- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
whatwhatwhat #33 üzenetére
Ez csak egy példa volt, de ettől függetlenül nem hiszem, hogy érdekli őket az ilyesmi. Elég a gigapixelemet pakolni a telefonba, sokan még itt a fórumokon is elcsöppennek az ilyesmi fícsöröktől. Ha ennyi elég akkor minek erőlködjenek?
-
Kasya
nagyúr
válasz
whatwhatwhat #28 üzenetére
Nem tudom hogy hivjak az S Pennel valo fotozast. Annak adtam egy ad-hoc nevet
-
Kasya
nagyúr
válasz
whatwhatwhat #26 üzenetére
Egyik kezemben a telefon, másikban a toll.
Szegeny Note8 felhasznalokent en a tenyeremet szoktam osszecsukni, vagy azt mondom "csííz". Szerencsere ez is jol mukodik
Ugyanakkor a leginkabb hianyzo feature az uj szeriakbol nekem a "remote shooting", igaz, nem a szelfikhez. -
dz1989
senior tag
válasz
whatwhatwhat #16 üzenetére
Lehet hogy a hiányosság jobb megfogalmazás.
De ha másik két gyártonak sikerült megoldani akkor a Samsungnak miért nem? Ráadásul egy prémium kategóriában.
Technikailag amit mondasz az jó azzal a gondolattal egésziteném ki hogy (legalább is az a sanda gyanum) valószínűleg a zoom kamera az egy primitívebb szenzor és nem támogatja a manuális beállításokkal. Amit pedig auton használ az is furi mert legghosszabb neki az 1/33 aztán tolja fel az ISO-t az egekbe utána vált vissza a normálra. Anno ez volt a bajom a Note 4-el is.
Automatán az még hadján de pro-ban azért lenne jó hogy mert akkor lejjebb vezem az ISO-t és tovább hagyom a záridőt. (amúgy ott az optikai képstabi)
A dolog elve pedig olyan mint ha egy kicsit átvágnák az embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged