Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz Kendek #10 üzenetére

Aki helyén tudja kezelni a marketinget annak baromi jó gép lehetne ettől függetlenül. Az 1-2 éves AAA játékok nagy része még megy rajta, szerintem ami kijön ps4-re az fog menni ezen is. Ezeket is mutogatták (naná, miért ne, ezek nem kamuk), meg indie játékokat is amúgy.
    Azt nem állítják hogy a jövőbeni nagy AAA címek szaladni fognak rajta. Az hozzá van költve a storyhoz.

Aki marketinget kiegészíti még egy hamis jövőképpel az pórul jár ennél a terméknél (is).

Szerintem könnyű tájékozódni annak a rétegnek aki érintett a deckben azért. A probléma továbbra is inkább a terméknek a kereskedelmi elérhetetlensége, szerintem.
    Aki nem rendelte elő annak pl felesleges bármilyen deck hírt elolvasnia vásárlási döntés céljából, mert nem tudja megvenni legalább egy évig még.

• Peat;)

veterán

válasz Kendek #7 üzenetére

Szerintem keveredések vannak, az alapmodell inkább a 256 gigás, míg az eMMC inkább azoknak való akik indie, vagy ősrégi kedvenceiket szeretnék játszani.

A steam deck egyébként nem az új AAA címekre való, 512gb ssd-vel sem, aki ebben a hitben él az csalódni fog. A mostani játékok éppen hogy elkocognak rajta.

Másrészt SD kártya foglalat egy dolog, de külső ssd is rácsatlakoztatható a gépre minden probléma nélkül. Vannak már ssd stickek is úgy még hordozhatóság sem szenved csorbát mert jó helyen van a csati. Dokkolóval meg mindegy is.

A valódi probéma hogy most küldték szét a véglegesnek szánt verziót tesztelésre, míg úgy indult a mese történet hogy ilyenkor már a userek veszik át a gépet.
    A valve azt állította hogy gyártási nehézségek miatt tolja a szállítást, de ezzel lebuktak hogy még a nagytételes gyártás sem indult be feltehetően ha most tesztelik az utolsó build gépet.
    Szóval az egy negyedéves csúszás szerintem nem valid, elkezdik majd szállítani a gépeket hogy ne égjenek be nagyon, de a nagyobb tételszámú szállítás inkább jövő év nyara szerintem..(leghamarabb ha nem találnak szőrös hibát a most szétküldött verziós gépekben).

Új hozzászólás Aktív témák