- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
szupermacs #32 üzenetére
Elektromos autókhoz se sikerült még jobb akksit fejleszteniük. Pedig ha sikerülne, akkor sokkal többen vennék őket, mint most. Aki először implementálná, hatalmas előnyt szerezne a piacon. A mostaniakhoz pedig nem árulnak powerbankot.
Ráadásul telefonhoz powerbankot nem évente veszel, és nem is mindeki vesz, akinek telefonja van. Nem hiszem, hogy akkora nagy piac lenne a gyártóknak. Ráadásul rengeteg olcsó van 3rd party gyártóktól, amiket veszik az emberek. Elég kevesen veszik a gyártók túlárazott akksijait. Ha tényleg direkt nem fejlesztenek új technológiát(amit kétlek egyébként), akkor annak biztos nem ez az oka. -
whatwhatwhat
aktív tag
A kezes trükk se rossz valóban. Régen kipróbáltam párszor, de aztán nem nagyon használtam, leginkább a késleltetése miatt. Nyilván kell idő arra, hogy elhúzd a kezed a képből. De emiatt nem szeretem. A tollas megoldás sokkal jobb nekem, csak megnyomom a gombot, kész a kép.
"Remote shooting" alatt mit értesz? Nem ugrik be, hogy az micsoda. -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
LurkerSheik #23 üzenetére
Bár a teszteknek és összehasonlításoknak nem a szelfi részét szoktam legnagyobb figyelemmel követni, de általában a csúcskategóriás telefonok nagyon hasonló szelfiket szoktak csinálni. Persze szoktak lenni különbségek, leginkább a színekben, de még soha nem láttam olyat, hogy az egyik okádékot csinál, a másik meg teljesen jót ugyanabban a helyzetben.
Van összehasonlítási alapod, amihez hasonlítod a note képeit? Csináltál pont ott pont ugyanakkor képeket az almáddal? Alacsony fénynél és leginkább furcsa vagy egyenetlen megvilágításnál nagyon könnyű szörnyű képet csinálni, bármilyen telefonnal. Esetleg még az is lehetséges, hogy a haverod keze nagyon remeg, ezért nem születlen jó képek. Vagy csak úgy nyomja meg a gombot a fénykép készítésekor, hogy azzal meglöki a telefont. Miközben te jobbakat tudsz csinálni, mert stabilan tartod a telefont. Persze ezek csak találgatások. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy azzal ne írj le egy telefont, mert láttál két rossz képet, ami azzal készült. Ezer tényező befolyásolhatja ezt. Persze simán lehet, hogy a note szelfi kamerája egy kalap kaki, nem sokat használom, főleg nem kevés fénynél, ezért nem tudom biztosan állítani az ellenkezőjét. De azért erősen kétlem, hogy ez a helyzet.Egyébként ha ennyire fontos neked a szefli a telefonban, akkor nagyon szívesen tudom neked ajánlani a note 10-nek az S pen-nel történő fénykép készítés funkcióját(ez nyilván a note20-ban is benne lesz). Azt a kevés szelfit amit csinálok, már csak azzal csinálom. Egyik kezemben a telefon, másikban a toll. Így sokkal egyszerűbb megfogni a telefont, nem kell még a shooter vagy hangerő gombot is megnyomni. Nekem ez mindig nehezemre esett, főleg úgy hogy ne mozdítsam meg a telefont. Nem akarom túltolni a marketinget, de ez az egyike azoknak a feature-öknek amit tényleg nagyon szeretek a note-ban, és csak és kizárólag a note tudja ezt. Ezért gondoltam, hogy megosztom.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Alacsony fénymennyiségnél direkt vált vissza a normál kamerára, a nagyobb rekesz miatt több fényt enged be a főkamera és így jobb képet tud csinálni. Legalábbis ez a magyarázat rá. Szóval az biztos, hogy ez egyáltalán nem hiba. Sőt, feature. Azt már nem tudom, hogy ténylegesen jobb képek születnek-e így, de hibának nem hiba.
Azt se igazán nevezném hibának, hogy pro módban nem lehet a többi kamerát használni. Ezt legrosszabb esetben is hiányosságnak mondanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged