Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SylverR

senior tag

válasz Dilikutya #95 üzenetére

Történetileg pedig a HL2 jó volt. Kora legjobbja. 2000 óta nincs értelmes történetű játék a piacon jóformán. Az embereket az érdekli, hogy henteljen és kész. Történetileg a Crysis egy igazi zs kategóriás rémbéna scifi lenne filmben. A HL2 viszonr egy erős A kategória. Mint a Függetlenség napja pl. Ami természetesen van akinek nem tetszik. Ettől még A kategóriás marad. Mivel az eredeti HL hentelés, igy abban igazad van, hogy akkor nem volt elvárás. De az Ep1 mégjobb sztorit kapott, és mégjobb játékmenetet. Ep2 még jobbat. Szóval igen. Jobbat várunk. A játék-menet innovativ ugyan nem volt, de a történetorientáltságnál mi jobb kell?

• SylverR

senior tag

válasz Showhai #86 üzenetére

Nos.
    Szerintem túlzol. Portal 2 történetét nézve, a robotok reakciót, dumáit - amiktől a hasamat fogtam a röhögéstől -, szerintem nincs okunk félteni a Valvetól a HL franchiset, hogy tönkre tennék. Túl jók ők ahhoz. :)
    Abban én is egyet értek, hogy az lenne a jó, ha egy hosszú, történetorientált gameplayt kapnánk, sok-sok bejárható hellyel. Habár a quest-alapú rpg-s rendszert szerintem nem kéne erőltetni. Azzal magát a HL-feelinget ölnék meg.
    Amit viszont én örömmel látnék, és egybe vág azzal amit Gabe-ék publikáltak infót mostanában, miszerint lehetne úgy csinálni a HL3-at, hogy játék közben, lenne egy csapat, akikkel kooperálunk. Együtt is haladva, néha ha küldetés megkivánja szétválva. De közben a gép AI szépen teljesitené a küldetést, külön úton haladóval. És ha teszem azt neten át együtt játsszátok a co-op singlet a haverokkal, akkor együtt egymást segitve mehettek végig a pályákon.

Engem a Black Mesa története nem igazán érdekelne. Mármint a történet igen. Csak, hogy mind az eredeti játék, mind a BMS csak hentelés, semmi több. Az gagyi. :(

Szerintem nem kell ennyire vészesen tekinteni a dolgokra. HA, úgy döntenek kiadják a HL3-mat, szinte 100% a kasszasiker!

De a véleményem szerint: EP2 a best eddig! Örülnék, ha folytatnák. Felrobogni a Dodge-al északra. Felszerelnének pár tüskés gumit, vagy hóláncot. Majd irány a jégmező. :DDD

• SylverR

senior tag

válasz Showhai #83 üzenetére

Láttad te már a Portal 2-t? :D
    Amit abba összedobtak...hát ezek után nem kételkednék abban, hogy egy HL3 kasszasiker lenne. És jó is.
    Az általad hozott példával az a baj. hogy a Duke Nukem 3d még abban a korban született, mikor elég volt a hentelés, és pár illetlen poén. Mikor megjelent a DNF, addiga ez már kevés. Ma már ezekkel nem adsz el játékot.

Új hozzászólás Aktív témák