- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shin Chen
tag
válasz
[CS]Blade2 #43 üzenetére
Ahogy #44Dragon3000 is írta, csak akkor tart ki mondjuk egy 2x8 vagy 2x16 KIT, ha jót veszel.
Gondolok itt az első szériás DDR4 2133Mhz-es modulokra a borzasztó időzítésekkel, azokat csak le kellett cserélni, minimum a Ryzen procik miatt.Én bizakodó vagyok, hátha addigra belátják, hogy a kriptovaluta miatt van a baj nagyrészt. Mármint nem a chip gyártók látják be, mert nekik mindegy hova megy, hanem mondjuk aki klímatudatos stratégiával igyekszik karbon lábnyom csökkentéssel megmenteni az ember Földi életét.
-
Shin Chen
tag
Anno a DDR4-nél is ment a hüledezés, hogy jajj de drága, aztán mégis túléltük. A memória hiánynál még duplája is volt egy-egy modul a mostani normalizálódott áraknak.
Szóval DDR3/DDR4 kezdő árak viszonylatában lehet jelentős az az 50%, de a piaci árak ingadozásához képest szerintem annyira nem kell ettől tartani.
Nekem is még 2-4 évig remélhetőleg jó lesz a mostani laptopom, olyan messze előretervezni pedig IT területen már nem hiszem, hogy lehetne - vagy egyáltalán kellene - DIY fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest