- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Munyos
csendes tag
Egyetértek veled, bár azt mindenképpen számításba vettem, hogy földi halandó pénztárcája is elég lehet egy jobb monitorra. A NEC és főleg az EIZO nem a baráti áraikról híresek.
Ellenben tényleg a csúcsok csúcsa, de az már inkább tervezőknek való és nem egyszerű halandóknak. A HP monitorokról a tudásom és ismeretem elég hiányosnak mondható, tehát nem tudok se mellette és ellene se érvelni és nem is akarok. Viszont az LG-vel meg vigyázni kell, mert tudnak ők kiválót is csinálni, de ha nem figyelsz eléggé , akkor nagyon rá is faraghatsz. Egyszóval DELL !!! Van még itt az ASUS és a Benq amelyek nagy fejlődésen mentek keresztül, de a DeLL szintjét még szerintem nem érték el , ugyanazon az árszinten !!
A Benq-val most ár szinten nem lehet versenyezni !! Nagyon olcsók a Benq monitorok és pozitívan csalódtam bennük !! Rengeteg alternatíva létezik, de a mostani felállásban nállam a PHilips az utolsók között van !! Pedig voltak ők nagyon előkelő helyen is, csak azóta valami megváltozott náluk. Let's make things better ! BUt not today -
Munyos
csendes tag
Ha Tv akkor továbbra is azt mondom hogy Panasonic !! Minden más felejtős !
Ha monitor akkor meg Samsung vagy Dell !!
A Philips jobb ha átáll a konyhai felszerelésekre, mert minél tovább erőlködik annál nagyobbat fog bukni !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest