- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shin Chen
tag
válasz
[CS]Blade2 #43 üzenetére
Ahogy #44Dragon3000 is írta, csak akkor tart ki mondjuk egy 2x8 vagy 2x16 KIT, ha jót veszel.
Gondolok itt az első szériás DDR4 2133Mhz-es modulokra a borzasztó időzítésekkel, azokat csak le kellett cserélni, minimum a Ryzen procik miatt.Én bizakodó vagyok, hátha addigra belátják, hogy a kriptovaluta miatt van a baj nagyrészt. Mármint nem a chip gyártók látják be, mert nekik mindegy hova megy, hanem mondjuk aki klímatudatos stratégiával igyekszik karbon lábnyom csökkentéssel megmenteni az ember Földi életét.
-
Shin Chen
tag
Anno a DDR4-nél is ment a hüledezés, hogy jajj de drága, aztán mégis túléltük. A memória hiánynál még duplája is volt egy-egy modul a mostani normalizálódott áraknak.
Szóval DDR3/DDR4 kezdő árak viszonylatában lehet jelentős az az 50%, de a piaci árak ingadozásához képest szerintem annyira nem kell ettől tartani.
Nekem is még 2-4 évig remélhetőleg jó lesz a mostani laptopom, olyan messze előretervezni pedig IT területen már nem hiszem, hogy lehetne - vagy egyáltalán kellene - DIY fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest