Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitralon
tag
Hát ez aztán tényleg teljesen mindegy....Te írtad...: "Ahol leesik 30-40 FPs re ott RT nélkül sem nagyon megy 60 70 FPs nél jobban..." erre akarok kilyukadni, hogy ez az effekt egyenlőre túlságosan erőforrás igényes és drága, és az első széria brutálisan avulni fog, mert még a használtpiacon sem kell majd senkinek..
Na..., jó éjt kendteknek, aztán reggelig nehogy bevásároljon...!
-
Pitralon
tag
Aktíváható, csak minek, ha lezabálja a kártyát 30-40 FPs.re akár FHD-n...,
Te direkt nem akarod megérteni mire gondolok...?
Szerintem ez egy elhamarkodott, kényszermegoldás volt az Nvidia részéről, amivel balanszírozták volna a bánya beomlást. Idő előtt hozták ki, nem adok 1 évet sem, és ezt az effektet tudó kártyák, jönnek majd..., sokkal jobb paraméterekkel... -
Pitralon
tag
Csak Nvidia kártyáim voltak életemben, úgy olvassa mindenki az alábbi sorokat...
Felvázolok egy magyarországi, nem kékvérűeknek kitalált életszerű helyzetet....
Szóval ez a kis cumpedli, aki örül, hogy a nagy nehezen összekuporgatott 600-as sorozatú kártyája frankón működik, a hozzáillő nagy kaliberű többi komponenssel egyetemben...,de ezt a ficsőrt esetleg kipróbálja diavetítésként..., egyszer csak azt mondja hirtelen:
"itt van kápé 3-4 kiló, de ezért aztán ezt az RTX-et ide nekem...."
életszerű, nem?
Még egyszer mondom, ez a visszafelé is kompatibilis megoldás szerintem egy célt szolgál, a bányászláz lecsengett, véletlenül pont utána jött ki az Nvidia ezzel a még kiforratlan, új 2xxx szériával...(tartsuk az eladási mutatókat..) ami egyenlőre borzalmas erőforrást zabál...( mint annak idején a Hairworks...) szerintem ez korai volt, és amely szériának csak a legnagyobb tagjai érnek valamit.
Akkorát fognak amortizálódni ezek a 2070-es és felette lévő karik, hogy azon csak pislogunk majd...Üdv, és jó hétvégét kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest