- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
VaniliásRönk #73 üzenetére
AMD-nek is kéne tennie valamit. Egy gyártóval kicsit jobban összefogni. Nem a kirakatba tervezték ezeket az APU-kat. Nem azért dolgoztak rajtuk éveket és költöttek rájuk egy rakat pénzt, hogy aztán ne nagyon árulják őket. Mert így akár 6x jobb dolgokkal is előjöhetnének, nem mennek vele semmire. Ezért nem fog az AMD soha felkapaszkodni, mert nem tud kellő bevételt produkálni a továbblépéshez.
Áruházláncokat sem nagyon lehet piszkálni. Hiszen kiteszik a "választékot". Egy hete voltunk anyám ismerősének notebookot választani. 15 kiállított gépből 2 AMD-s volt. Persze olyan összeállításba, hogy azt véletlenül se válasszam ki.
-
wednesday
őstag
Igen, én is olvasgattam a fórumot. Ugyan erre a következtetésre jutnak az ott kommentelők is. Kevés az AMD-s gép, főleg a matt kijelzős. Mivel azt elsősorban üzleti modellekhez szánják, oda meg AMD-t nem nagyon tesznek.
Többen is írták, hogy befejezik a szenvedést, és akkor legyen inkább Intel noti. Túl sok kompromisszumról kell lemondani AMD-s gép esetén (kijelző minősége, méret, akku stb).
Rudi is erről ír.
-
wednesday
őstag
válasz
atti_2010 #50 üzenetére
Az Intelnél meg sose fog változni. Az X2 vs PIV korszakban se változott. Jó cuccai vannak az Intelnek most, de én beérném kevesebb kakaóval és mérsékeltebb árral, erre jó alternatíva az AMD. Különösen notebook téren lenne jó. Csak AMD-s notit meg nem nagyon kapni, vagy ha lehet valami más paraméterrel le van húzva.
Ma is notebook keresőbe beírtam pár triviális adatot, tehát semmi extra (nem matt IPS kijelző értelmes felbontással, SSD-vel meg hasonlók, ami sajnos álomvilág). 13-14" méret, USB3, HDMI, 2-4GB RAM stb. Találat: 41db
Jó, szűkítsük a kört, ebből mennyi AMD-s CPU/APU-val van szerelve? Találat: 0db
Ez mindent elmond. -
wednesday
őstag
Én is örültem volna az alacsonyabb TDP-nek. Jó tudom az nem a valós fogyasztás, hanem a maximális. De akkor ezek szerint annyira nem sikerült lejjebb tornázni a fogyasztást.
Teljesítmény terén jó az FX szerintem (meg árba is), de a fogyin még lenne mit csiszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest