- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirosász
aktív tag
Sok mindent tehetnének,ha akarnának WP-n is.Úgy csinálnak sokan,mintha a Nokia levédte volna az offline navit.Lehetne HTC Drive,meg alkalmazásokat is csinálhatnának,ahogy csinálnak is,csak keveset.Nokiának nem hiszem,hogy van bármi előnye,csak ő tesz is valamit.Ennyi.Az MS pezsgőt bontana,ha kiadna a HTC,Samsung 5 telóból álló palettát,azt elkezdene alkalmazásokat,szolgáltatásokat belevinni.Pl. offline navi,ami csak a WP8-as telókra van.Nem tiltaná,hanem ünnepelne az MS!!!.....de ez a helyzet.
Htc:[link]
Nokia:[link]
Amúgy nemrég ilyenről pletyiztek:[link] -
NGA
addikt
De igenis idetartozik. Csak te nem vagy hajlandó megérteni. Pont annyira egyedi egy laptop menet közben, mint egy Windows Phone.
Még valami: Mi különbséget látsz, ha ugyanaz az alkalmazás fut két androidos telefonon? A felbontáson, és a sebességen kivül semmit. Na ugyanigy van a WP-nél is.
-
consono
nagyúr
Persze, annó ez volt a lényeg, de azóta eltelt minimum 5 év... Más a környezet, más az eladott smartphone mennyiség, más a piac. Szerintem az MS kimondottan jól csinálja, hogy nem hagyja, hogy belenyúljanak az OS-be, anélkül is lehet egyedi egy telefon (lásd Nokia progik, 41 MP kamera, stb)... Nem beszélve arról, hogy minket leszámjtva itt a fórumon, a vásárlók 90% nem cserél launchert, nem kusztomizálja a telefonját, használja úgy, ahogy kiveszi a dobozból.
Azt hiszem a HTC ott baltázta el a dolgot, hogy csak a hardverre ment rá, nem kínál integrált megoldást. Hiányzik a szoftveres körítés, hiányzik a support. Az árakkal szerintem nincs már baj, a 8S 50eFt és a 8x 70eFt körüli független ára kimondottan jó, szerintem. Meg persze nincs aza dömping a készülékekből, mint a Nokiánál. Pár napja volt a kezemben a MM-ban HTC 8s és Lumia 520 ís, ég és föld a különbség a két teló között (mondjuk ott az ár is
) el is vette a kedvemet az 520-tól, pedig már egészen meggyőztem magam...
hitvanyalak:én pont az elllenkező irányba megyek, a Droidomat akarom elcserélni WP-re, mennék vissza, fél év elég volt a zöld robottal (LG Prada 3.0)
-
Integra
titán
nem kell más gyártó, szerintem lesz a nokia-wp duonak megfelelő tábora idővel. és ne írjuk le a nokiát, mert ott van mögötte az ms. max betolnak még egy mrd dodot, nem nagy kunszt. nem 3-4 évre terveznek a nokiával, nem lesz roló a cégnek. az xbox sem egyik napról lett a másikra elfogadott és sikeres. a nokia meg az ms házi mobilgyártója lett, na és?
-
Dave™
nagyúr
Ez nem igaz, bárkinek lehetnek saját appjai. Ahogyan van is pár mutatóban a htcnek meg a samsungnak is. Az a gond, hogy kevés és semmire sem jó. A fejlesztés nyilván pénzbe kerül, és a többiek valahogy nem akarnak rá áldozni, inkább várják a csodát. A Nokia meg tesz is a sikerért, nem keveset. Kb. ennyi a különbség köztük.
-
JR.CSé
senior tag
Szabad piac van. Így mindenki azt gyárt amit akar. Az meg hogy csak a nokia nyúlhatott bele a rendszerbe az meg féligazság remélem tudod. ( olvasd el a 8X tesztjét ) Elég rendesen megtömte a HTC azt a telefont is extrákkal.A lényeg viszont az hogy, a HTC megméretetett és elbukott ezen a fronton. Ez van. Benne van mindegyik piaci szereplőnek a paklijában. A samsungnak épp úgy mint a Nokiának vagy a Sony-nak és jelen esetünkben a HTC-nek is.
Az SD-kártyás öngólhoz csak annyit hogy az IOS még a mai napig nem tudja
-
daniel909
addikt
nem csak az árazás miatt. a 8S-t 2x annyi belső memóriával kellett volna adniuk, a 8Xet szintén, vagy micros sd foglalattal. és csak ezek után következik az, hogy jobban rá kellett volna feküdiük a szoftverekre.
persze csodát senki tudott volna csinálni ha nincs miből. szeretem a HTC-t, most is az van, de szerintem a BB után ők fognak becsődölni. az Androidos piacuk sem megy annyira mint kéne. -
kekegsm
őstag
Nem azért ők gyártották, mert a Microsoft annyira hálás volt a támogatásért, hanem mert az MS felkérte őket, ennyi.
És aztán? a többi telefon?....
csináltak volna ők is belépőmodellt, meg spéci appokat, állítsanak konkurenciát a Nokiának, aztán kész.
Ferrari se sír, hogy gyenge az eladásuk Magyarországon...
-
kekegsm
őstag
Szerintem meg a Microsoft pont azért nyomja a Nokiát, mert a többi leszarta a fejét, és a Nokia majdhogynem WPonly lett. Persze még futnak ki a symbianok, meg van a pici és új Asha, de a WP a húzó.
Ha a HTC is csinált volna 4-5 modellt legalább WP8-ból, meg a Samsung is, és legalább annyira nyomják mint az Androidot, akkor talán nem lenne ez a megkülönböztetés.
-
Zigur
senior tag
Egyszerűen nem látom értelmét egy WP telefonnak. Szeretem ha tudok mindenféle alkalmazást tudok használni a telefonomon, ebből a szempontból a WP teljes csőd. Örömködhetek annak hogy talán valamivel szebb képet csinál mint a többi, ha se a Twitch, se az NFLpass nem megy rajta, sok egyéb más helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest