- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
de ezt eddig is megtehették...
szerintem a mali helyere kerul nv gpu, hiaba mondjak h neeeem, a mali marad. es biznak benne, h az ő apujuk kerul majd minden mobilba (qualcom helyett).
es lehet h kicsit dragul majd a licenszeles a partnerek fele, esetleg lesznek perek, elhuzodo targyalasok, megcsuszo qualcom roadmap, mittomen ;) 40 mrd ot ki KELL termelni.
egyebkent lehet h lesz attores szerverfronton is, vmware on arm mar szinte tenykerdes. biztos h ez se hatrany... (bar ha meg azt nezem h az epyc is alig kerul szerverbe, a gyartok annyira az intel seggeben vannak... kemeny meccs lesz, de az nv erdekervenyesito kepessege mindig is az amd felett volt....)
-
magamat idézném: "200-220k volt a keret"
és annyiért már járt volna IPS kijelző, viszont ryzen alapon nem volt kínálat - az csak intelhez járt (volna). mivel a lányom játszogat is, így a ryzenből nem engedhettem, engedtem hát a kijelzőből (meg az ssd méretből)...(szerintem a belépő szint az a ~legolcsóbb kategória, az pedig olyan 80-100k volt. de lehet h az atomprocisok még olcsóbbak, nemtom.)
-
-
Nem, ennél még sokkal rosszabb.
Én tavasszal vettem a lányomnak laptopot*, egy kikötésem volt: ryzen kell, dual chanel rammal, ssd-vel. Ahogy Lacika112 írta, MINDENHOL, MINDEN MODELLBEN el volt rejtve az időzített bomba. Miféle tapasztalat kell ahoz, hogy dual chanel legyen a memória? Nincs tapasztalatuk a gyártóknak a két modul lapra illesztésében? Hogy egy nvme ssd-t illesszenek pci-e-n a notiba? Ahoz is tapasztalat kell? Hogy a kijelző ne a legalja, 768p-s TN paneles vacak legyen?!
Hátpersze, a tapasztalat, az hiányzik... biztosan nem egy inteles, visszautasíthatatlan ajánlat állhatott a háttérben...
*igen, végül egy olcsó acer gépet "kellett" vennem, mert ha már kompromisszumot kötök, akkor legalább sokat ne fizessek
és persze emellé szingli rammal kaptam, annak ellenére, amit a modell sugallt, cserés lett (nyilván az átlag joe észrevette volna... és nem oda lyukad ki, hogy áh, az amd sz*r)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest