Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borono
csendes tag
Igen, miután újraraktam a honlapról szedtem le a drivereket és ahogy írtam is, tényleg jobb lett (bár pontosságban még így is nagyon messze van a MAC-étől). Nem írtam ki DVD-re, de nem is kell, megvan a rejtett 12 gigás partíció minden adattal. Ehhez a partícióhoz szándékosan nem nyúltam. Bekapcsoláskor az alt+F10 nyomkodásával el lehet indítani a helyreállítást, ha jól tudom.
-
RaTaTa
csendes tag
Játékok benchmarkjához én az alábbi táblát néztem meg bevásárlás előtt:
Amit leszűrtem az az, hogy integrálton ne is próbálja az ember telepíteni a 2-3 évesnél újabb játékokat (még a dobozára sem szabad tekinteni
) A fenti tesztben viszont a diszkrét egész tűrheti eredményeket produkált... meg kell kérdezni valakit, aki már játszott 
Egyéb vga összehasonlításhoz ezt találtam:
[link]A diszkrét bekapcsolásról is olvastam valami olyasmit, hogy igen, programmal lehet ki-be kapcsolgatni, ami szerintem kicsit kényelmetlen, ellenben az NVidia Optimus megoldásával, ami magától elvégzi ezeket a műveleteket (mintha az Atival lenne valami gond, amikor játékból kivált az ember tálcára, talán nem lehet olyankor kikapcsolni, az Optmius viszont leáll arra az időre, amíg nem a játék az aktív? - valami ilyenre emlékszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) A fenti tesztben viszont a diszkrét egész tűrheti eredményeket produkált... meg kell kérdezni valakit, aki már játszott