Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Ez nem igaz, bárkinek lehetnek saját appjai. Ahogyan van is pár mutatóban a htcnek meg a samsungnak is. Az a gond, hogy kevés és semmire sem jó. A fejlesztés nyilván pénzbe kerül, és a többiek valahogy nem akarnak rá áldozni, inkább várják a csodát. A Nokia meg tesz is a sikerért, nem keveset. Kb. ennyi a különbség köztük.
-
Dave™
nagyúr
Nem ismerem a navigációs piacot, passzolom. De gondolom van alternatíva, vagy akár licencelhetnének is valakitől. De a navigáció csak egy hiányosság. Benézel a Samsung store-ba, és nem találsz igazán értelmes programot. A Nokiánál meg a többség használható, és van nekik bőven miből válogatni. Sőt, folyamatosan fejlesztenek is. A Samu meg nagy ívből... ennyi a különbség a kettő között. Persze a Nokiánál nincs más platform, így itt kell maximumot nyújtani. De ez még szerintem mindig hasznosabb, mint a szemkövetés vagy mi az S4-ben.
-
Dave™
nagyúr
Tudnának. A Nokia megvette a Navigont, ezért van navigációja. A Samsung is meg tudná tenni ugyanezt mással. De ott van a számtalan egyéb értéknövelő alkalmazás, ami szintén nincs. Csak pár gyenge próbálkozás, megkérdőjelezhető hasznossággal. Aztán a frissítésekkel sem igazán siettek sosem, ha jól hallom Andoridnál sem tartják fontosnak a támogatást, vegyél újat inkább. Na ilyen hozzáállással a Nokia mellett valóban kevés a jó hardver, túl nagy a kontraszt.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #38 üzenetére
Én most elgondolkodtam egy-két napig a 60 ezres (Amazonról ennyibe kerül mindennel együtt) 8X-en, de még mindig nem tudtam kellően meggyőzni magam. A Nokia sajnos sokkal többet nyújt a gyengébb hardver mellett is. Se a HTC, se a Samsung nem képes komolyan támogatni a platformot, kimerül annyiban, hogy kidobnak egy új hardvert és kész. Ez lehet máshol működik, itt a Nokia miatt kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest