- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
vagy kiadnak majd új biost
vagy segédszoftvert (acer empowering vagy mi a gyász) kilőtted, azt nem szabad
vagy hibás a gépedha le mered szedni a hátulját nézz bele és nézd meg nincs-e elhajolva a hőcső, fogja-e rendesen a CPU-t és a GPUt, láttam már olyan notit ahol nem volt tökéletes a technika, nem volt hővezető paszta rendesen felvezetve, emiatt 3x cseréltek videókártyát, mert mindig kiégett (dell inspiron 1720 - mondjuk ha biost frissítettek volna akkor simán lekapcsolt volna a leégés helyett
)
ha folyamatosan produkálja a fagyást túlmelegedés miatt, a szerviznek kötelessége lépni valamit!
-
-
stifi
senior tag
-
stifi
senior tag
service tag alapján itt meg lehet nézni, és az eldönti a vitát is
katt ide, hogy ellenőrizhesd a gyári konfigot -
stifi
senior tag
mi is kaptunk egy ilyen gépet tesztelésre, de az integrált videókártyásat, jövő héten teszteljük játékokkal, kíváncsi vagyok, mit tud, szerintem minimális játékra, kis wowozásra meg lövöldözésre alkalmanként ez is elég lesz...
designban és tudásban is jelenleg ez A Notebook szerintem, hiszen egy notebooknak pont az a célja, hogy mindenre alkalmas legyen, és semmit sem kell tökéletesen tudnia, arra ott van az asztali pc, a 40 colos tv meg a blu ray lejátszó, ez a cucc pedig pont arra jó, hogy ne kelljen nélkülöznünk ezeket a dolgokat út közben, más helyen sem, és nem azért van, hogy kiváltsa teljesen őket...
10 pontos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest