- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
vagy kiadnak majd új biost
vagy segédszoftvert (acer empowering vagy mi a gyász) kilőtted, azt nem szabad
vagy hibás a gépedha le mered szedni a hátulját nézz bele és nézd meg nincs-e elhajolva a hőcső, fogja-e rendesen a CPU-t és a GPUt, láttam már olyan notit ahol nem volt tökéletes a technika, nem volt hővezető paszta rendesen felvezetve, emiatt 3x cseréltek videókártyát, mert mindig kiégett (dell inspiron 1720 - mondjuk ha biost frissítettek volna akkor simán lekapcsolt volna a leégés helyett
)
ha folyamatosan produkálja a fagyást túlmelegedés miatt, a szerviznek kötelessége lépni valamit!
-
-
stifi
senior tag
-
stifi
senior tag
service tag alapján itt meg lehet nézni, és az eldönti a vitát is
katt ide, hogy ellenőrizhesd a gyári konfigot -
stifi
senior tag
mi is kaptunk egy ilyen gépet tesztelésre, de az integrált videókártyásat, jövő héten teszteljük játékokkal, kíváncsi vagyok, mit tud, szerintem minimális játékra, kis wowozásra meg lövöldözésre alkalmanként ez is elég lesz...
designban és tudásban is jelenleg ez A Notebook szerintem, hiszen egy notebooknak pont az a célja, hogy mindenre alkalmas legyen, és semmit sem kell tökéletesen tudnia, arra ott van az asztali pc, a 40 colos tv meg a blu ray lejátszó, ez a cucc pedig pont arra jó, hogy ne kelljen nélkülöznünk ezeket a dolgokat út közben, más helyen sem, és nem azért van, hogy kiváltsa teljesen őket...
10 pontos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest