- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Hahahah! Gyönyörű troll, csak így tovább!
Ha a vásárló olyan hülye, hogy nem az igényeinek megfelelő terméket veszi meg, akkor egyrészt megérdemli, másrészt nem lesz elégedett. A gyártó nem határozza meg az igényeket, csak azt határozza meg, hogy mely igényeket kívánja kielégíteni. Ha a vásárló igényei nem esnek egybe a gyártó által lefedettekkel, akkor ez a termék nem ennek a vásárlónak való. Majd lesz másik gyártó, amelyik betömi a piaci rést.
Ha nekem egy kicsi 4"-os telefon kell, akkor nem veszek 6.1"-os Huawei P20-at és kezdem el mindenhol terjeszteni, hogy egy szar, mert túl nagy. Nem erőszakolta rám senki a P20-at. A rossz vásárlói döntés nem a gyártó hibája. Ha nem veszik elegen a terméket, és becsődöl a vállalat, az a gyártó hibája, mert nem volt képes olyat alkotni, ami a cég nyereségességéhez szükséges darabszámban fogy.
-
jerry311
nagyúr
Amennyit szívtam androiddal középkategóriás és csúcskészülékeken is, ahhoz képest az iOS fényévekkel jobb. Még csak nem is az iX vagy valamelyik hiperszuper Apple telefon győzött meg erről, hanem az iPhone SE, amit céges telefonnak osztogatnak nálunk.Azóta a saját androidos telefonom is Apple-re cseréltem.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy nincs igényem rootolt (vagy éppen jailbrakelt) OS-re, appokat a boltból telepítek, stb.(#69) Somatom
Nem az a kérdés, hogy lehet-e, hanem hogy az Apple vásárlónak van-e ilyen igénye?
Sörétes puskát sem azért vettem, hogy pontlövészetre járjak vele, cserébe kiválóan használható agyaggalambozáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Cupertino nem érezte meg a mobilszektor stagnálását, sosem volt még ennyire sikeres második negyedéve.
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest