Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
borono
csendes tag
Tegnap vettem egy 4820-ast a legerősebb konfiggal. Teljesen meg vagyok elégedve vele, az árához képest nagyon erős gép, és szerintem szép is. Három dolgot tudnék így elsőre kifogásolni:
- A ház erősnek tűnik, viszont az optika körül elég mozgós, ott valahogy nem sikerült elég stabillá tenni.
- Ez a multi "táccsos" dolog ez valahogy nem az igazi. Sajnos csak barátnőm Mac-jéhez tudom hasonlítani, ahol nagyon pöpecül működik, elég érzékeny (pl a kétujjas görgetés). Itt ez valahogy nem annyira jó, persze lehet, hogy a többi Windows-os gépnél is ez van. Ezt leszámítva az egérpad megfelelő, és viszonyag nagy is.
- Nekem ez az első notim amin gyárilag van oprendszer, és az igazat megvalva szét...sz az ideg attől, hogy kb 30 program került fel rá, beleértve egy csomó játék demót is, így az első egy órám azzal telt hogy ezeket eltávolítsam. Legszeívesebben az egészet leformáznám, szétparticionálnám 3 részre a vinyót és egy saját Windows-t tennék rá, de lehet hogy ettől ugrana a gari...szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest