- Android szakmai topik
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Hahahah! Gyönyörű troll, csak így tovább!
Ha a vásárló olyan hülye, hogy nem az igényeinek megfelelő terméket veszi meg, akkor egyrészt megérdemli, másrészt nem lesz elégedett. A gyártó nem határozza meg az igényeket, csak azt határozza meg, hogy mely igényeket kívánja kielégíteni. Ha a vásárló igényei nem esnek egybe a gyártó által lefedettekkel, akkor ez a termék nem ennek a vásárlónak való. Majd lesz másik gyártó, amelyik betömi a piaci rést.
Ha nekem egy kicsi 4"-os telefon kell, akkor nem veszek 6.1"-os Huawei P20-at és kezdem el mindenhol terjeszteni, hogy egy szar, mert túl nagy. Nem erőszakolta rám senki a P20-at. A rossz vásárlói döntés nem a gyártó hibája. Ha nem veszik elegen a terméket, és becsődöl a vállalat, az a gyártó hibája, mert nem volt képes olyat alkotni, ami a cég nyereségességéhez szükséges darabszámban fogy.
-
jerry311
nagyúr
Amennyit szívtam androiddal középkategóriás és csúcskészülékeken is, ahhoz képest az iOS fényévekkel jobb. Még csak nem is az iX vagy valamelyik hiperszuper Apple telefon győzött meg erről, hanem az iPhone SE, amit céges telefonnak osztogatnak nálunk.Azóta a saját androidos telefonom is Apple-re cseréltem.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy nincs igényem rootolt (vagy éppen jailbrakelt) OS-re, appokat a boltból telepítek, stb.(#69) Somatom
Nem az a kérdés, hogy lehet-e, hanem hogy az Apple vásárlónak van-e ilyen igénye?
Sörétes puskát sem azért vettem, hogy pontlövészetre járjak vele, cserébe kiválóan használható agyaggalambozáshoz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital