- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
borono
csendes tag
Tegnap vettem egy 4820-ast a legerősebb konfiggal. Teljesen meg vagyok elégedve vele, az árához képest nagyon erős gép, és szerintem szép is. Három dolgot tudnék így elsőre kifogásolni:
- A ház erősnek tűnik, viszont az optika körül elég mozgós, ott valahogy nem sikerült elég stabillá tenni.
- Ez a multi "táccsos" dolog ez valahogy nem az igazi. Sajnos csak barátnőm Mac-jéhez tudom hasonlítani, ahol nagyon pöpecül működik, elég érzékeny (pl a kétujjas görgetés). Itt ez valahogy nem annyira jó, persze lehet, hogy a többi Windows-os gépnél is ez van. Ezt leszámítva az egérpad megfelelő, és viszonyag nagy is.
- Nekem ez az első notim amin gyárilag van oprendszer, és az igazat megvalva szét...sz az ideg attől, hogy kb 30 program került fel rá, beleértve egy csomó játék demót is, így az első egy órám azzal telt hogy ezeket eltávolítsam. Legszeívesebben az egészet leformáznám, szétparticionálnám 3 részre a vinyót és egy saját Windows-t tennék rá, de lehet hogy ettől ugrana a gari...szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Battlefield 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A régi 3810-et ismertem, ezért vállaltam be ezt (dvd kellett), eddig bejött, minden tekintetben.