- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
A kezes trükk se rossz valóban. Régen kipróbáltam párszor, de aztán nem nagyon használtam, leginkább a késleltetése miatt. Nyilván kell idő arra, hogy elhúzd a kezed a képből. De emiatt nem szeretem. A tollas megoldás sokkal jobb nekem, csak megnyomom a gombot, kész a kép.
"Remote shooting" alatt mit értesz? Nem ugrik be, hogy az micsoda. -
MCs88
aktív tag
Szerintem most vagyunk valahol a határán ahol a technológia limitek és a globális emberi hülyeség találkozik.
Minden évben az kell, hogy a proci 20%-al gyorsabb legyen, de egyen 20%-al kevesebbet és lehetőleg legyen legalább 8 magja, annyi RAM-mal amit pár éve szerver gépekben használtunk, de mostanában is vígan elvan vele egy asztali gép.
Az akku kapacitás is évente legalább 10%-ot emelkedjen, de maradjon azonos méretű a telefon, a súlya minimum maradjon ugyan olyan, de inkább csökkenjen.
Mindeközben legyen legalább 100megapixel körül a kamera, legalább 10X optikai zoom-al, egyszerre tudjon makrózni, széleslátószögű fotót és portrét is csinálni, és olyan manuális lehetőségekkel is rendelkezzen, amit 5-600K-s MILC-ek tudnak általában, mert fontos, hogy a mobil fotós topicban 1:1 (!!!) méretben kielemzett képeken minden pixel stimmeljen az egyébként ferdén és koncepció nélkül fotózott lakótelepről.
És mindezek ellenére a szemét gyártók nem hajlandók csökkenteni az árakat sem.Mintha minden évben autóskártyáznánk a telefon specifikációkkal.
Ez a baj, nem (csak) az akku technológia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged