Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Nem értem, minek ezt a témát rágni. Családi egyterűeket motorokkal és sportkocsikkal összehasonlítani, mindezt megspékelni egy végső, traktor vs. sportkocsi teszttel, szerintem ennek semmi értelme nincs . . . ezerszer le lett rágva, hogy mindkét platformnak (pc/konzol, vs nélkül) megvan az élettere, a létjogosultsága, a piaca, a cikk kedvéért csak a játékok terén maradva is. Igen, nyugaton másképpen van, de keletet nem csak mi jelentjük egyedül, máshol is virít a pc, esetleg éppen konzol mellett. Van, ahol máshogy élnek, mint "sógoréknál", és nem azonnal az anyagi körülményekre gondolok, hanem kultúrális és egyéb örökségekre. Az meg, hogy haldoklik, egyenesen vicc. Hullámvölgyben van, amelyet a konzolok (is) okoztak, meg a fogyasztói társadalom tömegtermelése is, meg a warez is. Végső konzekvenciát meg nem írok, mert nem vagyok látnok, majd a jövő eldönti, mi merre tovább

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest