- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
Dilikutya #95 üzenetére
Történetileg pedig a HL2 jó volt. Kora legjobbja. 2000 óta nincs értelmes történetű játék a piacon jóformán. Az embereket az érdekli, hogy henteljen és kész. Történetileg a Crysis egy igazi zs kategóriás rémbéna scifi lenne filmben. A HL2 viszonr egy erős A kategória. Mint a Függetlenség napja pl. Ami természetesen van akinek nem tetszik. Ettől még A kategóriás marad. Mivel az eredeti HL hentelés, igy abban igazad van, hogy akkor nem volt elvárás. De az Ep1 mégjobb sztorit kapott, és mégjobb játékmenetet. Ep2 még jobbat. Szóval igen. Jobbat várunk. A játék-menet innovativ ugyan nem volt, de a történetorientáltságnál mi jobb kell?
-
Showhai
tag
válasz
Dilikutya #89 üzenetére
Ha már off legyen kövér :
Mi köze a minőséghez az old-schoolnak? Azt kétlem, hogy mindenki úgy volt vele, hogy,majd megjelenik, játszik vele, és megállapítja hogy ezért nem volt érdemes várni tizenakárhány évet. Voltak elvárások, a játék stílusátul függetlenül szvsz.
Evidencia, hogy mindenben annyi van, amennyit beleírnak. Kérdés, hogy az alapötlet mennyit kíván meg. A Star Warsról annyit, hogy ha nem kevernék ide semmit, akkor hogy a búbánatba hoznék példákat a hosszú ideje várt folytatásokra?
2005? Én is odaírtam, hogy kétlem. Feltételezésnek szerettem volna megfogalmazni.
Az rázott meg igazán az Episode 1-2-ben, hogy amennyi munkát beleraktak, keveset haladtak a sztorival, és nemhogy lezárták volna a kérdéseket, újabbakat hoztak. Azt akartam kihozni, hogy ha az epizodikus megoldás bevált volna, nem kettő látott volna napvilágot. És nem hagyták volna abba.
Van ötleted, hogy lehetne megvalósítani a kerek HL sztorit?
-
haddent
addikt
válasz
Dilikutya #79 üzenetére
Ezt remélem valami rossz viccnek szántad. A Far Cry 3 alatt futó Dunia 2 (ami a CryEngine -ből lett forkolva úgy többé kevésbé btw) egy rémálom volt. Nem hiszem el, hogy csak én emlékszem arra, amikor a Far Cry 3 megjelent, és több hónapig amíg nem jött ki 1-2 új patch és 1-2 új WHQL driver csak akkor nem szaggatott, rángatott a játék, ha fixen (vagy több..) megvolt a képfrissítési freki száma fps -ben is.
Egyébként már rég volt, de szerintem akkoriban az első Far Cry szebb volt mindennél
Viszont a Source az tény, hogy akkoriban még sehol nem lévő fizikát jól bevezette.
-
haddent
addikt
válasz
Dilikutya #40 üzenetére
Ha nem tudják a Windows-PC játékosokat megtéríteni (meg sem akarják próbálni) akkor szerintem elég felesleges az egész próbálkozás. A konzoloknál ez is sokkal drágább és ugyan vélhetően stabilabb és talán kicsit kevésbé problémamentes lesz, mint a Win, közelébe nem érhet egy konzolnak ilyen szempontból. (Még ma sem, még linuxon sem)
Szerintem hosszútávon a Windows játékpiaci részesedésének csökkentése is céljuk, de majd kiderül idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest