Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Amit a többség nem lát, de ezzel nincs is baj, hogy ez mindig is így volt és mindig is így marad. Ha rendesen le van renderelve valami, az erőforrásigényesebb, mintha mindenféle csalással közelítesz. Annyi történt, hogy most már évek óta van olyan látványvilág, hogy megérheti erre áldozni. Pár év múlva nem nagy dolog lesz az RT és az ahhoz való hw, hanem hozzászoktok és senkinek nem fog kelleni egy "szar" raszterizálós játék, mert már hogy néz ki?!
Biztos van benne pénzügyi érdek, de én örülök, hogy volt ennyire tökös az nVidia és ennyire le van maradva az AMD, mert így nem kell még egy évtizedet várni, hogy lenyomják a torkán a tömegnek. Igen ez most egyszer fáj, de aztán minden jobb lesz. 20 éve nem lehetett megcsinálni, mert akkor 640x480-ban is nagyítóval kellett keresni a frame-et, most ki fogjátok bírni, én tudom.
Egy több, mint 5 éves 7870-ről váltottam a 2070, mert most láttam először értelmét. -
Nézz meg egy két tesztet ha már tényként írod a 30 -40 FPS-t FHD-n.Ezt nem megérteni kell hanem utánajárni mielőtt hülyeségeket írkál az ember. Ahol leesik 30-40 FPs re ott RT nélkül sem nagyon megy 60 70 FPs nél jobban.de létezik options menü ahol pár felesleges effekttel kevesebbel lehet nyerni jó pár FPS-t.
Bár tudom léteznek olyan emberek akik szerint 100 FPS 4 K és Ultra felbontás alatt nincs élet meg olyanok is akiknek az a vesszőparipája, hogy az RTX kártyageneráció azonos a 2080Ti vel.
Biztos hogy jönnek olyan kártyák, aztán rá egy évre megint jönnek olyan kártyák amik még többet tudnak és ez így megy sok sok éve. Az RTX 2060 jelenleg 120 K-s átlagárával az előző gen 1080 kártyájának a teljesítményét tudja a 2070 meg valahol az 1080 Ti közelében kóborol 160 K-s áron Az mellet tudják az RTX et nem mindenhol 30-40 FPS sel FHD-n. Teljesen vállalható jó kártyák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest