- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Az androidon elég a kurva gyors Soc, meg a rohadt nagy felbontás, Antutu meg egyéb eredmények és már mindenkinek áll a cerka és rohannak. Nem baj ha szar a szoftver, majd a főzőttbe megoldja"
Jó, hogy a tömegre, aki Samut vesz ez egyetlen szavával sem igaz.
#88 Blyan: ha a nokia/MS páros ilyen tempóban dolgozik nem lesz semmilyen trösztellenes per, annyira marginálissá válik a Nokia a piacon.
#74 Dave™: nem a Navigont vette meg.
-
gabancs
addikt
Megmondom őszintén még mai napig kacérkodok a gondolattal, hogy egy Lumia 925-re váltsak, de nem merek. Én még mindig hatalmas bukásnak tartom, és félek, hogy bedől, akkor meg nézhetek magam körül.
Amennyi pénzt már ebbe öltek, amekkora "cirkuszt" csaptak a 920 kapcsán amerikában, ezek mellett totális kudarc.
Ráadásul óriási ballépés az only Nokia felállás is. Hiszen mind a Samsung, mind a HTC igen haszon orientált cég, és azt látják, hogy a Nokia mellett esélyük sincs fennmaradni, és szépen leépítik a WP-t. -
s4 Pl:
infras távirányító funkció
dual camera funkció
foto+hang
eraser funkció
AirView
S Translator
Adapt display
Story Album
Home Sync
Smart Switch
S Voice Drive
Samsung Hub
Knox támogatás
GroupPlay
Air Gestrure
Smart Scroll / Pause
S HealthEzeknek a minőségéről nem tudok nyilatkozni, csak copyztam
-
Dave™
nagyúr
Nem ismerem a navigációs piacot, passzolom. De gondolom van alternatíva, vagy akár licencelhetnének is valakitől. De a navigáció csak egy hiányosság. Benézel a Samsung store-ba, és nem találsz igazán értelmes programot. A Nokiánál meg a többség használható, és van nekik bőven miből válogatni. Sőt, folyamatosan fejlesztenek is. A Samu meg nagy ívből... ennyi a különbség a kettő között. Persze a Nokiánál nincs más platform, így itt kell maximumot nyújtani. De ez még szerintem mindig hasznosabb, mint a szemkövetés vagy mi az S4-ben.
-
Dave™
nagyúr
Tudnának. A Nokia megvette a Navigont, ezért van navigációja. A Samsung is meg tudná tenni ugyanezt mással. De ott van a számtalan egyéb értéknövelő alkalmazás, ami szintén nincs. Csak pár gyenge próbálkozás, megkérdőjelezhető hasznossággal. Aztán a frissítésekkel sem igazán siettek sosem, ha jól hallom Andoridnál sem tartják fontosnak a támogatást, vegyél újat inkább. Na ilyen hozzáállással a Nokia mellett valóban kevés a jó hardver, túl nagy a kontraszt.
-
Ricardo
titán
"Ha megnézem az egyetlen Samsung WP8 a mezőny egyik legjobbja. És mi lett vele? Lassan Lumia 520 árán dobálják az emberek után."
Mert a Samsung semmit nem tett a sikeréért. Olyan "tessék, itt van egy WP telefon tőlünk is " hozzáállással piacra dobták, de nem tettek mögé semmit.
Ha komoly szándékaik lennének a rendszerrel akkor bizony kapaszkodhatna a Nokia.
-
kekegsm
őstag
Megmondom őszintén, ezeket az árakat még mindig magasnak tartom. De ez igaz bármilyen telefonra.
Szerintem így kellene kinézni egy normális árazásnak kártyafüggetlenül:belépő-alsószintű okos (mint pl Lumia 520/620/ HTC 8S): 20-25e
középszintű okos (mint pl Lumia 720): 30-40e
felsőszintű okos (920/8X/AtivS): max 60-ig.Most itt csak WP8-akat írtam, de ugyanez igaz Androidra és Apple cuccokra is. Szerintem súlyosan beteg és kezelésre szorul, aki 150-200ezret kiad egy telefonra.
Pl ez jó:http://www.expansys.hu/huawei-ascend-p1-228062/
-
Lall
veterán
És mi lenne, ha a HTC kivenné a fejét a homokból és nem ilyen árban adná a gyönyörű telefonjait, mint a HTC 8S is. Ráadásul belerak 4giga memóriát, amivel a WP köszöni szépen az első frissítésig jól elvan.
Ezt még tetézik a 70-80 körüli független nyitóárral. Bravó barom!
Mégis mit vártak? A 8S-nek 8GB memóriával, 520 árba kellett volna jönnie, esetleg mellé még a Location ingyenessé tétele. Akkor talán fel tudná venni a versenyt a Nokiával.
De nem lepődöm meg ezen, mert droidnál is ezt az üzletpolitikát követik. Soha egy olcsóbbb készülékük nem volt, még ha ózsdi SOC-al adták sem. És még csodálkoznak...
vicze1:
Áhh dehogy volt. Kb. épp a csőd szélén állnak. A One egy kicsit javított a statisztikán, de az sem váltotta meg nekik a világot.Megnéztem tényleg nem volt az ezidáig. De a Q3-ban biztos, hogy veszteséges lesz. Annyi még a különbség, hogy a Nokiának kurva sok pénztartaléka volt, amit a HTC nem mondhat el magáról. Mindenestre a mára 2,5%-os okostelefon részesedésével jó úton halad, hogy bedarálja a többi gyártó. -
De hol az összefüggés?
A Nokia úgysem lép ki a WP mögül, mert Elop vezír az MS felé húz.
És ha az Elop korszak végén a Nokia mégis kezdene kacérkodni másik OS gondolatával, akkor az MS szépen vesz magának egy gyártót, akár pont a HTC-t, és akkor lesz Surface Phone.Őszintén szólva engem jobban érdekel a Nokia helyzete, és függetlensége, mint a WP platform jövője.
-
-Faceless-
őstag
Mondjuk én inkább a desire 500/600-at tartom érdekesnek...
Sok jó telefont csinálhatott volna, tavaly a C, a One S mind jó telefonok voltak indokolható árcédulával, de az idei felhozatallal nem nyűgöztek le (jó a sima One tényleg jó, de egy csúcstelefonnal nem lehet megváltani a világot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest