- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Dilikutya #79 üzenetére
Ezt remélem valami rossz viccnek szántad. A Far Cry 3 alatt futó Dunia 2 (ami a CryEngine -ből lett forkolva úgy többé kevésbé btw) egy rémálom volt. Nem hiszem el, hogy csak én emlékszem arra, amikor a Far Cry 3 megjelent, és több hónapig amíg nem jött ki 1-2 új patch és 1-2 új WHQL driver csak akkor nem szaggatott, rángatott a játék, ha fixen (vagy több..) megvolt a képfrissítési freki száma fps -ben is.
Egyébként már rég volt, de szerintem akkoriban az első Far Cry szebb volt mindennél
Viszont a Source az tény, hogy akkoriban még sehol nem lévő fizikát jól bevezette.
-
haddent
addikt
válasz
Dilikutya #40 üzenetére
Ha nem tudják a Windows-PC játékosokat megtéríteni (meg sem akarják próbálni) akkor szerintem elég felesleges az egész próbálkozás. A konzoloknál ez is sokkal drágább és ugyan vélhetően stabilabb és talán kicsit kevésbé problémamentes lesz, mint a Win, közelébe nem érhet egy konzolnak ilyen szempontból. (Még ma sem, még linuxon sem)
Szerintem hosszútávon a Windows játékpiaci részesedésének csökkentése is céljuk, de majd kiderül idővel.
-
haddent
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy innentől minden játékuk SteamOS exkluzív lesz. Nem baj, ez várható.. Minden ilyen "konzolnak" vannak exkluzívai, de azért szomorú... Én szívesen játszanék HL3 -mal Windowson vagy akár PS -en is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest