Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
Nem azért ők gyártották, mert a Microsoft annyira hálás volt a támogatásért, hanem mert az MS felkérte őket, ennyi.
És aztán? a többi telefon?....
csináltak volna ők is belépőmodellt, meg spéci appokat, állítsanak konkurenciát a Nokiának, aztán kész.
Ferrari se sír, hogy gyenge az eladásuk Magyarországon...
-
kekegsm
őstag
Egyszerűen nem látom értelmét egy Android telefonnak. Hiába van sokmillió alkalmazás, alig pár tucat a használható. Azonkívül a rendszer bugos, bármelyik verziót bármelyik modellen nézem, erőgép kell a normális futáshoz, ritka az a típus, ami kap frissítést egyáltalán, és van egy csomó olyan alkalmazás, ami nincs androidra, pl Nokia Music, Here, Bing Weather, DivvyUp,
-
kekegsm
őstag
Szerintem meg a Microsoft pont azért nyomja a Nokiát, mert a többi leszarta a fejét, és a Nokia majdhogynem WPonly lett. Persze még futnak ki a symbianok, meg van a pici és új Asha, de a WP a húzó.
Ha a HTC is csinált volna 4-5 modellt legalább WP8-ból, meg a Samsung is, és legalább annyira nyomják mint az Androidot, akkor talán nem lenne ez a megkülönböztetés.
-
kekegsm
őstag
Megmondom őszintén, ezeket az árakat még mindig magasnak tartom. De ez igaz bármilyen telefonra.
Szerintem így kellene kinézni egy normális árazásnak kártyafüggetlenül:belépő-alsószintű okos (mint pl Lumia 520/620/ HTC 8S): 20-25e
középszintű okos (mint pl Lumia 720): 30-40e
felsőszintű okos (920/8X/AtivS): max 60-ig.Most itt csak WP8-akat írtam, de ugyanez igaz Androidra és Apple cuccokra is. Szerintem súlyosan beteg és kezelésre szorul, aki 150-200ezret kiad egy telefonra.
Pl ez jó:http://www.expansys.hu/huawei-ascend-p1-228062/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest