- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom honnan van az infó, mert pont a cikkek amik idézték a fazont, azt írták, hogy 720p-ben 20 és 30 FPS között fut rajta a játék high beállítások mellett. [link] Ez teljesen reális és játszható, ráadásul ha kell, még 720p alá is csökkenthető a felbontás ill. teljesen lowra a beállítások, ahogy sok játéknál a Nintendo Switch is teszi.
-
vakablak93
őstag
+1, én is előrendeltem, de ilyen kínai híreket nem eszek meg, max akkor ha hozzáteszik, hogy 240p-ben
Én arra számítok amit a Valve is mondott hogy a célkitűzésük a 30 fps. (szerintem ez is LOW-on értendő)
De a magam részéről csak kicsi gépigényű online mmo rpg stb játékokra szánom, azokra pöpec lesz.Más: ami az opredszer diétáját illetii, aki a 64Gb-os modellt rendelte az ennek örülhet most több helye lesz.
Ez csak egy újabb jópont a cuccnak/Valvenak hogy tényleg foglalkoznak a géppel. -
De hisz mennek rajta az AAA játékok konzol beállítások mellett, még a Cyberpunkot is próbálta rajta egy kínai fazon és az is normálisan játszható rajta. Szerintem nem lesz vele gond, a Valvenál meg az AMDnél dolgozó hardvermérnökök azért biztosan okosabbak nálunk és tesztelték a hardvert ill. jobban tisztában vannak vele, merre fejlődik a gaming ipar.
-
Peat;)
veterán
Aki helyén tudja kezelni a marketinget annak baromi jó gép lehetne ettől függetlenül. Az 1-2 éves AAA játékok nagy része még megy rajta, szerintem ami kijön ps4-re az fog menni ezen is. Ezeket is mutogatták (naná, miért ne, ezek nem kamuk), meg indie játékokat is amúgy.
Azt nem állítják hogy a jövőbeni nagy AAA címek szaladni fognak rajta. Az hozzá van költve a storyhoz.Aki marketinget kiegészíti még egy hamis jövőképpel az pórul jár ennél a terméknél (is).
Szerintem könnyű tájékozódni annak a rétegnek aki érintett a deckben azért. A probléma továbbra is inkább a terméknek a kereskedelmi elérhetetlensége, szerintem.
Aki nem rendelte elő annak pl felesleges bármilyen deck hírt elolvasnia vásárlási döntés céljából, mert nem tudja megvenni legalább egy évig még. -
Peat;)
veterán
Szerintem keveredések vannak, az alapmodell inkább a 256 gigás, míg az eMMC inkább azoknak való akik indie, vagy ősrégi kedvenceiket szeretnék játszani.
A steam deck egyébként nem az új AAA címekre való, 512gb ssd-vel sem, aki ebben a hitben él az csalódni fog. A mostani játékok éppen hogy elkocognak rajta.
Másrészt SD kártya foglalat egy dolog, de külső ssd is rácsatlakoztatható a gépre minden probléma nélkül. Vannak már ssd stickek is úgy még hordozhatóság sem szenved csorbát mert jó helyen van a csati. Dokkolóval meg mindegy is.
A valódi probéma hogy most küldték szét a véglegesnek szánt verziót tesztelésre, míg úgy indult a
mesetörténet hogy ilyenkor már a userek veszik át a gépet.
A valve azt állította hogy gyártási nehézségek miatt tolja a szállítást, de ezzel lebuktak hogy még a nagytételes gyártás sem indult be feltehetően ha most tesztelik az utolsó build gépet.
Szóval az egy negyedéves csúszás szerintem nem valid, elkezdik majd szállítani a gépeket hogy ne égjenek be nagyon, de a nagyobb tételszámú szállítás inkább jövő év nyara szerintem..(leghamarabb ha nem találnak szőrös hibát a most szétküldött verziós gépekben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest