Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jerry311

nagyúr

válasz Somatom #72 üzenetére

Hahahah! Gyönyörű troll, csak így tovább! :DDD

Ha a vásárló olyan hülye, hogy nem az igényeinek megfelelő terméket veszi meg, akkor egyrészt megérdemli, másrészt nem lesz elégedett. A gyártó nem határozza meg az igényeket, csak azt határozza meg, hogy mely igényeket kívánja kielégíteni. Ha a vásárló igényei nem esnek egybe a gyártó által lefedettekkel, akkor ez a termék nem ennek a vásárlónak való. Majd lesz másik gyártó, amelyik betömi a piaci rést.

Ha nekem egy kicsi 4"-os telefon kell, akkor nem veszek 6.1"-os Huawei P20-at és kezdem el mindenhol terjeszteni, hogy egy szar, mert túl nagy. Nem erőszakolta rám senki a P20-at. A rossz vásárlói döntés nem a gyártó hibája. Ha nem veszik elegen a terméket, és becsődöl a vállalat, az a gyártó hibája, mert nem volt képes olyat alkotni, ami a cég nyereségességéhez szükséges darabszámban fogy.

• jerry311

nagyúr

válasz Somatom #23 üzenetére

Amennyit szívtam androiddal középkategóriás és csúcskészülékeken is, ahhoz képest az iOS fényévekkel jobb. Még csak nem is az iX vagy valamelyik hiperszuper Apple telefon győzött meg erről, hanem az iPhone SE, amit céges telefonnak osztogatnak nálunk.Azóta a saját androidos telefonom is Apple-re cseréltem.
    Persze ehhez hozzátartozik, hogy nincs igényem rootolt (vagy éppen jailbrakelt) OS-re, appokat a boltból telepítek, stb.

(#69) Somatom
    Nem az a kérdés, hogy lehet-e, hanem hogy az Apple vásárlónak van-e ilyen igénye?
    Sörétes puskát sem azért vettem, hogy pontlövészetre járjak vele, cserébe kiválóan használható agyaggalambozáshoz.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák