- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Tigerclaw #27 üzenetére
Anandon van már egy egész jó teszt. Mondjuk azonos TDP-re nem tudták őket fogni de látszanak az arányok. Szvsz tök jó a fix feladatra mért elvégezz munka joule-ban.
A jobb teszteredményeket 28W-on (meg 50-55W-os Turbo mellett) hozza a Tiger.
15W-on viszont jóval hatékonyabb mint 28-on. Ez várható volt abból, hogy csak 4/8-as. Annak a 28W már túl sok, nem a sweet spot.AVX-et leszámítva viszont jóval hatékonyabb a Renoir. Mondjuk itt ugye van egy default előnye, mert a 4 vs 8 magnál eleve energiahatékonyabb az utóbbi felállás.
Ettől függetlenül a Tiger elég erős és a hatékonyság is sokat nőtt. Én még mindig a a Renoirt választanám. Ha lenne normális setup... a legújabb most ahogy végignéztem a megmaradt (még kapható) Renoir modelleket, a legtöbb 8GB fix rammal kapható.
-
Darmol
senior tag
válasz
Tigerclaw #17 üzenetére
Szerintem inkább a vizesmacsek fog késni, (illetve ellátási prolémák lesznek, ami - ha igazam lesz - tekinve, hogy belépő szintről beszélünk röhejes) nem a nyomorék. De 2-3 hónap múlva nem kell találgatni. De gyanítom, hogy az Intel sem csak az NV-re vár, és az ár elsődleges fontosságú a kategóriában, így ha az AMD jó árat adott, mindenki más "haza lesz küldve".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest