Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitralon
tag
Hát ez aztán tényleg teljesen mindegy....Te írtad...: "Ahol leesik 30-40 FPs re ott RT nélkül sem nagyon megy 60 70 FPs nél jobban..." erre akarok kilyukadni, hogy ez az effekt egyenlőre túlságosan erőforrás igényes és drága, és az első széria brutálisan avulni fog, mert még a használtpiacon sem kell majd senkinek..
Na..., jó éjt kendteknek, aztán reggelig nehogy bevásároljon...!
-
Pitralon
tag
Aktíváható, csak minek, ha lezabálja a kártyát 30-40 FPs.re akár FHD-n...,
Te direkt nem akarod megérteni mire gondolok...?
Szerintem ez egy elhamarkodott, kényszermegoldás volt az Nvidia részéről, amivel balanszírozták volna a bánya beomlást. Idő előtt hozták ki, nem adok 1 évet sem, és ezt az effektet tudó kártyák, jönnek majd..., sokkal jobb paraméterekkel... -
Abu85
HÁZIGAZDA
Mondjuk az pont nem szerencsés.
Úgy értettem a már megjelent címeket, hogy a Metrót kizárva.
Valószínűleg a telepítő bugja miatt felkúszott a szükséges modul a driver telepítésénél. A check nem igazán a hardvert ellenőrzi, hanem az ehhez való NN modul meglétét. Az, hogy működik-e... nem valószínű, de a modul ott lehet, és azt látja a program.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem ne az UE4-ben hasonlítsátok ezt össze. Ott még egy Early Access feature a DXR. [link] - Az NV szerint egyáltalán nincs még rajta performance optimalizálás. Bele van rakva kb. működőre, de lényegesen lassabb mindegyik DXR effekt a már megjelent játékokhoz viszonyítva. A legnagyobb gondot az jelenti, hogy az UE4-ben a DX12 nem élvez kiemelt támogatást. A DX11 és a Vulkan a kiemelten támogatott API.
Nézd meg inkább a megjelent játékokban, ott sokkal jobb ám a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest