- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #218 üzenetére
Sőt attól okos a telefon, mert van rajta fájlkezelő.
-
Glenda
addikt
-
galervin93
addikt
Pedig külsőre elég szemre(kézbe)való telókat gyártanak.
-
margithid
veterán
válasz
dreamdancer #210 üzenetére
Igen, de ha valakinek fontosak a nokia szolgáltatásai, akkor már inkább az.
Azért vicc, hogy a 8x és az Ativ S szinte a kutyának se kell 75-80k-ért függetlenül...
De t-nél a 820 is 75k körül van, az is nagyon jó ár érte! -
dreamdancer
őstag
válasz
margithid #205 üzenetére
A 820 kijelzője ugyanakkora méretben csak WVGA felbontású, ha egymás mellé rakod, nagyon nagy a különbség - azért ez elég lényeges különbség. Ativ S - jaha. Mondjuk azt se kapkodják tudtommal.
De amire ki akartam lyukadni, hogy ha kompakt HD-s telefont szeretnél, a 8X-en kívül nincs semmi. Mondjuk ez leginkább a minimális választékot mutatja, ami most még tovább fog szűkülni. Sajnos.
-
Vadmeggy
aktív tag
Remélem nem a Beats nevű szemétre gondolsz a zenei vonal erősítésében
. Nevetséges, hogy egy ekvalizert (és egy logót) adtak el a népnek, ami feltolja a basszust és a paraszt örül, hogy azta milyen ütős a mély, ennek aztán jó hangja van!
Lassan kommentelek, megelőztél -
-
gabancs
addikt
válasz
dreamdancer #204 üzenetére
Pont ezért nem veszik. Mert tudják, (már aki) hogy a HTC igen csak sz@rban van. Ki akar olyan telefont venni, ahol nagy az esély arra, hogy a gyártó kihátrál mögülle?
És szerintem ez a gond az androidos vonalon is. Nem bíznak a HTC fennmaradásában, félnek, hogy magukra maradnak a telefonjukkal.
A negatív pénzügyi jelentések lavina szerűen hatnak az eladásokra. És még ugye drága is e mellé a HTC. -
margithid
veterán
Pontosan ezt akarták a beats-szel, de hát nem jött nekik össze. Persze azt tudjuk, hogy a beats egy drága divattermék, kár volt velük összeállni a htc-nek.
Én se bánnám amúgy ha lenne zenei részre kihegyezett mobil mint régen, jó dac, jó füles.
Engem például ez jobban érdekelne, mint a felbontás vagy a kamera.dreamdancer
Lumia 820 viszont már lehet jobb választás, nem beszélve samsung ativ S-ről, az se rossz és nem drágább csak pár ezerrel!
-
dreamdancer
őstag
Már egy ideje számítottam erre a hírre... A HTC lassan egy éve, hogy kiadta a 8X-(S duót, azóta semmi. Szoftverben sem. És semmi hír se jött, hogy bármin is dolgoznának WP-fronton, szóval nyugodtan kijelenthető: a HTC kiszállt. ennyi.
Amúgy meg nem értem, miért nem mennek az eladások , egy 8X most 85K körül van függetlenül HD kijelzővel, 1 GB RAM-mal, 16 GB háttértárral, kompakt, jól néz ki. Szerintem jobban megéri, mint egy Lumia 720.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Pirosász #200 üzenetére
Azert az offline navi nem egy olyan egyszeru dolog, mint azt hiszed. A Nokianak mar van mogotte "multja". A kameraban sem tudja egy nap alatt felvenni a versenyt. Neki mas utrol kellene megkozelitenie a dolgokat rovid tavon... Ugy tunik ez nem sikerult nekik, ezert is dontottek igy.
-
Pirosász
aktív tag
Sok mindent tehetnének,ha akarnának WP-n is.Úgy csinálnak sokan,mintha a Nokia levédte volna az offline navit.Lehetne HTC Drive,meg alkalmazásokat is csinálhatnának,ahogy csinálnak is,csak keveset.Nokiának nem hiszem,hogy van bármi előnye,csak ő tesz is valamit.Ennyi.Az MS pezsgőt bontana,ha kiadna a HTC,Samsung 5 telóból álló palettát,azt elkezdene alkalmazásokat,szolgáltatásokat belevinni.Pl. offline navi,ami csak a WP8-as telókra van.Nem tiltaná,hanem ünnepelne az MS!!!.....de ez a helyzet.
Htc:[link]
Nokia:[link]
Amúgy nemrég ilyenről pletyiztek:[link] -
NGA
addikt
De igenis idetartozik. Csak te nem vagy hajlandó megérteni. Pont annyira egyedi egy laptop menet közben, mint egy Windows Phone.
Még valami: Mi különbséget látsz, ha ugyanaz az alkalmazás fut két androidos telefonon? A felbontáson, és a sebességen kivül semmit. Na ugyanigy van a WP-nél is.
-
törölt tag
Nem csúsztatás, tökéletes igazolása a másik állítás/példa hamisságára. hisz a két autó egy generációba tartozik a márkán belül, mindegy melyiknek mi a célja.
#179 Quasi_modo: nem, ellenpéldának tökéletes.
#157 =Mentor=
P8-at reklámozni többet láttam HTC-vel mint Nokiával, valamint nevesebb személyek is virítottak a plakátokon.
#123 Integra: a felvásárlás megakadályozására viszont tökéletes alap, túlsúlyba kerülne a mobilpiacon, torzíthatná-ez lehet az érvelés.
-
margithid
veterán
Szeritnem lassan oda fogunk jutni, hogy szinte csak a nokia fog gyártani wp-t, ami nem is lesz baj szvsz.
Igy ráadásul szinte 100%, hogy növekvő pályára fognak állni a finnek! -
Classius
aktív tag
Jót fog tenni ez a HTC-nek, jobb, ha most csak egy frontra, az android vonalra összpontosítanak.
-
Kasya
nagyúr
Azert igaza van, mert eleve hulyeseg volt egy autos peldat felhozni. Annak idejen sok-sok kulonbozo stilusu telefon volt, ma mar ezek "kihaltak". Voltak hasonlo stilusjegybol epitkezo keszulekek is (lsd. Siemens, Nokia) de megis mas volt, felismerheto jegyekkel. Most mar a felso kategorias Nokia-t is a hatlaprol ismeri csak fel az ember. A Samsungot meg vonalzo-meret segitsegevel
-
törölt tag
A HTC kivonulása jó hír a Nokiának, hiszen a cég forgalma a WP esetleges stagnálása ellenére is nőhet, nyereségessége javulhat. Azt is ügyesen csinálják, hogy tudatosan erősítenek egy részterületen: elismerten ők szeretnének lenni a legjobb fotós mobilok gyártói. Így akinek ez egy fontos szempont, az szívesebben fordul a Nokia termékei felé. Valamint azok is, akik számára a két PV-telefont övező állandó hype miatt értékelődik fel a márka. Ők is sokan vannak, az "iPhone-hatás" a Nokia vásárlóközönségénél sem maradt el.
-
Nem volt nagy számú bevételük belőle...Az a baj a Htc vel hogy a ceruzájuk vastagon fog akárhova koncentrálnak.Oda kéne kicsit...
-
=Mentor=
őstag
A Google közben egy újabb szemét húzással, blokkolta a MS által pár napja kiadott Youtube WP kliens szerver hozzáférését:
-
vimes
senior tag
Lépjenek ki mögüle, ha úgy gondolják, főleg ha tényleg öt százalék az az öt százalék, úgy látszik nem sokan fognak "sírni" emiatt.
-
Cyberpunk
félisten
Nem lep meg.
-
consono
nagyúr
Persze, annó ez volt a lényeg, de azóta eltelt minimum 5 év... Más a környezet, más az eladott smartphone mennyiség, más a piac. Szerintem az MS kimondottan jól csinálja, hogy nem hagyja, hogy belenyúljanak az OS-be, anélkül is lehet egyedi egy telefon (lásd Nokia progik, 41 MP kamera, stb)... Nem beszélve arról, hogy minket leszámjtva itt a fórumon, a vásárlók 90% nem cserél launchert, nem kusztomizálja a telefonját, használja úgy, ahogy kiveszi a dobozból.
Azt hiszem a HTC ott baltázta el a dolgot, hogy csak a hardverre ment rá, nem kínál integrált megoldást. Hiányzik a szoftveres körítés, hiányzik a support. Az árakkal szerintem nincs már baj, a 8S 50eFt és a 8x 70eFt körüli független ára kimondottan jó, szerintem. Meg persze nincs aza dömping a készülékekből, mint a Nokiánál. Pár napja volt a kezemben a MM-ban HTC 8s és Lumia 520 ís, ég és föld a különbség a két teló között (mondjuk ott az ár is
) el is vette a kedvemet az 520-tól, pedig már egészen meggyőztem magam...
hitvanyalak:én pont az elllenkező irányba megyek, a Droidomat akarom elcserélni WP-re, mennék vissza, fél év elég volt a zöld robottal (LG Prada 3.0)
-
Kasya
nagyúr
válasz
hitvanyalak #181 üzenetére
Kamatoztatni azt lehet, ami van...
A Nokia is tudja, mert van..de a HTC-nek nem volt, ez a gond. -
hitvanyalak
senior tag
Megértem őket, én is elcseréltem az x8-at egy androidra... amennyire vártam a wp-t akkorát csalódtam benne... Jobbat érdemel a HTC, ahol tudja kamatoztatni az innovációit, a kreativitását..
-
gabancs
addikt
Teljesen mindegy! Ugye most nem az számít, hogy meddig volt a Sense a nagy launcher. Hanem, hogy ma mi van. Ráadásul ez a topic pont nem a droidról szól, tehát itt már nem játszik, hogy milyen a Sense. Egyszerűen nincs. Az összes WP telefon kap egy natív WP rendszert, és csókolom.
Mitől is lenne akkor HTC, Samsung, LG WP telefon? Nem lenne, csak ők gyártanák.
Pont attól lett a HTC az ami, hogy belenyúltak a rendszerbe, átrajzolták, optimalizálták.....stb.
Pontosan ezt vették el a gyártóktól.
Mivel is futott fel a HTC az OEM gyártók közül? Pontosan attól, hogy a natív Windows Mobil rendszer úgy átalakították, hogy rá sem lehetett ismerni. És ezerszer gördülékenyebb volt, mint pl. az Omnia II a Samsung Touchwiz próbálkozásától. Tudom, mert szenvedtem az Omnia 2-vel eleget. Meg is utáltam rendesen.Most mit tehet a HTC? Összeszereli az egyik WP-s telefont. Hát köszönöm!
-
AMD Power
titán
Nem biztos ,hogy jó lenne, Bár mondjuk a HTC nem erőltette meg magát ezen a téren.
-
Fabianus
tag
Mit ne mondjak, nem csodálkoznék, ha pár nap múlva kiederülne, hogy kamu az egész hír, és még azon se csodálkoznék, ha volna mögötte egy bizonyos gyártó jószándékú segítsége.
Valahogy az Adduplex statisztikákban a mindig a Nokia kb 80-85% mellet a HTC visz kb 10%-ot, a Samsung meg kb 2%-ot. Ehhez képest a most is hivatkozott IDC statisztikában a Nokia értéke (81%) még belefér a hibahatárba, de az, hogy a Samsung megelőzte ezen a fronton a HTC-t, az már feltételez némi manipulációt.
Ugyanez igaz a WP részesedésére. 7,4 millióval szaámolnak Q2-ben összesen. Legelább egy picit adtak volna hozzá a Nokia Lumia eladásokhoz, hogy hihető legyen.Szerintem nagyon fenntartásokkal kell kezelni ezt a hírt, és az IDC statisztikát is.
-
-
Elementh
aktív tag
Nem is olyan rég még volt hír,hogy jön ki egy új wp8as ,azzal vajon mi lesz?
-
Elementh
aktív tag
Nagyon sajnálnám,ha a hír tényleg valósággá válna. Nem tudom,mi lesz másfél év múlva,de jó lenne,ha maradna wp-s gyártó is a droid mellett. Az,h az fb üzenet késik,pont nem érdekel,az viszont igen,hogy gyors és stabil a rendszer,plusz bírja energiával a használatot. Sajna sokaknak ismeretlen az egész,hála a bolti eladóknak,bár talán az 520as Nokia ezen segít. Ha kijönne 2 hasonló telefonnal a HTC,sztem lenne esély változtatni az arányokon,de sztem az 5% több a nullánál..
-
gabancs
addikt
válasz
blackydan #165 üzenetére
Szerintem meg a HTC-t az ég világon semmi nem menti meg saját magától. Teljesen mindegy, hogy ez most WP vagy Droid vonal. Túl drága, és a frissítésekre magasról tesz. Ugyan akkor ma már semmivel sem különb a terméke, mint egy Nexus, vagy egy LG G2. A Sense a Windows Mobil idejében volt nagy dobás, ma már vannak tőle sokkal jobban optimalizált launcherek.
-
blade zte
őstag
Ahogy valaki felül mondta, tényleg nem könnyű alkotni egyedi mobilt. lumia 1020? Nagyjából ugyanaz, mint a lumia 920, csak 41mp-es kamerával. Lumia 625? lumia 520 nagy képernyővel, (és LTE-vel). Ahogy a samsung is pl csakúgy kiadta a galaxy grand-ot, meg majd az s5-mini-advanced-plus-dual-t is kifogja adni.
Ez csak lefedettség, WP-hez bőven elég 1 gyártó is. Több csak akkor kell majd, ha eléri a 20%-os részesedést.
-
blackydan
senior tag
Amennyiben a HTC kissé megregulázná az árait szerintem igenis lenne jövője wp vonalon, de ha bukdácsolni akar a droiddal ..
-
jozso1989
őstag
válasz
Quasi_modo #158 üzenetére
Akkor máshogy írom: egy fokkal személyre szabhatóbb.
-
HawerKing
őstag
Pedig jöhetett volna pár One hoz hasonlo wp frontra is
-
JR.CSé
senior tag
Bekell azért látni hogy nem véletlen pletykálnak erről.Bőven van valóságalapja. Egy piaci szereplő bizonyos kockázatokat vállalhat. De ami mostanság a HTC- házatáján van az már bárkinek sok lenne. Teljesen egyértelmű döntés ilyen helyzetben, hogy a kevésbé eredményes vagy veszteséges résztől megválik az ember és arra fókuszál amiben jó. Ha te ott lennél a vezetőségben te sem döntenél másképpen az is biztos. ( Ezt ne vedd személyeskedésnek ha nem gond. )
-
Napfénysüti
nagyúr
Kár érte de a HTC-nél ezt elrontották. Túl drágán adták a készülékeket és nem fektettek bele elég energiát. Mondom ezt úgy hogy WP7-es HTC-m volt. Még a WP8-ra váltásnál is gondolkodtam de Nokiából jobbat kaptam ugyanannyiért ami nem volt kiHERÉlve.
-
consono
nagyúr
Azért az olyan jó, hogy mindenki kész tényként kezel egy hivatalosan, a HTC által (még?) meg nem erősített pletykát... Tény, hogy nem igazán látszik, hogy nagyon haladnának bármerre is a WP8-cal, meg még a Samsung is több WP-s telót ad el, de akkor is...
-
=Mentor=
őstag
Mitől lenne sikeres a HTC WP fronton? Kevés készülék, semmi marketing, eleve bukta... A kukázás oka mindazonáltal inkább az, hogy óriási slamasztikában van a cég és az Androidra akarnak fókuszálni minden erővel. A 3. negyedévre már 30%-os visszaesés jósolnak, de elnézve a középkategóriás mobiljaik árazását, örülhetnek ha nem lesz még nagyobb a lejtmenet.
(#43) Dr.Anonymus: Nincs igazad, a Nokia több mint 10 év innovációival és minőségre való törekvésével megalapozta azt a hírnevet, hogy bízzanak bennük az emberek. A márka ismertsége persze fontos ez vitathatatlan, de nem kell mindenkit teljesen hülye agyatlannak nézni...
A Nokia WP telefonjai minden téren a sovány konkurencia fölé nőttek és ez nem is fog változni a közeljövőben.
-
gabancs
addikt
Ez így ebben a formában azért nem igaz, mert akár a droid akár az ios olyan dolgot ad hozzá, amit csak akar. sajnos a WP telefonoknál nem lehet semmit hozzá adni, mert MS bácsi rögtön dádáz.
Csak akkor lehet új dolgot hozzá tenni, ha áldását adja rá, és hajlandó leprogramozni is.
Még a képernyő felbontási is mereven rögzítve van, ezzel szemben a droid akkorát csinál, amekkorát akar, vagy tud. Ez csak egy példa.Mekkora öngól volt, hogy eleinte még SD kártya sem volt hozzá. A XXI.században!
-
Integra
titán
nem kell más gyártó, szerintem lesz a nokia-wp duonak megfelelő tábora idővel. és ne írjuk le a nokiát, mert ott van mögötte az ms. max betolnak még egy mrd dodot, nem nagy kunszt. nem 3-4 évre terveznek a nokiával, nem lesz roló a cégnek. az xbox sem egyik napról lett a másikra elfogadott és sikeres. a nokia meg az ms házi mobilgyártója lett, na és?
-
Dave™
nagyúr
Ez nem igaz, bárkinek lehetnek saját appjai. Ahogyan van is pár mutatóban a htcnek meg a samsungnak is. Az a gond, hogy kevés és semmire sem jó. A fejlesztés nyilván pénzbe kerül, és a többiek valahogy nem akarnak rá áldozni, inkább várják a csodát. A Nokia meg tesz is a sikerért, nem keveset. Kb. ennyi a különbség köztük.
-
JR.CSé
senior tag
Szabad piac van. Így mindenki azt gyárt amit akar. Az meg hogy csak a nokia nyúlhatott bele a rendszerbe az meg féligazság remélem tudod. ( olvasd el a 8X tesztjét ) Elég rendesen megtömte a HTC azt a telefont is extrákkal.A lényeg viszont az hogy, a HTC megméretetett és elbukott ezen a fronton. Ez van. Benne van mindegyik piaci szereplőnek a paklijában. A samsungnak épp úgy mint a Nokiának vagy a Sony-nak és jelen esetünkben a HTC-nek is.
Az SD-kártyás öngólhoz csak annyit hogy az IOS még a mai napig nem tudja
-
gabancs
addikt
Te sem érted! WP-ből elég egy gyártó, hiszen az összes többi csak ugyan azt tudná az asztalra tenni, de mint ugye a gyakorlat bebizonyította, még annyit se. Csak a Nokia kapta meg a lehetőséget, hogy saját programokat adjon hozzá. Miért gyártana akkor más WP-s telefont?
-
gabancs
addikt
A kutyát nem érdekli az appok mennyisége. Az Androidnál is tele van szeméttel, ami vagy nem is működik, vagy hibásan. A legtöbb haszontalan, szemét.
A gond ott van a WP-nél, hogy mindent ellenőrzése alatt tart. Megdöbbentem, hogy még a fényerőt sem állíthatom be kedvem szerint. Van egy alacsony, egy közepes és egy magas állítás. És az Automatikus. Ennyi. Azért ez már botrány, az Omnia II-nél sem volt ilyen megkötés. Pedig az is MS szoftvert használt.
-
catroot
veterán
WP-t csakis Aldiból!
-
JR.CSé
senior tag
válasz
Quasi_modo #139 üzenetére
Miért csalódnának benne? ( feltételezem hogy nem mindenki droidról vált wp-re ) Akinek első okostelefonként akad a kezébe szerintem kizárt hogy csalódjon.Elvégre a rendszer akkor sem fagy meg ha akarod. ( Személyes tapasztalatom szerintem a 820-ast ami van nekem még 1x sem sikerült megakasztani sem ) Nem is bonyolult a kezelése sem, így nem tudom miben csalódhatna a kedves vásárló. Aki meg droidról tér át az meg pont a fenntiek miatt "szerethet" bele a rendszerbe. Most jönne a mi van az Appokkal duma de nézzük azt is hogy nem mindenki akarja telinyomni a telefonját mindenféle szeméttel.
Bocsi az újabb OFF-ért.
gabancs: Ez egyéni probléma. Ami igaz is persze. Én nekem pl: Semmi gondom nincs az autómatikával. A megkötések meg remélhetőleg a rendszer fejlesztésével enyhülnek. Azért amikor az első WP-s telefon kijött még BT fájlküldés és fogadás sem volt elérhető a memórikártyáról nem is beszélve. A Zune nevű rémálmot meg hagyjuk. Félre ne érts engem nem sztárolom a rendszert. De azért annyira nem köt meg mint egy IOS.
-
gabancs
addikt
A Nokia nem tanult a saját történelméből. Minden telefon ugyan olyan, csak más köntösben.
Most a WP korszakban is egyformák, más-más külsővel.
-
Swami
senior tag
Na pedig épp most akartam 8X-et venni, ugyanis nagggyon jó áron van. Most akkor érdemes vagy sem?
-
JR.CSé
senior tag
válasz
jozso1989 #132 üzenetére
Ezzel a kijelentéseddel szerintem sokan nem értenek egyet. Mindenesetre valóban a Nokia viszi a hátán a WP-t. Személyes véleményem szerint ott rontotta el a Nokia amikor az Stephen Elop-ot beengedte a kapun és leépítették a Symbiant... De ez már egy másik téma. Ami idekapcsolódik az csupán annyi hogy a Nokia most az újabb wp8-as palettával igen agresszíven terjeszkedik ez főleg a lumia 520-asnak köszönhető így nem hiszem, hogy egyhamar csődöt jelentene.
Swami: Ha a Support számít akkor a fennti hír fényében meggondolandó.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #121 üzenetére
És ezt is mennyibe telne a HTC-nek átportolni és ingyenessé tenni?
-
jozso1989
őstag
Ezen meg sem kell lepődni. A WP halott rendszer, a Nokia tartja életben. Az égadta egy világon semmivel sem nyújt többet, mint az Android, vagy iOS, már pedig ez a kettő rendszer mellett mindenképp el fog bújni. A Nokia a csőd szélén (vajon miért)... ha ez bekövetkezik, byebye WP.
Már olyan király kamureklámokat sem tud a Nokia, mint régen, annyira nincs pénzük.
-
daniel909
addikt
nem csak az árazás miatt. a 8S-t 2x annyi belső memóriával kellett volna adniuk, a 8Xet szintén, vagy micros sd foglalattal. és csak ezek után következik az, hogy jobban rá kellett volna feküdiük a szoftverekre.
persze csodát senki tudott volna csinálni ha nincs miből. szeretem a HTC-t, most is az van, de szerintem a BB után ők fognak becsődölni. az Androidos piacuk sem megy annyira mint kéne. -
gabancs
addikt
A HTC vezetése szimplán idióta. Nem hajlandóak tudomásul venni, hogy az árazásuk miatt tartanak ott ahol. De úgy tűnik, hogy ezek mellett egy szuicid vállalkozás is, mert a frissítésekről sem akarnak hallani. Nem rég olvashattuk, hogy az egyik egyébként igen erős modelljük frissítését elkaszálták. Még is mit várnak?
Senki nem fog hasra esni a név láttán. -
kbyte1024
veterán
Persze hogy nem.De nem értették meg,vagy nem akarták hogy a szépség és az erős vas keves lesz.Ha látják márpedig nem vakok gondolom,hogy keveset adnak el akkor lejebb viszem az árát,nem?
Az a baj hogy nem csak wp alatt de droidon is túlárauotzak a teloik.Választék meg nincs. -
Kasya
nagyúr
Hiaba, a fuldoklo kapalozik...olyannyira, hogy azt is kepenvagja es lenyomja, aki csak a vizen uszik...majd felemelkedik (remelhetoleg).
Nem semmi dontes, de azon se lepodnek meg, ha a Samsung is meglepne ezt. Nyilvan, nekik van annyi elkulonitett penzuk, hogy csak neha kiadjanak disznek egy telefont. De ha komoly piacot akarnak, nem lesz most mar konnyu dolguk...
-
Integra
titán
válasz
Set-Comment™ #124 üzenetére
a kezdetleges hardvert vagy az akadós szoftveres gondjait vagy mit értesz ótvarság alatt?
-
Integra
titán
nem hasonlítanám a samsunghoz a htc-t. a htc egy porszem a samsunghoz képest. a samsung dömpingel, mindegy hogy mit tud, hogy a csúcskészüléken is hulladék a touchwiz és akad.. veszik, mert samsung. a htc ezt nem tudja és nincs is pénze rá.
a htc-nek egy lehetősége lenne még: back to the rootz....
egy új htc desire. előveszik a desire-t, és egészen minimális méretnövekedés mellett beletesznek egy max 4 collos hd panelt, modern jó s4 soc-ot, erős és cserélhető akksival. ugyanazzal a finom tapintású borítással, amivel az eredetit gyártották anno. és optikai görgő vagy optikai egér, ahogy az megvolt. nem kell sok a csodához, ott van az orruk előtt, de lapot kell húzniuk 19-re. nem fogják, mert nem merik.
megkell fogni a régi desire esszenciáját, ugyanazt az érzést, amikor 4 éve megvettük és a kezünkbe fogtuk, azt az eufóriát. ehhez pedig tervezni kell és ezt követni. hiába a one... meg a one "mini" (hahaha), nem ez a megoldás.
emellett a felesleges telefonokat kukázni kéne, megosztja az erőforrásokat, nem tudnak egyre, de arra nagyon jól fejleszteni. de mint mondtam, ez csak az én véleményem és nem mérvadó semmibenkopi:
valóban, de az nem trösztellenes per lenne már ugye, hanem szabadalmi per, az meg mindig lesz -
dejaris
addikt
válasz
Oppenheimer #121 üzenetére
Ez a lenyeg
Meg erre sem kepesek.
-
Zigur
senior tag
Ugyanúgy erőgép kell a wp-hez is, mivel ha néha portolnak rá programot, nem csökken ettől még az erőforrásigénye az alkalmazásnak.
Van Google maps és még sok más iGo-tól kezdve, és amiket felsoroltál azokra is van alternatívba szerintem, sőt, még Időkép is.
Most lehet keménykedni a WP alkalmazásokkal, de amíg alapvetően az igaz, hogy egy alkalmazás tuti hogy van ios-ra és androidra, addig meg lehet hogy van WP-re, nem látom értelmét hogy bárki is ezzel verje a mellét. Ma egy mobil alkalmazást droidra és ios-re írnak, ami lehet lesz wp-re is ha az MS fizet érte, játéknal meg rosszabb helyzet, hiszen az MS okosan nem szabványos grafikus api-t használ, a DirectX-et....
Amúgy tök jó a Bing Weather, biztos sok amcsi örül neki hogy van, igaz hogy nem tudja nézni az NFL meccseket az évi 130 dollárjáért a WP-n, de nyilván inkább csak a WP-t veszi....
Úgy tudom egyébként a WP-s appstore-ban sem jobb az alkalmazások átlagos minősége mint a többi platfromnál.
Nem értem az MS-t, a helyükben tuti tennék a WP-be egy lehetőséget hogy tudjon futattni droid-os alkalmazásokat. -
Integra
titán
válasz
#06658560 #114 üzenetére
jaja, miért esne bárki is a nokia-nak, mikor a gyártók maguk utasítják vissza a wp8-at? kiröhögi a bíró a keresetet benyújtót.. akinek van esze, be sem nyújtaná, mert csak magából csinálna hülyét.
a htc helyzete meg eleve fura, igazából maguknak köszönhetik.
a htc desire és talán még a legend óta a one az első valamit érő telefonjuk. amit közben elkövettek az a saját maguk sírjának megásása volt. és most sem tanulnak a hibából, a híreket olvasva ugyanúgy jönnek a rókabőr telefonokkal. -
törölt tag
"Az androidon elég a kurva gyors Soc, meg a rohadt nagy felbontás, Antutu meg egyéb eredmények és már mindenkinek áll a cerka és rohannak. Nem baj ha szar a szoftver, majd a főzőttbe megoldja"
Jó, hogy a tömegre, aki Samut vesz ez egyetlen szavával sem igaz.
#88 Blyan: ha a nokia/MS páros ilyen tempóban dolgozik nem lesz semmilyen trösztellenes per, annyira marginálissá válik a Nokia a piacon.
#74 Dave™: nem a Navigont vette meg.
-
Nem a HTC-vel debütált a WP8?
-
válasz
Dr.Anonymus #107 üzenetére
ennyi erővel ne fejlesszenek semmit, mert mindenre van app
lehet neked értelmetlen, de lehet másnak hasznos
számomra egy lett volna igazán jó, de az használhatatlan volt megjelenéskor -
Integra
titán
és nem ártana a telefon portfóliót is alaposan megtisztítani...
-
Polllen
félisten
válasz
mukibuci #100 üzenetére
De miért nyomnák? A htc egyébként probálkozott wp7-tel is, ők hozták ki talán a legtöbb variánst. Ők adták ki a referencia készüléket is, és lényegesen többet adtak a rendszerhez, mint a samu, de nem fogy.
Innentől kezdve kár belé pénzt ölni.
Samunak is sztem csak azért van az ativ S, hogy meglegyen a kötelező, ott is ott vannak.
-
dikan
tag
Először azt gondoltam, hogy az olcsó szegmensben a WP sokkal jobb, mint az Android. Gyors és használható. Aztán rájöttem, hogy a WP sok sebből vérzik (pl.: üzenetértesítések fél órás késéssel jönnek!!!) és emiatt a drága szegmensbe szánt készüléket már nem is venném meg. Hiába jó a kamerája, ha a rendszer maga használhatatlan és idegesítő.
-
kekegsm
őstag
Nem azért ők gyártották, mert a Microsoft annyira hálás volt a támogatásért, hanem mert az MS felkérte őket, ennyi.
És aztán? a többi telefon?....
csináltak volna ők is belépőmodellt, meg spéci appokat, állítsanak konkurenciát a Nokiának, aztán kész.
Ferrari se sír, hogy gyenge az eladásuk Magyarországon...
-
Glenda
addikt
Kár, így senki nem fogja házon belül ostorozni a Nokiát...
-
kekegsm
őstag
Egyszerűen nem látom értelmét egy Android telefonnak. Hiába van sokmillió alkalmazás, alig pár tucat a használható. Azonkívül a rendszer bugos, bármelyik verziót bármelyik modellen nézem, erőgép kell a normális futáshoz, ritka az a típus, ami kap frissítést egyáltalán, és van egy csomó olyan alkalmazás, ami nincs androidra, pl Nokia Music, Here, Bing Weather, DivvyUp,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest