- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Alulfeszelheted akárhova. 5GHz-en már nagyon feszített a tempó. Ha mellérakod 4 körül mennyit kér (szintén alulfeszelve), sokkal jobb lesz a perf/W. A sweet spot meg Intelnél is 3.5 körül lehet, bármilyen furcsa is. Nem véletlen, hogy ebbe a régióba engedik le a sokmagos procik órajeleit.
95W TDP-ket látunk, de 5GHz-en már 6 maggal is 180W-okat nyaldosnak az Intel topic alapján is. Ez már nem csak paszta+delid kérdése. Van akinek nem biztos, hogy megéri +10-20%-ért e köré tervezni az új hűtést/tápot, akármit.
-
Az más, én arról beszéltem, hogy az Intel általi fesszel fog fűteni. Az, hogy otthon milyen feszen stabil az egy másik kérdés. Egy procigyártónál egyrészt nincs idő kitesztelni minden egyes CPU-t, hogy mi a minimális fesz, amin megy; másrészt a gyártók belső tesztjeinek sokkal komolyabb követelményei vannak. Ezért magas a gyári fesz. Nem azért, hogy az Intel minket szopasson.
-
wwenigma
Jómunkásember
Az mind1 mennyit megy LN2-vel mert ugye nem ugy hasznalja senki, ami boltba kerul az a lenyeg. Es ott gyk annyi tortent amit irtam évről évre. Ezert lett most forrasztva mert a trutyi mar nem birta volna el ezt a "fejlodest".
OFF: valaki privatban kuldjon mar egy linket hol pontozódott ki dandris baratunk.
-
Remus389
veterán
Szerintem te osszekeversz valakivel. Ha a AM4-es reszre gondoolsz en csak annyit mondtam hogy "erdemes" rola meg lehuzni rokabort.
Pont a tobbiek jelentettek ki tenykent az ellenkezojet. Tehat kevered. Pont hogy EN fogalmaztam ovatosan!
Es te ki vagy hogy megallapitsd barkirol hogy mirol kompetens??
Az 5Ghz-es 8 magos kijelentesed meg vicces, tudomasul kell venni hogy ennyit tud a mai technika.
-
Remus389
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Proxmox VE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest