- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Szerintetek mikorra várható, hogy itthon isl ehet kapni a 6300-ast? Nekem ár/érték arányban a elgjobb lenne.
Szeritnetek várhatók ezekhez a CPU-khoz oylan alaplapok amikben van integrált VGA? -
dezz
nagyúr
válasz
Peetee(tm) #110 üzenetére
Megszállott AMD-sként túl sok HWSW-t olvasni előbb-utóbb érdekes mentális állapotokhoz vezethet...
Egyébként a GF belehúzott a 14nm FinFET bevezetésébe: [link]
(#106) margithid: Máshol már válaszoltak a kérdésedre, így én most nem teszem.
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
stratova #109 üzenetére
NEkem sajna egyik AMD cpu-mat sem sikerült jól alulfeszelni. Mivel tömeggyártják ezeket a cuccokat, így lehet mindig kevésbé ép ostyás cpu került hozzám.
Talán a "rossz" kihozatali arány miatt nem tudják nagyon felvenni a versenyt az INTEL-el.
Jogos, hogy ne vessük össze a 22nm-el, de sajna ezeket szánta ellene az AMD. amíg nem változtatnak a mérnökgárdán, addig nem is fognak tudni túlságosan mihez kezdeni.
Egy bajom van az AMD-vel, hogy néha nagyot akarnak fingani, csak nem tudják megcsinálni. Utánna meg csak meg a fejvesztve rohangálás, toldozgatás, foltozgatás.
ITT még gondolom mindent rózsaszínben láttak nem semmi utiterv
Egyébként ennek ellenére is megszállott Zöld (AMD-s) vagyok -
stratova
veterán
válasz
Peetee(tm) #108 üzenetére
Mivel ez a lapka is még 32 nm-en készül, így a legjobb lenne ha i7-2600 i7-2700 órajelén képesek lennének 95 W-osat kihozni és ha tényleg javulna 10-15%-ot legalább az egy/kevés szálas teljesítmény. Felesleges versenyeztetni a 22 nm-es Intelekkel.
Ki tudja, ha ez a széria még megér egy steppingváltást, kijöhet egy FX-8320 95 W-os kerettel (attól tartok FX-8300 megint csak OEM lesz, ahogy FX-8100, de ne legyen igazam). Vagy lőjék már be finomabban a feszültségeket, itt páran olyan szépen alulfeszelitek, hogy öröm nézni :] -
Peetee(tm)
aktív tag
Csak tudnának egy nagyot alkotni már, mint anno az Athlon64-el. Viszont attól tartok ezek az új generációs Piledriver-modulok. Talán elég lesz egy Core i5-s széria ellen, de TDP-vel nem tudnak mit kezdeni.
Sajnos a lapka tulajdonsága, hogy "szökik" az áram ahol csak tud,de ez nem meglepetés, mert majdnem minden lapkájuknál eljátszák :S
Egyébként essen piros, hó, vagy robbanjon atombomba, akkor is AMD-t fogok venni. -
kovsol
titán
a felezett L3 cache milyen alkalmazásoknál jelent hátrányt amúgy ?
-
margithid
veterán
Gondolkodom egy FX 6300-as pprociban.
Igazából 4 virtuális xp futattására kellene, alaprendszernek win7 menne, erre alkalmas lenne?
Melegedéstől félek, Régen AMD-nek elég rossz volt a híre ilyen téren.
Annyi kérdésem lenne még, hogy integrált videókártya lesz majd ebben? (semm iszükségem külön dedikáltra, ezért jó lenne)
Ja és milyen foglalattal jön majd? AM3+? -
stratova
veterán
válasz
Jester01 #103 üzenetére
Nem ártana összehozniuk, 95 W-osból én is csak az FX-8100-at találtam meg OEM CPU-ként.
Lehet, hogy akkoriban még számoltak egy új rev.-vel Bulldozernél. -
SylverR
senior tag
Hardveres tekintetben, az FX-ek marhára erősek, pont azért mert 8 fél-háromnegyedmag található bennük. Viszont sajnos a legtöbb intel-optimalizált program alatt elvéreznek akár a 4 magos Phenomokhoz képest is néha. Szóval ha bár én is védem, hogy jó, azért nem kellene.
Remélem nincs harag, hogy "beszótam", csupán tiszta vizet öntöttem itt a pohárban. -
CYBERIA
őstag
válasz
tranceplanet #95 üzenetére
Mondjuk azt az FX-szel pont nem lehet kiváltani.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
- = Zk = - #96 üzenetére
A Medal of Honor is ugyanaz a motor és biztos lesznek meg mások is.
-
tranceplanet
addikt
Jó lenne kivágni a gépből a diszkrét kártyát, kiváncsi vagyok mennyire fognak beállni az árak megjelenés után.
-
moonguru
őstag
válasz
- = Zk = - #88 üzenetére
És ezzel te jól jársz?
Na persze ha jóval olcsóbban veszed meg az FX8150-et, akkor lehet...
-
Misua
senior tag
hát nem nagyon különböznek a korábbi "generációhoz" képest
-
- = Zk = -
félisten
az egyik főnökömnek eladom az X6-ot, a másiktól meg megevszem a "régi" FX8150-esét
-
Meridian
senior tag
Az új Trinityk mikor jönnek? Októberre ígérték, de végülis mikor ?
Akarnék belőle gépet építeni, vidkártya nélkülit. -
-
stratova
veterán
Azért ez minden volt csak nem sz@r műanyag.
"Stabil kialakítás. Vonzó külső
Tökéletes megjelenés és teljesítmény. A kijelző szemcseszórással kialakított alumínium borítása, a magnéziummal megerősített ABS ház, valamint az alsó vízelvezető megvédi a noteszgépet a mindennapi viszontagságoktól."
Nem is 180e teljes pompában.
Az utód egyelőre sajna itthon csak A6-tal kapható.RedDot: én speciel köszönöm a mérést.
-
dezz
nagyúr
Tuti kamu... Elméleti órajel szerinti skálázódás (a valós ennél ~3%-kal alacsonyabb, lásd 8150 vs. 8120) + 1%... Tehát ~4% többlet clock to clock...
Ehhez képest már a Trinity (CPU magok = Piledriver v.1) is 15%-kal jobb a Bulldozernél számolásban, clock to clock, L3 nélkül! Egy- és többszálas végrehajtásban is. Vishera = Piledriver v.2 és L3 is van...
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Plazmacucci #77 üzenetére
Ez attól is függ menyit megyen max, ha megközelíti a 4500 Mhz-et akkor nagyon jó fogás.
-
Várom a teszteket, de nem hiszem, hogy ellép a Bulldózertől.
-
wednesday
őstag
válasz
VaniliásRönk #73 üzenetére
AMD-nek is kéne tennie valamit. Egy gyártóval kicsit jobban összefogni. Nem a kirakatba tervezték ezeket az APU-kat. Nem azért dolgoztak rajtuk éveket és költöttek rájuk egy rakat pénzt, hogy aztán ne nagyon árulják őket. Mert így akár 6x jobb dolgokkal is előjöhetnének, nem mennek vele semmire. Ezért nem fog az AMD soha felkapaszkodni, mert nem tud kellő bevételt produkálni a továbblépéshez.
Áruházláncokat sem nagyon lehet piszkálni. Hiszen kiteszik a "választékot". Egy hete voltunk anyám ismerősének notebookot választani. 15 kiállított gépből 2 AMD-s volt. Persze olyan összeállításba, hogy azt véletlenül se válasszam ki.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #73 üzenetére
Az a baj hogy mindenki azt gyárt amit akar viszont az áruházláncok kötelesek választékot adni ha van miből, tehát őket lehet büntetni a gyártókat nem nagyon.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #71 üzenetére
És mire kötelezné az EU a gyártókat?
-
DraXoN
addikt
Ugyan így vagyok vele... figyelem egy ideje, hogy a trinity laptopok jönnek-e, de nem nagyon... bár egy 3-4 hete azt hittem már lesz valami (a kedvenc boltomban már 7 különböző konfig is volt 3 márkából egy ideig, de mára egy a szám 5 konfigra és 2 márkára esett vissza újra..)
-
Tomcat
őstag
válasz
wednesday #66 üzenetére
Én megoldottam úgy hogy mindenki fényes kijelzős gépet kapott A6-A8 alapokon. "Ha nem tetszik nem kell átvenni" alapon. Persze mindenkinek kellett.
Viszont abban én is egyetértek hogy úgy kell összevadászni az értelmesebb AMD-s notikat. Van amire heteket-hónapokat kell várni mire hoznak be, persze csak rendelése. Azért korábban még volt 2-300e Ft feletti kategória PhenomIIX4-el, ma meg már a legdágább all-in-one gép se kerül többe 180e Ft-nál és ugyanazokat a vacak minőségű műanyagokat kapom meg a legjobban felszerelt gépnél is mint a 100e Ft-os belépőszintű notinál. Érdekes. Én fizetnék jóval többet is egy profi módon kivitelezett minőségű és megjelenésű AMD-s gépért, de jelenleg egyszerűen nincs, nem kapható itthon ilyen. -
wednesday
őstag
Igen, én is olvasgattam a fórumot. Ugyan erre a következtetésre jutnak az ott kommentelők is. Kevés az AMD-s gép, főleg a matt kijelzős. Mivel azt elsősorban üzleti modellekhez szánják, oda meg AMD-t nem nagyon tesznek.
Többen is írták, hogy befejezik a szenvedést, és akkor legyen inkább Intel noti. Túl sok kompromisszumról kell lemondani AMD-s gép esetén (kijelző minősége, méret, akku stb).
Rudi is erről ír.
-
gyiku
nagyúr
válasz
whiteman0524 #64 üzenetére
1-2 eve, az egesz pontosan a hd4xxx ota.
-
lee56
őstag
Azért mostanra elég jól lementek, főleg a 8as FX-ek árai, az érték részt meg mindenki döntse el maga, aki ki tudja használni a 8 magot, mondjuk konvertál, annak kétlem hogy az intel érné meg jobban 2xes áron. És mivel sokszálas teljesítményben néha még a i7 2600-at is megelőzi a 8150, így azt se mondanám hogy nem tudták befogni a konkurenciát, szoftverektől mondjuk sokminden függ, kevés szálon az intel erősebb, ez nyilvánvaló, és igaz ma még talán az az elterjedtebb felhasználási mód.
-
leonel
aktív tag
32 nm. 125w
.
Úgy látom ez is csak a "kötelező".
Vga és az Apu a fő csapásirány. Még 1-2 év és csak az Apu...
Nem biztos, hogy nincs igazuk -
-
Tomcat
őstag
Valószínűleg én is ki fogom cserélni a mostani FX8150-emet egy FX8350-re csak azért hogy "up-to-date" maradjak CPU szinten, viszont az az igazság hogy mostani FX-emet sem használom ki, így visszaraktam alapra, legalább keveset fogyaszt.
-
wednesday
őstag
válasz
atti_2010 #50 üzenetére
Az Intelnél meg sose fog változni. Az X2 vs PIV korszakban se változott. Jó cuccai vannak az Intelnek most, de én beérném kevesebb kakaóval és mérsékeltebb árral, erre jó alternatíva az AMD. Különösen notebook téren lenne jó. Csak AMD-s notit meg nem nagyon kapni, vagy ha lehet valami más paraméterrel le van húzva.
Ma is notebook keresőbe beírtam pár triviális adatot, tehát semmi extra (nem matt IPS kijelző értelmes felbontással, SSD-vel meg hasonlók, ami sajnos álomvilág). 13-14" méret, USB3, HDMI, 2-4GB RAM stb. Találat: 41db
Jó, szűkítsük a kört, ebből mennyi AMD-s CPU/APU-val van szerelve? Találat: 0db
Ez mindent elmond. -
bteebi
veterán
Az órajel és az ára teljesen rendben van. Az viszont kérdéses számomra, hogy ez a teljesítményére is igaz lesz-e
. Remélem igen.
-
stbtamas
aktív tag
Ugy erzem nem kell elkapkodnom meg a gep epitest.. ha ez valojaban ennyi lesz, akkor inkabb ezek kozul valasztok es nem a regi fx sorozatbol.. Intel nalam szoba se johet, az maradjon szepen a laptopban, gamer gepnek pedig legyen csak amd.
Kivancsi vagyok mit fognak produkalni a valosagban!
-
SylverR
senior tag
válasz
atti_2010 #53 üzenetére
Majd meglátjuk. Még a 7900-as érkezésekor özönlő pletyifolyamoknál ugyanezeket a shader mennyiségeket tippeltem meg a 8800-ra.
Szal sanszos... Viszont hihetetlen értékek, az tény. De a 4000-res széria óta már nem csodálkozom semmin. A TDP az amit nem vagyok hajlandó elhinni a táblázatból.
(#55) atti_2010: De ott elvileg felezték a felépítését, itt meg elvileg közelítően duplázzák. De ha nem is duplázzák, akkor is növelniük kell. Valamennyivel mindenképp.
-
fatallerror
addikt
válasz
atti_2010 #50 üzenetére
igen de az nem váltja majd meg szintén a világot szóval 75-80ért venni kell majd 1 7950est és problem solved
én szívesen vennék nv-t, nagyon szeretnék is csak nem éri meg
szóval sanszos h megint amd kártyám lesz bár ha így halad a melókeresésem mire lesz pénzem már nem lesz vga xDDDD
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #49 üzenetére
jól stratégiáztak most minden téren ami a vga-kat illeti
Most meg az kell hogy Januarban bedobjak a HD-8XXX sorozatot, csak ez is olyan dolog hogy az Nvidiának akkora neve van hogy évek kellenek ameddig kiverik az emberek fejéből hogy a Giforceval lehet csak játszani mert az Ati az sz@r.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #42 üzenetére
Most se nézik tétlenül, de mit tudnak csinálni? Egy ideje már dolgoznak a Corellel a WinZip GPU-s gyorsításán, de nem az AMD zárta ki őket, hanem magukat zárták ki, hogy az OpenCL driverük nem elég fejlett hozzá. Ugyanígy a VLC egyik képminőséget javító funkciója sem fut Intelen, nem azért mert az AMD befizette, hanem azért, mert még nem alkalmas rá az OpenCL driver. A pénzt az Intel most abba fekteti, hogy azt a három évet, amivel az AMD hamarabb kezdte az OpenCL-t, behozzák, mert addig hiába reklamálnak a fejlesztőknél, hogy az nekik nem tetszik, hogy az AMD-n ez és ez fut, míg náluk nem. Ez nem direkt kizárás, hanem arra törekedik az AMD, hogy a három év előnyüket az OpenCL-ben kihasználják.
A játékoknál volt az Intelnek partnerprogramja, ami a Game On nevet viselte. Ez mára megszűnt, mert a tíz másodperces "runs better on Intel ..." videón kívül mást nem adott a fejlesztőknek. Ezért alkalmazták a szabaddá váló Richard Huddy-t, hogy ezt megváltoztassa. De róla tudjuk, hogy ő nagyon a "fair play" híve. Kiváló szakember, és látja a gondokat a PC-s játékok piacán, nem véletlen, hogy az NV-nél és az AMD-nél is dolgozott, de egy dologban gyenge. A cégérdek helyett a felhasználók érdekét nézi. Ezért nem dolgozott sokáig az NV-nél, és ezért nem dolgozik már az AMD-nél ... most, hogy a vezetőség agresszívabban áll a szoftveres támogatáshoz. Azért megfigyelhető, hogy a Gaming Evolved vezető szerepéből eltűnt Richard Huddy, és rögtön jött egy DiRT Showdown, egy Sniper Elite V2 és egy nem Gaming Evolvedes, de attól VPL-GI-t alkalmazó Ghost Recon: Future Soldier (amibe utólag kiderült, hogy az AMD adta a VPL-GI kódot). Ezek nagyon agresszívre vették compute shadert. Huddy nem biztos, hogy engedte volna, mert bár totál szabványosak a kódok, de elég gyatrán futnak a compute hatékonyságban kiherélt Kepleren. Ma ezzel az AMD úgy van, hogy "who cares" ... a miénken gyors, a kód szabványos, építsenek gyorsabb hardvert.
Richard Huddy-val én váltottam pár mailt néha, tényleg iszonyatosan jó szakember, nagyon jól látja, hogy mik lesznek a jövőben a potenciális gondok, és valószínű, hogy ezért szerződtette az Intel, mert hasznát venné a tudásának, hiszen ő a Gaming Evolvedet a semmiből emelte fel mára a PC-s játékok legmeghatározóbb partnerprogramjává. Azt tehát nem lehet elmondani, hogy nem értene ehhez. De egy dologban azért nem kiemelkedő. Nemrég az NV tartott egy előadást az OEM gyártóknak, hogy az Intel IGP-in a játékok >40%-a vagy akadozva, vagy hibásan fut. Nyilván semmi újat nem mondtak ezzel. De erre Richard Huddy rögtön kiállt, hogy azért nem igaz, mert: "At SIGGRAPH 2012, more than half of the papers presented were sponsored by Intel in one form or another. Now that’s a serious commitment." Ezeket kellene hanyagolnia, mert elmondott valamit, amivel semmiképp sem cáfolta az NVIDIA állítását.(#44) MZperX75: Annyira nem nehéz észrevenni. Ott van a modulokban a két integer mag és a megosztott FP, ami csak akkor van az egyikhez rendelve, ha AVX-es program fut. Ha nem AVX-es a kód, akkor mindkét integer mag megkapja a maga FP részét, vagyis teljes értékű magként funkcionálnak.
-
fondorlatos
aktív tag
Na ezekre én is kíváncsi leszek!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
a tesztek után derül majd csak ki mennyit léptek előre
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #42 üzenetére
Azért nehogy azt gondold hogy az AMD rengeteg melót fektetett az új FX -ekbe, hülye is lett volna hiszen ez már egy haldokló piac inkább az APU-kal foglalkoznak.
-
-
moonguru
őstag
"Nem fizetek az áramért! (de nem lopom) "
Pontosabban: be van építve a lakbérembe és így nincs is villanyórám... (nem ajánlom másoknak)
Mivel egy speciális élethelyzet tartozik hozzá! (munkásszálló)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #12 üzenetére
A MoH Warfightert pont a procikhoz csinálták. Persze a VGA-khoz is jó lesz, de nem véletlenül jelenik meg egymással párhuzamosan az új FX és a játék. A Frostbite 2.0 értékes, mert a DICE eleve Bulldozerre optimalizálta. Ugye ez okozta a Hyper-Threading akadós bugját BF3-nál, mert senki sem tesztelte le jól a sok AMD-s tesztelés mellett. Persze most már tudják, hogy van ez a bug, amire nyilván ügyelni fognak, de ettől az optimalizálást kvázi megvette az AMD.
Erről szólnak a partnerprogramok: adunk hardvert, adunk programozót, adunk tesztelőt és biztosítunk pénzt, illetve reklámot ... cserébe optimalizálj a hardvereinkre.
Az AMD régóta segíti a játékfejlesztéseket, de régebben Richard Huddy volt a főnöke ennek a Gaming Evolved kezdeményezésnek, és jóval kevesebb volt a büdzsé, meg Huddy alapvetően a "fair play" híve, ezt többször kifejtette már régebben. Amióta megjött Rory szisztematikusan cseréli le a nem agresszíven gondolkodó embereket, valaki ezért kilép persze, vagy más, jobb ajánlatot kap, de a változás világos. Rory csökkentette az OEM-ek marketingtámogatását, és azt a pénzt átrakta a szoftverfejlesztésekbe. A meglátása alapvetően az, hogy az Intel ezen a területen hagyományosan gyenge, legalábbis a cég szerint ők a piacvezetők, így mindenkinek Intelre kell optimalizálnia. Ez azonban nem triviális pár nokiás doboz után. Rory egyszerűen meglátta, hogy az előző vezetők évekig próbálták verni az Intelt az OEM-eknél. Ezt be kell fejezni. Ott kell verni az Intelt, ahol gyengék, és ez a szoftver, mert elvárják, hogy rájuk optimalizáljanak, de ezért segítséget nem adnak. A cél tehát most a szoftverfejlesztések támogatása, és az AMD termékekhez való optimalizálás kierőszakolása. Az APU és a GPU nyilván prioritást élvez, hiszen az AMD eleve előrehaladott az integrációban, de ettől még érdekelheti őket a CPU is, ha már Frostbite 2.0-ra épül az ominózus játék. -
SylverR
senior tag
És gondolom éjjel nappal cinebencsezel.
Hagyjuk már ezt az Intelre optimalizált vackot.FX előző szériája is rohadtul erős lett, ismétlem, ott a Linux teszt, meglehet nézni. Erős az. Csak hiába erős, ha olyan programban tesztelik, ami ellene dolgozik.
Futtass egy szálas, nem cégorientált programból 8 db-ot, és meglátjuk melyik fekszik meg hamarabb, FX, vagy i7. Van egy tippem. -
stratova
veterán
Én is láttam, ettől függetlenül az előbbit fenntartom. Bár 2600K közeli pontszám annyira nem rossz még ha 3.4 helyett 4.0 GHz-en is, kár hogy az egy szálas érték nem szerepel, érdekelt volna.
-
gtasystem
őstag
na végre valami jó kis procihír..úgyis prociteszt ínség van..
-
-
wednesday
őstag
Én is örültem volna az alacsonyabb TDP-nek. Jó tudom az nem a valós fogyasztás, hanem a maximális. De akkor ezek szerint annyira nem sikerült lejjebb tornázni a fogyasztást.
Teljesítmény terén jó az FX szerintem (meg árba is), de a fogyin még lenne mit csiszolni.
-
Én ezekre gondoltam: Szeptember 3.-ai CPU World hír.
Itt 65 ill. 100 wattos TDP-t írnak a sima asztali prockókra.
Szerk. vagy csak keverem a Piledriver vs. Trinity-t?
-
banhammer
veterán
Kivancsi vagyok a sebesseg eredmenyekre.
-
atti_2010
nagyúr
Kíváncsi vagyok meddig húzhatóak, játékokban jól jön a + Mhz, Cinebench meg társai úgy sem érdekelnek nem arra izgulok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #2 üzenetére
A Gaming Evolved már az AMD stratégiájának része. Amióta Rory a főnök azóta sokkal több pénzt áldoz a cég a szoftverfejlesztésekre. Ha már dollármilliókat költenek a projektekre (legyen az játék vagy sima program), akkor nyilván nem fogják eltitkolni, hogy ezt meg azt mi segítettünk összerakni. A Medal of Honor Warfighter eleve érdekes cím az AMD-nek, mert a Battlefield 3 Frostbite 2.0-s motorját használja, amit Bulldozerre optimalizáltak. Gondolom ennél lejjebb most sem adják.
-
ViZion
félisten
Remélem jobban sikerülnek, mint az elődök... ilyen hatmagos-aranyos teljesen jó lenne, ha 4 GHz-t bírná stabilan, és nem fűtené be a lakást
-
fatallerror
addikt
jaj csak ne nyomassák h milyen hiperszuper meg gaming evolved. a helyükben nyugiban nagy hype nélkül megjelentetném h elkerüljék a nagy fröcskölést
-
gyiku
nagyúr
nincs is messze az okt vege. jojjenek csak, bar magasabb orajelre szamitottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest