egyik okádékot csinál, a másik meg teljesen jót ugyanabban a helyzetben.
    Van összehasonlítási alapod, amihez hasonlítod a note képeit? Csináltál pont ott pont ugyanakkor képeket az almáddal? Alacsony fénynél és leginkább furcsa vagy egyenetlen megvilágításnál nagyon könnyű szörnyű képet csinálni, bármilyen telefonnal. Esetleg még az is lehetséges, hogy a haverod keze nagyon remeg, ezért nem születlen jó képek. Vagy csak úgy nyomja meg a gombot a fénykép készítésekor, hogy azzal meglöki a telefont. Miközben te jobbakat tudsz csinálni, mert stabilan tartod a telefont. Persze ezek csak találgatások. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy azzal ne írj le egy telefont, mert láttál két rossz képet, ami azzal készült. Ezer tényező befolyásolhatja ezt. Persze simán lehet, hogy a note szelfi kamerája egy kalap kaki, nem sokat használom, főleg nem kevés fénynél, ezért nem tudom biztosan állítani az ellenkezőjét. De azért erősen kétlem, hogy ez a helyzet. :R

Egyébként ha ennyire fontos neked a szefli a telefonban, akkor nagyon szívesen tudom neked ajánlani a note 10-nek az S pen-nel történő fénykép készítés funkcióját(ez nyilván a note20-ban is benne lesz). Azt a kevés szelfit amit csinálok, már csak azzal csinálom. Egyik kezemben a telefon, másikban a toll. Így sokkal egyszerűbb megfogni a telefont, nem kell még a shooter vagy hangerő gombot is megnyomni. Nekem ez mindig nehezemre esett, főleg úgy hogy ne mozdítsam meg a telefont. Nem akarom túltolni a marketinget, de ez az egyike azoknak a feature-öknek amit tényleg nagyon szeretek a note-ban, és csak és kizárólag a note tudja ezt. Ezért gondoltam, hogy megosztom. :)

• Kasya

nagyúr

válasz LurkerSheik #23 üzenetére

En meg jo szelfis telefonnal nem talalkoztam. Lehet az erre kielezett Oppo jo, de az meg minden masban gyenge.

Lenne annak is marketing értéke, ha elorelepest tudnanak vele produkalni, de nem tudnak.

Új hozzászólás Aktív témák