- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #117 üzenetére
Nem tudom, hogy ki csinálta, nem ismerem ezt a tesztet. Ez nem a teljes rendszer fogyasztása konnektorból mérve??? (System Power Consumption
)
5,1-et megy a 8600K-m és a CPU még prime alatt sem fogyaszt többet 170W-nál. Cb alatt 120W alatt megáll. De ilyenkor konnektorból benyel 210 W-ot a rendszer a mérőm szerint. De az hogy jön ide?
-
-
-
DraXoN
addikt
válasz
wwenigma #100 üzenetére
eredetileg nem lett volna zen+ elnevezés, nem sokkal a bevezetés előtt döntöttek a "megkülönböztető névről", addig csupán a "köznép" használta, de hivatalosan nem létezett... mondhatni közkívánatra lett más neve a
14nm+, vagyis, izé.. 12nm-es technikán gyártott zennek... -
Remus389
veterán
Az en procimnal (elso gen hatmagos) ki lehet kapcsolni a turbot mert bekavar a tunningba. Gondolom a kesobbiekben is.
Viszont szerintem ha alaporajelen hasznalod a procit szerintem jo dolog.
eldiablo: Hat akkor kapcsold ki a turbot es tunningold fel 5Ghz-re all core. Ki akadalyoz meg ebben? Csak ilyen esetben fűt mint allat, tehat eros huto kell. Igy nem adhatjak ki gyarilag ezt megertheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest