- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég siralmas órajelek.
Majd ha piacon lesz, kiderül mit tudnak valójában.
-
Laraxior
titán
válasz
Petykemano #97 üzenetére
Jo lesz az 4,5GHz-nek is.
-
Duddi
aktív tag
Az a 4 magos i3 91W fogyasztással és 4 szállal tutira jó fogásnak látszik
az árta tuti a 7700K éval fog vetekedni ha már mind 4 magos. Mert ugye el kell adni a mostaniakat is, és azért nincs 8 maos mert az az x es lapokhoz való szériában van. Anyám borogass Inteléknél eddig is bonyolult volt a termék lista de ezek után... vagy 5 féle tokozás lesz forgalomban + figyelj a csipszettre nem megy minden proci mindenhova még ha tokozása jó is lenne a "régi" i3 i5 i7 (2-4 mag és néha HT) procik mellé van egy x299 profi alaplap és proci szett i5 től i9 ig (esetenkénti HT) és most rátromfolnak egy i3-mal ami eddig i5 volt (át címkézik a régit?) HT nélkül hogy a régi i7 nek is legyen még értelme de adjunk el 6 magos i5 öt is mert muszáj
ezt fésülje ki az egyszeri vásárló ha meglát eg valahol egy gépet
-
Manbal
senior tag
nagyon jó lesz ez a coffee lake, ice lake-ig biztosan a legjobb lesz a piacon
8700k-nál már most lehet tudni hogy cinebenchben (igen az AMD kedvenc benchmarkja), 1500 pont felett teljesít, ami azért elég alázó, figyelembe véve a 8/16-os 1800X, 1600 pontos eredményét
mivel ez a proci is 370 dolcsi körül lesz, ami ugye maximum bruttó 120 körül lesz, ha normalizálódik az ára a kezdeti hype után, nos azt hiszem az Intel kicsit visszavág, ha egyáltalán van miért
az i5 és az i3 előre lépése még nagyobb az előző generációhoz képest, ugyan azon az áron, nem mellesleg a 7000-res széria árai laza 20%-ot esnek majd, szóval az AMDnek fel van adva a lecke rendesen a "kapkodó" Intel részéről
-
wutuka
aktív tag
https://www.hwsw.hu/hirek/57664/intel-ice-lake-icelake-skylake-10nm-amd-ryzen.html
Ajánlom annak, akit esetleg érdekel
Elgondolkodtató... -
wutuka
aktív tag
Gondolkodjunk csak el egy picit. 8-as szériás procik csak 300-as lapokkal mennek el, hiába az LGA1151.
De ezek a 300-asok ( 370-esek) még nem tudnak mindent, ezért majd azok a 390-es lapok lesznek. Következésképpen ez a 370-es verzió semmi mást csak azt szolgálja, hogy a vásárló az új processzora mellé egy másik alaplapot is vegyen. Az Intelnél ez szokásos, na de az, hogy ez a váltás jelenleg semmi pluszt se hozzon...Gyakorlatilag..Az már nagyon durva. Az alaplapgyártókat nem ijeszti meg semmi? hiába megy lefelé a piacuk évek óta? Vagy talán akkor mégsem megy lefelé? Hol van az igazság.
Azt pedig tudomásul kell venni, hogy az Intel a világ egyik legerősebb cége, nem fog megijedni a Ryzentől.
Pedig tehetné... -
awexco
őstag
Sajnos az intel semmire nincs rákényszerítve.
Nem fognak 30% árat csökkenteni azért mert 5%- al csökkent az eladásuk .
Zen procik lassan futnak fel eladás tekintetében . Ha a HP nem árul zen alapú workstationt akkor nem is fog fogyni belőle. Zen-t mint lehetőséget a termék kínálatnak is utol kell érnie ez pedig idő.
Sokan már megszokásból is de símán megveszik az intel. Idő kell de akkor a zen szériát szinten kell tartani , megfelő irányba optimizálni, nem pedig megint valami világmegváltó irányba elvinni .Voltak az AMD-nek proci foronton jó szériái . De utána sikerült mindig nagyon elcseszniük. Remélhetőleg ez másképp lesz .
Én személy szerint nagyon örülnék neki ha megerősödne és elkezdene profitot termelni. ÉS erős állandó jelenlevő lenne mind proci mind VGA fronton. -
bebe159
aktív tag
Na jó, lefekszem, mert úgy tűnik, annyira fáradt vagyok, hogy nem tűnt fel, hogy oda van írva a ht...
-
Laraxior
titán
Egy tesztet azért megnézek, hogy i7 7700K vs i5 6 maggal. Clock to Clock.
Bár játékok alatt maximum a minimum FPS nőhet. A VGAk így is ki vannak hajtva 100%-ban. -
Tyrel
őstag
Köszi!
Lehet akkor megvan a köv. processzorom, bár egy Ryzen 1600X is esélyes még, de az hiába unlockolt ha nem megy 4 - 4,2 fölé, a 8700 meg gyárilag tud 4,6-ot és alapból magasabb lesz az IPC is, szerintem... No meg főleg játékra kell és arra jobbak még(?) az Intel magok, csak eddig túl kevés volt belőlük...
Feláras K-s procit viszont többet sosem veszek, feláras Z-s deszkával, hogy aztán ne tudjak húzni rajta szinte semmit se amíg nem "kupakolom" meg...
Nem érdekel amúgy a 8700 TDP-je, felőlem ehet 100W-ot is a 65 helyett, csak NE throttlingoljon.
-
sb
veterán
Eddig ez mindig ment szerintem. Bár most nem esküdnék meg rá, hogy a BIOS-ban van-e (H110) mert keveset piszkáltam, inkább csak érdekességképpen. Akkor meg egyszerűbb volt sw-ből, Intel Xtreme Tuning Utility tudja ezeken a lapokon is, Dell notiban is ment. De pl. ThrottleStop is tudja állítani.
Vcore-t pl. az egyik Asrock H110-em tudja állítani, a másik nem (a weboldaluk kiírása ellenére
). Így azt is a fenti sw-kből állítom.
-
sb
veterán
válasz
#74018560 #23 üzenetére
Eddig is így volt nonK és K között a különbség, de a 65W csak a mesében lesz a TDP-je.
Már a 6700/7700 vs K prociknál is alig volt 10-20W különbség bizonyos tesztekben, főleg AVX-el. (és ugyanez igaz a 35W T-s procikra is). Ezt ragoztam a másik topicban de nem sikerült megérteni.Itt elvileg 4.3GHz lesz 6 maggal 65W-ból... úgy, hogy eddig a 3.7-3.8 4 maggal nem volt meg, vagy épphogy.
-
bebe159
aktív tag
A magok száma mit jelent? Fizikai magot, vagy el kell felezni a ht miatt?
-
tecsu
addikt
válasz
elfelejtette #28 üzenetére
#21.
Én a HT-t le is tiltom pl. Cubase-ben: Jobb a békesség. :-D
-
jedis
senior tag
válasz
STC Speed #50 üzenetére
Valahogy így .
Annyi gond van, hogy a 2066-os eléggé összeb.szottra sikeredett most az Intelnek. Ha nem sürgős, én a helyedbe megvárnám mit pirít a "kávétó" az Intelnek mikor kijön, és akkor döntenék, vagy Coffe Lake, vagy Ryzen. Az Intel most rá lesz kényszerítve, hogy reálisan árazza be a coffee-kat, szóval nem szálhat annyira el árilag. Szerintem max 10%-ot tehet rá, ugyan azon teljesítményszintre, azt még tolerálja a piac, a nagy kéknek, de többet nem.
-
Tyrel
őstag
Engem továbbra is érdekelne hogy egy nem K-s procinak nem Z-s alaplapban lehet-e piszkálni a TDP beállításait UEFI-ből?...
Csak van itt valaki akinek van mondjuk valami random Skylake / Kaby Lake, valami random B250 / H270-es deszkával és tudja ezt? Pls help?
Az a sima 8700 tök jó lehet, HA a TDP keret nem fogja le... Szerintem 65W-al lefogja, kérdés meg lehet-e majd ezt kerülni.
-
Segal
veterán
Nekem 4k-ba futnak a játékok. Ugyan az 1080Ti megoldotta ezt a problémát (tápcserével
) de nálam is egyre inkább jelen van a bővítőkártya... Főleg GTA Online-ba jönne jól picit több kakaó.
Routerem is szivesen cserélném már jobbra de ez a lap csak n-est támogat alapból (mielőtt elsütitek tudom hogy ez is megoldható lehetnecsak már tele van szurkálva így is szegény alaplap...
Viszont most meg a pci express 4.0 hiányával lőném magam lábon ha megint 5év körülre tervezném a következő konfigom. Az pedig semmilyen bővítőkártyával nem orvosolható így marad a várakozás -
Rubinhood
csendes tag
Igazan nem tudom hogy mi lesz lehetseges es mi nem egy mindezidaig teszteletlen hardveren
Ha a proci magatol is felturbozik egy X GHz-es szintre, akkor allandora beallitani azt a sebesseget szerintem nem szamit kulonosebben (igazi) tuningnak.
Egyetertek hogy a 2.8 GHz manapsag eleg verszegeny lenne.
-
Cifu
félisten
Nekem is Ivy van, az M.2-re éppen a PCI-Express adapterkártyán gondolkozom. SATA terén a 8db elég nekem még (de az is megoldható egyébként bővítőkártyával). Mivel nem multizok BF1-el, és nem játszom 4K felbontásban, így eddig soha nem volt kevés az Ivy. Viszont a platformváltás drága, és a memória árak még mindig az egekben vannak...
-
wsanyi
aktív tag
válasz
STC Speed #48 üzenetére
Segítek. Az AMD a ryzennel úgy meglepett mindenkit, hogy az intel saját maga sem tudja, mitévő legyen, ezért azt látni, hogy össze-vissza kapkod. Én is kíváncsi leszek.
Ezek a CPU-k csak az új Z370-es lapokban fognak menni. 1151V2-nek is lehet nevezni. Az asztali Canon Lake, aminek Ice Lake is lehet a neve meg szintén nem fog belemenni 10 nanon ezekbe a lapokba sem. Szóval üdv az intel világában!
-
lemusz
addikt
válasz
Rubinhood #60 üzenetére
A +400MHz amiről beszélsz Z-s lapokban érhető el, de ez most lényegtelen is esetünkben, mert én a sima turbó órajel eléréséről beszéltem az meg elvileg nonK-s procikon nonOC-s lapokkal is elérhető. Én se tudom Ivy utáni generációkban hogy van megoldva, sokan nem is szokták ezeket piszkálni, a verejték is kijön egyeseken ha be kell lépni a biosba. Én nem ilyen vagyok és szerintem sokan fognak változtatni attitűdjükön, mert az említett coffee proci 2,8-as alapórajele enyhén szólva is soványka.
szerk.: Végülis akkor te azt akarod mondani, hogy a 3,8Ghz nem lesz biosban beállítható egy átlagos lappal?
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #44 üzenetére
Ja igen, ez a 32% a Cinebench R15-re vonatkozik. Számszerűen 4C/4T: 500pont, 4C/8T: 670pont, 6C/6T: 750pont, tehát az új i5 12%-kal lesz gyorsabb az előző i7-nél ilyen arányú HT hatékonyság esetén. Játékokban meg esetleg átlag fps jobb lesz, min fps-ben meg gyengébb a 6mag HT nélkül, mint a 4mag+HT...
-
Rubinhood
csendes tag
válasz
Programja valogatja. Az biztos hogy 6 mindenkeppen tobb mint 5.3.
-
Rubinhood
csendes tag
Ugy tudom, Ivy Bridge-ig (tehat a 3xxx sorozatig) bezarolag lehetett a nem-K procikat max. 4 bin erejeig tuningolni. Pl. a 3550 minden magot terhelve ment 3.5+0.4=max. 3.9 GHz-en. Lehet hogy ez alaplap-fuggo. A kesobbi sorozatok tuningjaval nincs tapasztalatom. Ha a BIOS-ban lehet az all-core turbot beallitani minimumnak, vegul is az is valami.
-
carl18
addikt
I5 8500 nem lesz ?
Bár mondjuk durva hogy az I5-8400 2,8 alapórajelet kapott visszont 3,8 ghz-ra boostol 6 mag mellet!
60E körül best buy lehet!
-
Jo szemetseg h uj lap kell
-
válasz
-
Az hogy lehet, hogy a kisebbik I7 65 watt TDP vel jön, de mégis ilyen magas a boost órajel?Nincs IGP?
-
Tyrel
őstag
Az a 8700-as (K nélkül!) a 65W TDP-jével meg a 4,6 GHz-es max. órajelével hogy nem fog Throttlingolni?
Ehhez kapcsolódóan: K nélküli procinál, illetve nem Z-s alaplappal a TDP limiteket engedi emelni Intel, hogy az a 8700 tartani is tudja azokat az órajeleket? Mert ha igen akkor nagyon baba...
-
STC Speed
őstag
válasz
elfelejtette #51 üzenetére
Köszönöm válaszod, így már értem.
-
elfelejtette
veterán
-
STC Speed
őstag
Valaki elmagyarázza nekem a tokozásokat?
Most jelen pillanatban milyen socketet használ az intel? 1151 és 2066 ugye?
2066 az x series. Aki most vesz uj pc-t milyen tokozásra érdemes váltania? Tehát gondolok itt arra,hogy 1151 re már kijött 2 generáció,lehet akkor érdemes várni 1 évet még?Bocs a sok kérdésért, de már nem birtam követni a helyzetet
-
doooo
veterán
Lesz 4 magos i3? Akkor végre (hosszú idő után megint) érdemes lehet megvenni őket.
-
lemusz
addikt
válasz
Rubinhood #41 üzenetére
Elvileg ez a 3,8GHz a maximális órajele 4 magon. Terhelés alatt magától is fel kapcsol ennyire, de fixen járatáshoz mókolni kellene biosban. Vagy manuálisan beállítva a szorzót 38-ra ha engedi vagy speedstep technology off és az energiagazdálkodásokat módosítva. Jelenlegi i5 3550-esemmel is megoldható hogy ne cikázzon az órajelek közön, hanem a turbó órajelén, tehát 3500Mhz-en menjen fixen, gondolom ez itt sem lenne másképp. Vagy tévedek?
-
Petykemano
veterán
Hát már a Kaby Lake is elég magas hőmérsékleten üzemelt. Szerintem az intel nem fog változtatni azon, hogy a mainstream termékeknél paszta lesz a kupak alatt és csak a Skylake-X-nél térnek át/vissza a forrasztásra.
Utoljára azt olvastam pletykákban, hogy az alaplapgyártók kikunyizták az inteltől, hogy új foglalat legyen. Nyilván ezen akkor ő is nyernek és azért a 8700K elég, sőt, SOKKAL hívogatóbb a plusz két magjával, mint a korábbi generációváltások közötti különbség volt. Elég valószínű, hogy akik eddig a legjobbat akarták a mainstream vonalból, játékra és 7700K-t vettek, nagy részük beruház a Coffee lake-re. De másoknak is, akik mondjuk régebbi i3-mal, i5-tel, esetleg i7-tel rendelkeznek a rendre a 4/4, 6/6, 6/12 elég hivogató többletet jelenthet (már persze azoknak, akik nem vettek Ryzent) Itt most persze nem azt mondom, hogy ez milyen jó vétel lesz, csak azt mondom, hogy ezek a magas eladásszámra vonatkozó predikciók elég jó indokot jelentenek arra, hogy az alaplapgyártók is ki akarják venni belőle a részüket.
Aztán a fene tudja, igazából ha tényleg a régebbi gépek tulajai ugranak rá nagy számban, nekik úgyis kéne új alaplap. -
F e Z o
veterán
válasz
errorcode06 #22 üzenetére
Szerintem nem forrasztottak lesznek a kupakok, hanem maradnak a pasztás megoldásnál. A tdp miatt gondolom így.
-
Segal
veterán
Nem feltétlen az ivy kevés azzal elvagyok hanem ebbe az alaplapba van egyre kevesebb dolog pl M.2, nagyon hiányzik, sata számot is növöm ki
. Anno pár dolog volt csak a fontos annak ez az alaplap tökéletesen megfelelt de a fene se gondolta volna hogy ennyi ideig meglesz. Pont ugyanebbe a hibába nem szeretnék megint belefutni. Ezért várok még de örökké azt sem lehet
-
Rubinhood
csendes tag
válasz
"Egy azonos órajelű 4C/8T vs. 6C/6T vagyis pl. i7-7700K vs. i5-8600K összevetésben vajon melyik jönne ki győztesként?"
Ha a HT 25%-ot dob a teljesitmenyen, akkor szamolhatod ugy, hogy a 7700K egy otmagos, mig a 8600K hatmagos, szoval az utobbi nyerne. (Orajelet leszamitva, ami amugy is hasonlo.)
Persze mindig vannak programok, amiknek inkabb a HT vagy a plusz mag jon be. Pl. az Apache nem szereti a HT-t.
-
Cifu
félisten
válasz
A válaszhoz nem ártana tudni, hogy melyik programban.
Ezek után már csak meg kell nézned, hogy az adott programban a HT letiltására egy mostani HEDT intel proci hogyan reagál, és jó eséllyel megkapod a választ...
-
R4E/B
tag
Egyetértek.
Valamit az Intel nagyon elkapkod az utóbbi időkben. LGA 2011 (v3) CPU-k nem rosszak, de ezek a mostani procik melegedés szempontjából nem tudom, de ez így nem lesz jó ahogy olvasgattam. Az Intel CPUi jók lennének főleg Kaby és Skylake, csak a melegedést kellett volna megoldaniuk, így nem lenne problémázás. Azért tegyük fel kb. 90 fok nagyon soknak mondható, ha játszanál egy erős gépigényű játékkal és a Kaby vagy Skylake CPU-k nem melegednének az jó lenne és nincs rinyálás sem. Tehát ha játszanánk egy erős játékkal és a CPU 55-60 körül lenne arra azt mondanám, hogy megérte megvenni. Viszont ha kupaktalanítom és új pasztát teszek rá akkor a garancia odavész illetve lehet elbénázza valaki akkor meg kuka, viszont most nyerünk vele 5-10 fokot, hú nagy különbség, de megéri kipróbálni. -
Segal
veterán
14 nanométeren már semmi...
Ez tényleg csak egy Kaby lesz plusz 2 maggal. Ha a 7700 radiátor volt bele se merek gondolni a 8700 milyen lesz...
Én megvárom az Ice Lake-et 10 nanométerrel és pci express 4.0 támogatással (és remélhetőleg 8 maggal)
Pedig Ivyről már időszerű lenne lassan a váltás -
válasz
#16939776 #21 üzenetére
"inkább kiegyensúlyozottabb, stabilabb teljesítményt adhat azonos órajelen mint a 4C/8T"
Ezen filóztam én is, de nem írtam le végül, mert igazából tökre nem biztos ez sem.
Olyan játékoknál, amik legalább 8 szálat támogatnak, melyik proci lehet a kiegyensúlyozottabb, stabilabb teljesítményt adó?: a 8 szálat futtatni tudó, vagy a 6 szálas, de 6 valós maggal bíró? Fogalmam sincs. A 6 valós mag viszont kicsivel biztosan erősebb, mint a 4+HT. Az lesz az első, ahogy jönnek ezek a procik, hogy rákeresek Crysis 3 WTTJ pályán mit teljesít azonos órajelen a 6800K és a 7700K. Ott a HT skálázódása szuper, mondhatni nem ismerek jobbat.
A 8600K-nál viszont ha 10-ből 1 nem megy 5GHz-n, akkor menni fog a köpködés!
-
berVi
senior tag
Azert T varians is lesz, ugye?
-
elfelejtette
veterán
Egy azonos órajelű 4C/8T vs. 6C/6T vagyis pl. i7-7700K vs. i5-8600K összevetésben vajon melyik jönne ki győztesként?
-
törölt tag
8700 / 8700K között 30W TDP különbség? Oszt miert?
-
errorcode06
őstag
Vajon forrasztva lesznek?
#23) REIT: Magasabb alapórajelet kap a K-s verzió (mint mindig).
-
törölt tag
inkább kiegyensúlyozottabb, stabilabb teljesítményt adhat azonos órajelen, mint a 4C/8T, kevésbé múlik a HT skálázódásán adott feladatban. innen +20-40% a 6C/12T.
Impozáns OC gondolatával majd a boltokba került példányok képességei ismeretében érdemes tervezni.
Amúgy jól hangzik
TDP álljon meg 150W alatt 8 pin-es tápdugón.
-
R4E/B
tag
válasz
Petykemano #18 üzenetére
Az még a kérdés, hogy a Coffee Lake processzor ugyanolyan hőmérsékleten lesz, mint a Skylake vagy Kaby Lake?
Még egy kérdésem lenne. A kérdésem az, hogy a Coffee Lake CPU támogassa a Z270 alaplapokat (LGA 1151)? Ha igen akkor gondolom a ROG Maximus IX Extreme alaplapba biztos jó lesz, ha lesz hozzá Chipset driver!
Nem szeretnék hülyeséget írni illetve kérdezni sem, csak nem értem!
Üdv,
RampageIV! -
Milka 78
nagyúr
Érdekes,hogy 4/8-as proci.
-
Petykemano
veterán
Hát az ebből már most látszik, hogy multiban a 8700K se nagyon fogja tudni megverni az 1600X-et. Max csak marginálisan. A single thread persze megint más. De kérdés, hogy ezt adják-e majd $250 árban?
Amit én hallottam az az ,hogy A coffee lake sem hoz architekturáluis újításokat, csak egy magszámban kibővített és persze gyártástechnológiában javított Kaby Lake.
Az i5-nél a Ryzen 5 egyértelműen jobb, az a 300mhz már nem sokat számít
Fura, hogy nincs 4 magos HT-s SKU. Persze még lehet valami lowend i5.Nagyon izgalmas. nem rossz felhozatal azért. nem kétséges, hogy az i7-8700K 350 dodó magasságban lesz a ST teljesítmény miatt. A 8700-at tippelném $300-ra. És a 8600K-t 250-nek. Az intel - a játékokban fontosabb erősebb ST teljesítmény miatt - árazhat a multis teljesítményt figyelmen kívül hagyva.
-
Pöttön
őstag
Nahát kíváncsi leszek...
Ha az árazás marad a jelenlegi (amit sajnos kétlek) akkor az úgy nem lesz rossz ajánlat.
Viszont ha kitolják az árakat, (I3-I5 árába, I5 -I7 árába I7 meg lga2011-esek árában) akkor a hajukra kenhetik...
Mert akkor ez technológiailag , ár-érték arányilag nem előrelépés, hanem csak egy újabb lehúzás intel módon tálalva.... -
Lacok
őstag
Az i3-8100 L3 cache inkább 6MB lesz mint 3MB.
-
-AD4M-
tag
Covfefe leak ...
-
tlac
nagyúr
8 szálas nem is lesz?
-
lemusz
addikt
Semmi új információ nincs a cikkben, de legalább már hivatalos. Egy angol oldalon olvastam múltkor, hogy szeptember-október fordulóján lesz valami rendezvény, lehet hogy akkor fog néhány darab startolni. Továbbra is izgatottan várom az árazást és majd a teszteket. I5 8400 fixen 3,8-on járatva nagyon tetszetős számomra, ha úgy van január környékén, hype időszak után váltanék is rá.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Az i5 az új i3.
Remélem ezek már nem lesznek olyan forrófejűek.
-
törölt tag
Állítólag ezek mellé 2 vegát fognak adni.
-
IGP-k órajele kábé copy-paste Kaby Lake, max +50MHz, i5-8600K viszont érdekes lesz. Húzva ez is 5GHz körül lehet, mint a Kaby King, viszont 6 rendes mag, szóval erősebb lehet a 7700K-nál!
Az i3-ak meg új steppinges Kaby procik, vagy mi? 2400-as memvezérlő?!
-
gV
őstag
pff jó nagy szakadék lett az i3 és i5 között. na majd az árazás eldönti jó ez így
-
nt92
tag
válasz
masterful87 #3 üzenetére
Csak az a probléma vele, hogy szinte i5-árban van.
-
Nahát, lesz K-s i3.
-
nt92
tag
Érdekes. Kiváncsi leszek az i3-ak árazására, ha valahol a ryzen 3 szintjére lövik be az árakat, akkor jo választás lehet annak aki nem akar vagyonokat költeni, de mégis használható PC-t szeretne. A ryzen megjelenése után hirtelen az Intelnél is megszaporodtak a magok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest