- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
2 yt vidiben is azt mondják kiszivárgott a launch day, ami nem más mint október 5
-
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux #300 üzenetére
Sajnálom, hogy az i5 8400 korábbi 3,8Ghz-es all core frekije most már csak 3,5Ghz-nek van mondva. Nem egy nagy különbség tudom, de azért valahol mégiscsak az egy nonK procinál. Ha már váltanék Ivy-ról, akkor valami frekinövekményt is szeretnék tapasztalni, de így nem sok lesz, sőt nem is lesz... el is ment a kedvem tőle és billen a képzeletbeli mérleg nyelve az r5 1600 irányába.
-
lemusz
addikt
Hát nekem is hihetetlen így elsőre, de lehet az van a dolog mögött, hogy inkább olcsóbban fogják adni, mert tudják ha ennél a kifejezett típusnál ryzen felé áraznak, akkor a netes közösség körberöhögi majd a 2,8-as alapórajel miatt. Inkább hagynak teret egy esetleges i5 8500 vagy 8600-asnak. Ha megnézed a listát ott van a legnagyobb hézag, 100 CAD.
Egyetértek a 4/4-es i3-al, de az valahogy nem izgat, mert egy már meglévő 4/4-es Ivy-vel érdektelen számomra, mint ahogy a mostani 3-as ryzenek is.
-
lemusz
addikt
Tehát akkor azt mondjátok a fentebb linkelt oldal szerint egy i5 8400 kb 50 ruppó lesz? Ez durva azért, vagy a fene tudja. Azt hittem R5 1600 ára körül lesz, sőt inkább felette hiába a +6logikai szál.
-
lemusz
addikt
válasz
#74018560 #129 üzenetére
A PUBG nevű - eléggé optimalizálatlan béta státuszú játék - ami ennek ellenére steamen elég impozáns helyen áll játékosbázist tekintve egyik hétről a másikra jelentette be egy laza heti peccsben, hogy akkor innentől fogva támogatja és profitál is a játék a 6 magos procikból. Szerintem a legtöbb fejlesztésben lévő multiplayer játéknál ez lesz nem csak hogy az elvárható, de normális fejlesztőbázis mellett a norma is innentől kezdve.
-
lemusz
addikt
válasz
Rubinhood #60 üzenetére
A +400MHz amiről beszélsz Z-s lapokban érhető el, de ez most lényegtelen is esetünkben, mert én a sima turbó órajel eléréséről beszéltem az meg elvileg nonK-s procikon nonOC-s lapokkal is elérhető. Én se tudom Ivy utáni generációkban hogy van megoldva, sokan nem is szokták ezeket piszkálni, a verejték is kijön egyeseken ha be kell lépni a biosba. Én nem ilyen vagyok és szerintem sokan fognak változtatni attitűdjükön, mert az említett coffee proci 2,8-as alapórajele enyhén szólva is soványka.
szerk.: Végülis akkor te azt akarod mondani, hogy a 3,8Ghz nem lesz biosban beállítható egy átlagos lappal?
-
lemusz
addikt
válasz
Rubinhood #41 üzenetére
Elvileg ez a 3,8GHz a maximális órajele 4 magon. Terhelés alatt magától is fel kapcsol ennyire, de fixen járatáshoz mókolni kellene biosban. Vagy manuálisan beállítva a szorzót 38-ra ha engedi vagy speedstep technology off és az energiagazdálkodásokat módosítva. Jelenlegi i5 3550-esemmel is megoldható hogy ne cikázzon az órajelek közön, hanem a turbó órajelén, tehát 3500Mhz-en menjen fixen, gondolom ez itt sem lenne másképp. Vagy tévedek?
-
lemusz
addikt
Semmi új információ nincs a cikkben, de legalább már hivatalos. Egy angol oldalon olvastam múltkor, hogy szeptember-október fordulóján lesz valami rendezvény, lehet hogy akkor fog néhány darab startolni. Továbbra is izgatottan várom az árazást és majd a teszteket. I5 8400 fixen 3,8-on járatva nagyon tetszetős számomra, ha úgy van január környékén, hype időszak után váltanék is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest