Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
válasz
demmer123 #218 üzenetére
Bocsi, nem figyeltél a kérdésre. Visszafelé kompatibilis lesz. Tehát a 3xx chipset támogatja a régi CPU-kat, csak az 1xx és 2xx nem támogatja az új CPU-kat, mint pl. Socket 775 esetében. Ott 6 féle chipset generáció volt.
1. P4 Ht nélkül.
2. P4 HT-vel
3. Pentium D (első 2 magosok, szörnyűek voltak. Forró és áramzabáló.)
4. Első Core2duok.
5. Core2Quad
6. utolsó Core2 szériák/extrém kiaadások.5. és 6.-ban nem vagyok teljesn biztos, de tudom, hogy egyszer összeszámoltam, és hogy az Extreme Edition-ökhöz külön chipset volt. De ezek visszafelé kompatibilisek voltak. Na, kb. így kell ezt itt is elképzelni.
-
wsanyi
aktív tag
válasz
STC Speed #48 üzenetére
Segítek. Az AMD a ryzennel úgy meglepett mindenkit, hogy az intel saját maga sem tudja, mitévő legyen, ezért azt látni, hogy össze-vissza kapkod. Én is kíváncsi leszek.
Ezek a CPU-k csak az új Z370-es lapokban fognak menni. 1151V2-nek is lehet nevezni. Az asztali Canon Lake, aminek Ice Lake is lehet a neve meg szintén nem fog belemenni 10 nanon ezekbe a lapokba sem. Szóval üdv az intel világában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest