- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
SZERINTEM annyi a lényeg hogy aki megveszi majd a következő konfigját az úgy sem nyúl hozzá 3-4 évig (teljes csere szinten) és ha ma még nem is fontos a 4.0 de azért 3 év múlva már nem feltétlen lesz hátrány ha tudja az alaplap mert sok mindent bele lehet rakni utólag bővítőkártyával de azt tutira nem.
Amúgy meg ssd szinten is lehet tőle érdemi gyorsulás nem feltétlen csak vga-ba kell gondolkodni.
Én ma már biztos nem vennék 3.0-ás konfigot-
Megintcsak szerintem azért nem fogja beletenni az intel a 390-be a támogatást mert ezt eladja a plusz 2 mag is és jövőre meg lehet majd a pci express 4.0 támogatás az egyik marketing duma mint csere ok... -
Segal
veterán
Nekem 4k-ba futnak a játékok. Ugyan az 1080Ti megoldotta ezt a problémát (tápcserével
) de nálam is egyre inkább jelen van a bővítőkártya... Főleg GTA Online-ba jönne jól picit több kakaó.
Routerem is szivesen cserélném már jobbra de ez a lap csak n-est támogat alapból (mielőtt elsütitek tudom hogy ez is megoldható lehetnecsak már tele van szurkálva így is szegény alaplap...
Viszont most meg a pci express 4.0 hiányával lőném magam lábon ha megint 5év körülre tervezném a következő konfigom. Az pedig semmilyen bővítőkártyával nem orvosolható így marad a várakozás -
Segal
veterán
Nem feltétlen az ivy kevés azzal elvagyok hanem ebbe az alaplapba van egyre kevesebb dolog pl M.2, nagyon hiányzik, sata számot is növöm ki
. Anno pár dolog volt csak a fontos annak ez az alaplap tökéletesen megfelelt de a fene se gondolta volna hogy ennyi ideig meglesz. Pont ugyanebbe a hibába nem szeretnék megint belefutni. Ezért várok még de örökké azt sem lehet
-
Segal
veterán
14 nanométeren már semmi...
Ez tényleg csak egy Kaby lesz plusz 2 maggal. Ha a 7700 radiátor volt bele se merek gondolni a 8700 milyen lesz...
Én megvárom az Ice Lake-et 10 nanométerrel és pci express 4.0 támogatással (és remélhetőleg 8 maggal)
Pedig Ivyről már időszerű lenne lassan a váltás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest